Πώς να επανεκκινήσετε το iPad σας

Όταν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του iPad σας, κάντε το σωστά

Η επανεκκίνηση του iPad είναι η κορυφαία συμβουλή αντιμετώπισης προβλημάτων που δίνεται στα περισσότερα iPad προβλήματα. Στην πραγματικότητα, η επανεκκίνηση (γνωστή και ως επανεκκίνηση ) κάθε συσκευής είναι συχνά το πρώτο βήμα στην αντιμετώπιση προβλημάτων.

Εδώ γιατί: Καθαρίζει ουσιαστικά τη συσκευή καθαρά και σας δίνει μια νέα αρχή. Οι περισσότεροι από εμάς κρατάμε το iPad σας σε λειτουργία για εβδομάδες και ακόμη και μήνες, γιατί απλά το αφήνουμε να κοιμηθεί όταν δεν το χρησιμοποιούμε και με την πάροδο του χρόνου μπορεί να εμφανιστούν μικρά σφάλματα που μπορεί να επηρεάσουν το iPad. Μια γρήγορη επανεκκίνηση μπορεί να ξεκαθαρίσει τόσες πολλές δυσκολίες!

Ένα κοινό λάθος με το iPad, παρεμπιπτόντως, είναι να σκεφτείς ότι έχει σβήσει όταν το βάζεις στον ύπνο. Ενώ χρησιμοποιείτε το κουμπί Sleep / Wake στην επάνω άκρη της συσκευής θα προκαλέσει σάρωση της οθόνης, το iPad εξακολουθεί να εκτελείται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Όταν ξυπνήσει, το iPad σας θα βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την ώρα που πήγε για ύπνο. Αυτό σημαίνει ότι θα εξακολουθούν να έχουν τα ίδια προβλήματα που βιώνουν που σε έκανε να θέλεις να την επανεκκινήσεις.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το iPad σας, εάν δεν ανταποκρίνεται, οι εφαρμογές τυχαία συντρίβουν ή η συσκευή απλά λειτουργεί πολύ αργά, είναι καιρός να κάνετε επανεκκίνηση.

Ενεργοποίηση του iPad

  1. Κρατήστε πατημένο το κουμπί Sleep / Wake για μερικά δευτερόλεπτα. (Αυτό είναι το κουμπί που φαίνεται στο διάγραμμα παραπάνω αυτού του άρθρου.)
  2. Το iPad θα σας ζητήσει να μετακινήσετε ένα κουμπί για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη σύροντας το κουμπί από την αριστερή πλευρά προς τα δεξιά για να επανεκκινήσετε το iPad.
  3. Εάν το iPad είναι εντελώς παγωμένο , ενδέχεται να μην εμφανιστεί το μήνυμα "slide to power down". Μην ανησυχείτε, απλά συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το κουμπί. Μετά από περίπου 20 δευτερόλεπτα, το iPad θα απενεργοποιηθεί χωρίς την επιβεβαίωση. Αυτό ονομάζεται " αναγκαστική επανεκκίνηση ", επειδή θα λειτουργήσει ακόμα και όταν το iPad δεν ανταποκρίνεται πλήρως.
  4. Η οθόνη iPad θα εμφανίσει τον κύκλο των παύσεων για να δείξει ότι είναι απασχολημένος. Μόλις ολοκληρωθεί η τερματισμός του iPad, η οθόνη θα είναι εντελώς μαύρη.
  5. Αφού η οθόνη του iPad είναι εντελώς μαύρη, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το κουμπί Sleep / Wake ξανά για να ενεργοποιήσετε την επανεκκίνηση.
  6. Όταν εμφανιστεί το λογότυπο της Apple στο κέντρο της οθόνης, μπορείτε να απελευθερώσετε το κουμπί Sleep / Wake . Το iPad θα επανεκκινηθεί λίγο μετά την εμφάνιση του λογότυπου.

8 λόγοι για να επανεκκινήσετε το iPad σας

pinstock / E + / Getty Images

Εάν όλη αυτή η επανεκκίνηση δεν λύσει το πρόβλημα, μην πανικοβληθείτε. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε το ζήτημα του iPad σας.