Τρόπος χρήσης του βιβλίου διευθύνσεων στο Microsoft Word

Το Microsoft Word προσφέρει πολλούς τρόπους για την εισαγωγή πληροφοριών επαφής σε ένα έγγραφο από τα βιβλία διευθύνσεών σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους οδηγούς για να πάτε βήμα προς βήμα μέσα από μια συγχώνευση αλληλογραφίας ή για να δημιουργήσετε ένα γράμμα. Ωστόσο, ένας από τους πιο γρήγορους και ευκολότερους τρόπους είναι να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Εισαγωγή διεύθυνσης.

Ορισμένοι έμπειροι χρήστες θεωρούν ότι οι αυτοματοποιημένοι οδηγοί που περιλαμβάνονται στο Word δεν βοηθούν, καθώς επιβάλλουν συγκεκριμένες επιλογές μορφοποίησης στο έγγραφο. Η παράκαμψη του Οδηγού επιστολών, για παράδειγμα, μπορεί να σας εξοικονομήσει κάποιο χρόνο επεξεργασίας εάν εισάγετε πληροφορίες σε ένα έγγραφο που δεν είναι γράμμα.

01 από 02

Προσθήκη του κουμπιού "Βιβλίο διευθύνσεων" στη Γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Εισαγωγή της γραμμής εργαλείων εισαγωγής για να εισαγάγετε τις πληροφορίες επικοινωνίας του Outlook, πρέπει να αντιστοιχίσετε το κουμπί στη Γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης που βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης:

  1. Κάντε κλικ στο μικρό βέλος στο τέλος της γραμμής εργαλείων γρήγορης πρόσβασης στο επάνω μέρος του παραθύρου του Word.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερα εντολές ... στο αναπτυσσόμενο μενού. Αυτό ανοίγει το παράθυρο "Επιλογές του Word".
  3. Κάντε κλικ στην αναπτυσσόμενη λίστα με τίτλο "Επιλέξτε εντολές από" και επιλέξτε Εντολές που δεν βρίσκονται στη κορδέλα .
  4. Στο παράθυρο λίστας, επιλέξτε Βιβλίο διευθύνσεων ...
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη >> που βρίσκεται ανάμεσα στα δύο παράθυρα. Αυτό θα μετακινήσει την εντολή Address Book ... στη γραμμή εργαλείων της Γρήγορης Πρόσβασης δεξιά.
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Θα εμφανιστεί το κουμπί Βιβλίο διευθύνσεων στη Γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης.

02 του 02

Εισαγάγετε μια επαφή από το βιβλίο διευθύνσεων

Το εικονίδιο του Βιβλίου διευθύνσεων εμφανίζεται τώρα στη Γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης. Λάβετε υπόψη ότι το κουμπί ονομάζεται Εισαγωγή διεύθυνσης στην επεξήγησή του.

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Εισαγωγή διεύθυνσης . Αυτό ανοίγει το παράθυρο Select Name.
  2. Στην αναπτυσσόμενη λίστα με την ένδειξη "Βιβλίο διευθύνσεων", επιλέξτε το βιβλίο διευθύνσεων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Τα ονόματα επαφών από αυτό το βιβλίο θα συμπληρώσουν τον μεγάλο κεντρικό πίνακα.
  3. Επιλέξτε το όνομα της επαφής από τη λίστα.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK και οι πληροφορίες της επαφής θα εισαχθούν στο έγγραφο.