Φυτά εναντίον ζόμπι: Συμβουλές και κόλπα για τον πόλεμο του κήπου

Βασικές Συμβουλές για να είστε ο καλύτερος παίκτης πόλεων PVZ Garden Μπορείτε να είστε

Αγοράστε το PVZ Garden Warfare στο Amazon.com

Εκφράσαμε την αγάπη μας για τα φυτά εναντίον του Zombies Garden Warfare σε ένα άρθρο πριν από μερικές εβδομάδες και τώρα είμαστε πίσω για περισσότερα με μερικές συμβουλές και κόλπα για να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε το παιχνίδι όσο και εμείς. Τώρα που το παιχνίδι είναι έξω για PS3 και PS4, μαζί με τις ήδη κυκλοφορήσει X360 και XONE εκδόσεις, ο καθένας μπορεί να έχει μια έκρηξη με τα φυτά εναντίον ζόμπι: Warfare κήπο .

Συμβουλές για τα φυτά

Ως κάκτος , τοποθετήστε τα μεταλλεία πατάτας στο ζόμπι που ανακαλεί τις ανάχωμα. Η χρυσή λάμψη των παικτών ζόμπι βλέπει καλύπτει το ορυχείο σας, έτσι θα τρέχουν δεξιά στο ορυχείο σας και να ανατινάξουν. Αυτό λειτουργεί περίπου το 95% του χρόνου - τουλάχιστον μέχρι οι παίκτες ζόμπι σοφός επάνω και να αρχίσει τον έλεγχο πρώτα. Και ακόμα και τότε, λειτουργεί ακόμα πιο συχνά.

Ως ηλιοτρόπιο σε λειτουργία Gardens & Graveyards, το καλύτερο μέρος σας για να είστε ακριβώς στον κήπο. Είναι δελεαστικό να πηγαίνεις ριζικά κάπου και να χρησιμοποιείς την επίθεση από τον ήλιο, αλλά ο ρόλος σου είναι να είσαι θεραπευτής. Πετάξτε το θεραπευτικό σας λουλούδι. Θεραπεύστε τους συμπαίκτες σας. Αναβιώστε τους ASAP όταν πεθάνουν. Εάν μένετε πάντα στον κήπο και κρατάτε όλους ζωντανούς, τα ζόμπι δεν μπορούν να τα αναλάβουν.

Ομοίως, οι chompers θα πρέπει να παραμείνουν στον κήπο ή κοντά. Κάντε τα ζόμπι να σκεφτούν δύο φορές για να εισβάλουν στον κήπο σας, πατώντας τους από κάτω.

Δεν είναι όλες οι παραλλαγές χαρακτήρων ίσες. Ορισμένες παραλλαγές έχουν ένα συγκεκριμένο πλεονέκτημα έναντι των άλλων. Μερικοί χαρακτήρες έχουν περισσότερους πυρομαχικούς ή διαφορετικούς τύπους λήψεων και ποσά ζημιών, οπότε προσπαθήστε να ξεκλειδώσετε χαρακτήρες ASAP για να βρείτε τα σωστά που ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού σας.

Μάθετε τους Χάρτες . Σχεδόν κάθε τμήμα του κάθε χάρτη έχει σημεία στραγγαλισμού που τα φυτά μπορούν να εκμεταλλευτούν και τα οποία είναι πιο εύκολο να υπερασπιστούν από άλλες περιοχές του χάρτη, όπως το Κάστρο στις Driftwood Shores (καλύπτουν τις σκάλες στην αριστερή πλευρά με έναν κάκτο και το peashooter, και κανένα ζόμπι ποτέ δεν θα περάσει) ή τα διαμερίσματα στο χάρτη της Main Street (κρατήστε τα ζόμπι από την κατασκευή των τηλεοπτικών). Επίσης, μάθετε πού βρίσκονται οι τηλεμεταφορείς σε κάθε χάρτη. Αν μπορείτε να τους χτυπήσετε κάτω, τα ζόμπι θα έχουν πολύ πιο δύσκολο χρόνο.

PVZ κήπου Warfare 2 XONE αναθεώρηση

Συμβουλές για τα ζόμπι

Οι μηχανικοί μπορούν να κερδίσουν τα περισσότερα κέρματα οποιουδήποτε χαρακτήρα στο παιχνίδι. Αν θέλετε γρήγορα νομίσματα, παίξτε μηχανικό. Μεταξύ των νομισμάτων που κερδίζετε κάθε φορά που ένας συμπαίκτης χρησιμοποιεί τον τηλεμεταφορέα σας, μπορείτε επίσης να πάρετε πολλά εύκολα σκοτώματα με απεργίες κρουστών. Όταν παίζετε μηχανικός, μην βιάζεστε απλά στον κήπο. Βρείτε ένα σημείο σε απόσταση με θέα στον κήπο και μόνο λοβούς πυροβολισμούς σε αυτό. Θα καταστρέψετε τα κλαδιά και τα ανθρακωρυχεία και πιθανώς θα σκοτώσετε περισσότερους από λίγους φυτικούς παίκτες (και θα τους ενοχλήσετε και εγώ). Επίσης, χρησιμοποιήστε τα ηχητικά ορυχεία όταν τα ξεκλειδώνετε αντί για τις ηχητικές χειροβομβίδες. Τα ηχητικά ορυχεία είναι ο χειρότερος εχθρός του chomper και σίγουρα θα σώσει τη ζωή σας πολύ πιο συχνά από τις χειροβομβίδες.

