Φυτά εναντίον ζόμπι: Αναθεώρηση Warfare κήπων (XONE, X360)

Το καλύτερο shooter για πολλούς παίκτες στο Xbox One είναι το PVZ Garden Warfare

Αγοράστε τα φυτά εναντίον του Zombies Garden Warfare στο Amazon.com

Το Warfare του Κήπου είναι ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο τρίτο πρόσωπο-shooter spin-off του αγαπημένου φυτών εναντίον ζόμπι franchise. Το χιούμορ της σειράς είναι εντελώς άθικτο εδώ, και τα φυτά καθώς και τα ζόμπι έχουν μια εκπληκτική προσωπικότητα. Αυτό είναι ένα παιχνίδι πολλών παικτών με πολλούς παίκτες, οπότε μην περιμένετε καθόλου ικανοποιητική εμπειρία για έναν παίκτη. Είναι επίσης λίγο γυμνά-κόκαλα όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες, μια αίσθηση που είναι ελαφρώς, αλλά όχι εντελώς, ανακουφισμένη από τα 40 δολάρια για το XONE και τα 30 δολάρια για τις ετικέτες τιμών του Xbox 360. Έχουμε περισσότερα, συμπεριλαμβανομένων των συγκρίσεων μεταξύ των 360 και XONE εκδόσεων, εδώ στο πλήρες φυτά μας εναντίον Zombies: Garden Warfare αναθεώρηση.

Στοιχεία παιχνιδιού

Ελέγξτε την Κάρτα Ελέγχου Πολέμου PVZ Garden 6 Months καθώς και τον Οδηγό Συμβουλών & Κόλλων PVZ Garden Warfare .

Χαρακτηριστικά και τρόποι

Φυτά εναντίον ζόμπι: Warfare κήπων είναι μια ομάδα που βασίζεται τρίτου προσώπου shooter όπου ομάδες φυτών και ζόμπι να παλέψουν έξω για, για λόγους. Πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι επικεντρωμένο στο Xbox Live για πολλούς παίκτες, οπότε αν δεν θέλετε / δεν μπορείτε να παίξετε με άλλους στο Xbox Live, δεν πρέπει να το αγοράσετε. Υπάρχει ένας τρόπος που μπορείτε να παίξετε σόλο, που ονομάζεται Garden Ops, αλλά είναι βαρετό με το μυαλό να παίζετε μόνοι σας. Και πάλι, μην αγοράζετε Garden Warfare αν περιμένετε ένα παιχνίδι για έναν παίκτη.

Η έκδοση του Xbox One έχει αναπαραγωγή με διαδοχικές αναπαραστάσεις, επομένως υπάρχει ένα μικρό τοπικό multiplayer που μπορείτε να απολαύσετε, αλλά η έκδοση του Xbox 360 δεν έχει αυτήν την επιλογή και είναι μόνο στο διαδίκτυο.

Το Garden Warfare προσφέρει μια ενδιαφέρουσα επιλογή των τρόπων λειτουργίας, αλλά δεν υπάρχει τόνος περιεχομένου εδώ. Η ομάδα Vanquish είναι μια λειτουργία 12 σε 12, όπου η πρώτη ομάδα σε 50 σκορ κερδίζει (αν και αν αναβιώσετε έναν συμπαίκτη παίρνει ένα σημείο μακριά από την άλλη ομάδα). Κήποι και νεκροταφεία (επίσης 12v12) είναι ένα παιχνίδι αντικειμενικού στυλ όπου η ομάδα ζόμπι προσπαθεί να πάρει τα βασικά σημεία στο χάρτη πριν επιτεθεί στη βάση των φυτών.

Λειτουργία Garden Ops είναι ένας πύργος τύπου άμυνα σε τέσσερις παίκτες co-op παιχνίδι όπου παίζετε ως φυτά και πρέπει να προστατεύσετε τον κήπο σας από τα κύματα των AI ελεγχόμενων ζόμπι. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις γνωστές μονάδες Φυτά εναντίον ζόμπι - ποδοσφαιριστές, πυροβολητές, μανιτάρια κλπ. - σε γλάστρες και αυτοί θα επιτεθούν αυτομάτως στα επερχόμενα ζόμπι για εσάς. Ο κήπος Ops μπορεί να είναι διασκεδαστικό σε co-op, αλλά βαρετό από τον εαυτό σας.

Και, ε, αυτό είναι. Δεν υπάρχει ούτε ένας τόνος χαρτών για να παίζετε, το οποίο κάνει το παιχνίδι να αισθάνεται το είδος των γυμνών οστών ακόμα και με ένα σημείο τιμής ευκαιρίας. Νέοι χάρτες και τρόποι έχουν υποσχεθεί ως δωρεάν DLC κάτω από τη γραμμή, ωστόσο, το οποίο θα πρέπει να κάνει το παιχνίδι πιο ελκυστικό αν θέλετε να το περιμένετε, αντί να το πάρει κατά την εκτόξευση.

Παιχνίδι

Το πραγματικό gameplay του Warfare του Κήπου είναι ένα εκπληκτικά καλό τρίτο πρόσωπο-shooter θεωρώντας τα wacky χαρακτήρες που συνθέτουν κάθε πλευρά. Υπάρχει μια μικρή καμπύλη μάθησης σε σύγκριση με άλλους σκοπευτές, δεδομένου ότι αυτά τα φυτά και τα ζόμπι κινούνται αρκετά διαφορετικά από αυτά που συνηθίζατε και τα όπλα τους είναι όλα αρκετά μοναδικά για χρήση, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό όταν μπαίνεις σε αυτό.

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές τάξεις σε κάθε πλευρά και στην πραγματικότητα παίζουν διαφορετικά από τη διδασκαλία άλλων, οπότε δεν είναι μόνο οι ίδιοι στρατιώτες / ιατροί / τανκς που παίζουν το ίδιο, με τις μοναδικές διαφορές να είναι ένα μοντέλο φυτών ή ένα μοντέλο ζόμπι. Για παράδειγμα, το Peashooter είναι ο στρατιώτης των φυτών, αλλά οι ικανότητές του σας επιτρέπουν να πετάξετε χειροβομβίδες από πιπεριές τσίλι, να τρέχετε πολύ γρήγορα και να πηδήξετε ψηλά για μια σύντομη περίοδο, ή να ριζώσετε στο έδαφος ως στάσιμο πυροβόλο όπλο. Ο στρατιώτης ζόμπι, ωστόσο, μπορεί να πηδάει (να φτάσει σε υψηλότερες περιοχές του χάρτη), να έχει έναν εκτοξευτή πυραύλων μεγάλης εμβέλειας και μια χειροβομβίδα καπνού. Ο στρατιώτης ζόμπι και ο Peashooter είναι τεχνικά στρατιωτικοί, αλλά παίζουν αρκετά διαφορετικά. Οι υπόλοιπες τάξεις, όπως τα φυτά ηλίανθου εναντίον του επιστήμονα των ζόμπι, του φυτού Chomper εναντίον του μηχανικού ζόμπι και του φυτού Cactus vs. zombie MVP, εκπληρώνουν ομοίως τους ίδιους ρόλους αλλά παίζουν δραματικά διαφορετικά μεταξύ τους και έχουν διαφορετικές ικανότητες . Είναι πολύ καλό.

Το πρόβλημα με την ύπαρξη διαφορετικών δυνατοτήτων για κάθε ομάδα, ωστόσο, σημαίνει ότι η σωστή ισορροπία είναι πολύ δύσκολη. Στα παιχνίδια που παίξαμε, τα φυτά κέρδισαν ένα καλό 80% του χρόνου. Απλώς έχουν πιο αποτελεσματικές ικανότητες. Τα ζόμπι μπορούν ακόμα να κερδίσουν, φυσικά, ειδικά εάν η ομάδα δουλεύει μαζί, αλλά παίζοντας ως φυτά είναι πολύ ευκολότερη.