Όλα τα αστέρια μπορούν να είναι πολύ χρήσιμα με την προσεκτική τοποθέτηση των ανδρείκελων αντιμετώπισής τους. Μπορείτε να τοίσετε τον εαυτό σας σε μια γωνιά ενός κήπου και τα φυτά δεν θα είναι σε θέση να σας χτυπήσουν, για παράδειγμα. Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε τις γραμμές όρασης έτσι ώστε οι παίκτες των φυτών δεν θα έχουν εύκολο πλάνο στους συμπαίκτες σας. Απλά μην είστε τρελός και τα βάζετε σωστά σε όλους. Άλλες δυνατότητες όλων των αστέρων - το σπριντ και το ποδόσφαιρο - είναι πολύ χρήσιμες. Μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα τα φυτά από έναν κήπο με προσεκτική χρήση αυτών των ικανοτήτων. Αποθηκεύστε τα όταν τα χρειάζεστε πραγματικά. Επίσης, δεδομένου ότι όλα τα αστέρια έχουν την πιο υγιή χαρακτήρα οποιουδήποτε χαρακτήρα στο παιχνίδι, μην φοβάστε να βιαστούμε συνεχώς σε κίνδυνο. Αυτή είναι η δουλειά σου.

Οι επιστήμονες είναι θεραπευτές. Περίοδος. Έχουν ελάχιστη υγεία και δεν κάνουν μεγάλες ζημιές. Μην βιαστείτε στον κήπο εκτός αν η ομάδα σας είναι απελπισμένη. Ένα πράγμα όμως που μπορείτε να κάνετε είναι να επισυνάψετε τις κολλώδεις βόλτες με εκρηκτικές σφαίρες στις ομάδες σας - θα ανατιναχθούν τα εχθρικά φυτά, αλλά ο συμπαίκτης σας θα είναι εντάξει.

Οι στρατιώτες ποδιών πρέπει να κρατήσουν τα μάτια τους στον ουρανό. Καθαρίστε τους εραστές από τις στέγες και, το πιο σημαντικό, κατεβείτε τα εχθρικά σκόρδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το άλμα πυραύλων σας για να φτάσετε σε καλές προοπτικές για να παρενοχλήσετε τα φυτά επίσης.

Μάθετε τους Χάρτες - Σχεδόν κάθε κήπος του παιχνιδιού έχει κάποιο είδος παραβλέψεως ή άλλης θέσης όπου τα ζόμπι μπορούν να τοποθετήσουν λοβούς σε αυτό. Μάθετε πού βρίσκονται και επωφεληθείτε από αυτά.

Ρυθμίστε συνεχώς - Το πιο σημαντικό για τα ζόμπι είναι ότι πρέπει να προσαρμόσετε τις τακτικές σας καθώς το παιχνίδι συνεχίζεται. Εάν τα φυτά υπερασπιστούν επιθετικά τον τηλεοπτικό σταθμό, αγνοήστε τον τηλεοπτικό σταθμό και πηγαίνετε αντίστροφα. Επίσης, μια μεγάλη τακτική είναι να υπερφορτώσετε τα φυτά με τα όπλα σκουπιδιών που καλείτε. Το κεφάλι του κώνου, το κεφάλι του κάδου και τα ζόμπι της πόρτας οθόνης λειτουργούν εξαιρετικά για αυτό, αλλά τα ζόμπι, το βαρέλι και τα φέρετρα φέρετρα είναι βαρελάκια που μπορούν (και θα) να συντρίψουν τα φυτά και να πάρουν έναν κήπο πολύ γρήγορα. Είναι κάπως χάλια ότι πρέπει να αγοράσετε πακέτα καρτών για να πάρετε τις κλήσεις ζόμπι (ή να σχεδιάσετε γλάστρες), αλλά πρέπει να κάνετε ό, τι πρέπει να κάνετε.

Συμβουλές για όλους τους παίκτες

Μην παίζετε chompers. Οι Chompers πιπιλίζουν και τους μισώ. Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι απλώς ένα αστείο.

Μην ξοδεύετε πραγματικά χρήματα σε νομίσματα για πακέτα καρτών. Μπορείτε να κερδίσετε πολλά κέρματα απλά παίζοντας κανονικά. Κάνε υπομονή.

Χρησιμοποιήστε τα κέρματα με σύνεση - Μην σπαταλάτε τα νομίσματά σας. Τα 5k, 10k και τα πιο ακριβά πακέτα ξεκλειδώνουν χαρακτήρες και δυνατότητες και στοιχεία προσαρμογής μαζί με κάποια αναλώσιμα. Ξεκλειδώστε όσο μπορείτε στην αρχή, ώστε να μπορείτε να βρείτε τους συνδυασμούς χαρακτήρων και δυνατοτήτων που σας αρέσουν ASAP και στη συνέχεια να συμπληρώσετε τα αναλώσιμα σας με πακέτα 1k.