Το PvZ Garden Warfare έχει έναν τόνο απεμπλοκής που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τους χαρακτήρες σας. Οι προσαρμογές δεν αλλάζουν τις κλάσεις, αλλά μπορείτε να ντύσετε τον Επιστήμονα σας ως Αστροναύτη αντί για παράδειγμα, καθώς και να δώσετε στους χαρακτήρες τα προσαρμοσμένα γυαλιά ή τα τατουάζ ή τα αξεσουάρ ή οτιδήποτε άλλο για να τα καταστήσετε δικά σας. Τα unlockables είναι όλα συνδεδεμένα με πακέτα καρτών που αγοράζετε με νομίσματα που κερδίζετε στο παιχνίδι. Κατά την εκτόξευση δεν υπάρχουν μικροδιαμετάξεις (όπως στο, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πραγματικά χρήματα για να αγοράσετε νομίσματα για να ξεκλειδώσετε τα στοιχεία πιο γρήγορα), αλλά μπορεί να έρθει τελικά. Τα νομίσματα και τα πακέτα καρτών όχι μόνο ξεκλειδώνουν τις επιλογές προσαρμογής και τα δέρματα χαρακτήρων, αλλά σας δίνουν χρήσιμα αντικείμενα (όπως τα φυτά και τα αντικείμενα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη λειτουργία Garden Ops και Gardens and Graveyards). Είναι κάπως αργό για να κερδίζετε νομίσματα, για να είμαι ειλικρινής, αλλά αν συνεχίσετε να παίζετε ξεκλειδώνετε τα πράγματα σε ένα αρκετά αξιοπρεπές κλιπ.

Διαφορές Xbox 360 και Xbox One Version

Ήμουν σε θέση να περάσουν αρκετό χρόνο με τις εκδόσεις Xbox One και Xbox 360 των φυτών εναντίον ζόμπι: Warfare στον κήπο, και υπάρχουν μερικά σημαντικά σημεία στην εύνοια της έκδοσης XONE. Φορτώνει ταχύτερα, φαίνεται πιο έντονη και καλύτερη και κάνει πολύ πιο ομαλά στο Xbox Live στο Xbox One. Είχα επίσης προβλήματα σύνδεσης στην έκδοση του Xbox 360 περιστασιακά που δεν είχα στο XONE, όπου είτε θα πήγαινε για πάντα για να βρω ένα παιχνίδι είτε θα κολλήσει ψάχνοντας για ένα παιχνίδι για αρκετά λεπτά (και έπειτα πατώντας το "B" στο ακυρώστε από αυτό θα κολλήσει επίσης στο σημείο που έπρεπε να επαναφέρω το σύστημα - αυτό συνέβη αρκετές φορές). Η έκδοση 360 επίσης δεν διαθέτει τη λειτουργία split-screen που διατίθεται στην έκδοση Xbox One. Η έκδοση του Xbox One είναι απολύτως ανώτερη και αυτή που προτείνω.

Συμπέρασμα

Φυτά εναντίον ζόμπι: Το Warfare του Κήπου είναι ένα εξαιρετικά ικανό τρίτο πρόσωπο-shooter που συλλαμβάνει το χιούμορ του franchise PvZ. Αξίζει επίσης να υποστηρίξει ότι είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες που είναι πραγματικά παιδί και φιλικό προς την οικογένεια σε σχέση με το τυπικό κόμιστρο που βρίσκετε στο Xbox Live. Αισθάνεται λίγο ασταθής, όμως, με προβλήματα ισορροπίας και έλλειψη περιεχομένου κατά την εκτόξευση. Η τιμή προϋπολογισμού $ 40 για το XONE και $ 30 για το X360 αντισταθμίζει λίγο μαζί με την υπόσχεση για περισσότερα modes και χάρτες που έρχονται αργότερα ως δωρεάν DLC, αλλά στερείται περιεχομένου εδώ κατά τη διάρκεια της εκτόξευσης για να το αξίζει να αγοράσετε ακόμα και σε χαμηλότερη τιμή από κανονική τιμή. Μισθώστε το ή περιμένετε για μια πτώση των τιμών ή κάποια DLC να χτυπήσει προτού να το αγοράσετε.

Γνωστοποίηση: Αντίγραφο αναθεώρησης δόθηκε από τον εκδότη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.

Αγοράστε τα φυτά εναντίον του Zombies Garden Warfare στο Amazon.com