Skip Challenges - Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τα αστέρια πρόκλησης skip. Ορισμένες προκλήσεις, όπως η απόκτηση των περισσότερων αναζωογονημάτων, η θάρρος μετά από σκοτώσει, ή να πάρει το πιο σκοτώνει είναι ακριβώς πολύ δύσκολο για ορισμένους χαρακτήρες. Περάστε τα σκληρά και κάντε τα πιο εύκολα πράγματα.

Μην είστε εγωιστής - Το πιο σημαντικό είναι να μην ανησυχείτε για την προσθήκη ενός θανάτου (εκτός αν παίζετε Orb Confirmed ή Team Vanquish, υποθέτω). Μην κυνηγήσετε έναν παίκτη του εχθρού γύρω απλά για να πάρετε ένα ακόμα σκοτώσει. Ενώ περιπλάνεστε εγωιστικά, η ομάδα του εχθρού αναλαμβάνει τον κήπο σας και θα χάσετε. Συγχαρητήρια για το ένα σας σκοτώσει, μεγαλοφυία.

Πάρτε το άκρο σας στον κήπο! - Επίσης, για την αγάπη του Glob, όταν χτυπάει το ρολόι στο Gardens & Graveyards, πάρτε το πισινό σας στον κήπο. Πολύ πολλά παιχνίδια κερδίζονται ή χάνονται, επειδή οι παίκτες των φυτών είναι πολύ πεισματάρης ή χαζός για να προστατεύσουν τον κήπο, ή οι παίκτες ζόμπι να παγιδευτούν σε μια συμφόρηση και δεν μπορούν να φτάσουν εκεί. Όταν έρχεται κάτω σε αυτό, απλώς τρέχει παρελθόν τους εχθρούς και να πάρετε το άκρο σας στον κήπο. Καλύτερα να πεθάνεις προσπαθώντας από το να χάσεις γιατί όλοι ήταν πολύ ηλίθιοι για να πάνε στον κήπο, σωστά;

Ομαδική δουλειά - Εργαστείτε μαζί με τους teamamte σας. Είναι λογικό, αλλά πάρα πολλοί άνθρωποι δεν το κάνουν. Ένας καλός παίκτης ηλίανθου που θεραπεύει τον καθένα μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά για μια ομάδα φυτών, όπως ένας εξειδικευμένος μηχανικός (με ένα All-Star ή Foot Soldier για backup) μπορεί να επηρεάσει δραματικά τις πιθανότητες επιτυχίας των ζόμπι. Δύο chompers μαζί, όπου κάποιος δρα ως δόλωμα, ενώ τα άλλα gobbles ζόμπι από κάτω, μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματική επίσης. Δύο παίκτες που εργάζονται μαζί σε οποιοδήποτε συνδυασμό είναι πολύ πιο δύσκολο να σκοτωθούν από έναν παίκτη που τρέχει μόνος του.

Drones - Για κάκτους και μηχανικούς παίκτες με drones - Προτιμώμενη τακτική μας είναι να ρίξουμε τις βόμβες και στη συνέχεια να κρυβόμαστε κάπου, μέχρι να μπορέσουμε πάλι να βάλουμε βόμβες. Μπορείτε να αποδεκατίσετε πλήρως μια ομάδα εχθρών με αυτό τον τρόπο και να τους σκοτώσετε σε τσαμπιά. Μην ενοχλείστε να κυνηγείτε τους παίκτες γύρω για να τους πυροβολήσετε με τα κανονικά σουτ, όμως. Ενώ σπαταλάτε χρόνο ενοχλητικό κάποιον (και πραγματικά, είστε ακριβώς ενοχλητικός επειδή δεν πρόκειται να τους σκοτώσετε) ο χρόνος σας και η ενέργεια και τα καύσιμα θα ήταν καλύτερα δαπανώνται πτώση βόμβες κάπου αλλού.

Κρατήστε το φως και τη διασκέδαση - Μέρος του λόγου για τους ανθρώπους όπως το PVZ Garden Warfare είναι επειδή είναι εύκολο και διασκεδαστικό και δεν είναι όλα σοβαρά σαν CoD , Halo , Battlefield ή Gears of War . Μην αντιμετωπίζετε το παιχνίδι πολύ σοβαρά και απλά διασκεδάστε με αυτό. Αυτό θα το κάνει καλύτερο για όλους.

Συμπέρασμα

Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι είμαι στο μισό του κόσμου αξιοπρεπής το παιχνίδι, βλέποντας πώς παίρνω το κορυφαίο αποτέλεσμα στην ομάδα μου αρκετά τακτικά, και τώρα ξέρετε όλα τα μυστικά μου. Βλέπετε σε φυτά εναντίον ζόμπι: Warfare στον κήπο!