Λίστα λειτουργιών του Xbox 360

Σημείωση: Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε το 2005 σχετικά με το αρχικό "λιπαρό" μοντέλο Xbox 360.

Κουμπί δακτύλου φωτός και οδηγού Xbox

Ο δακτύλιος φωτός είναι το κουμπί τροφοδοσίας και χωρίζεται σε τέσσερα τεταρτημόρια που μπορούν να εμφανίσουν διάφορα διαφορετικά χρώματα ανάλογα με το τι συμβαίνει. Δεν είμαστε εντελώς σίγουροι για το τι μπορεί να κάνει όλος ο δακτύλιος φωτός σε αυτό το σημείο. Το κουμπί Οδηγός Xbox εμφανίζεται εμφανώς στον ελεγκτή καθώς και στο τηλεχειριστήριο του Xbox 360 και σας επιτρέπει να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με το πρόσωπο που σας προκάλεσε ακριβώς στο Xbox Live ή μπορείτε να μεταβείτε δεξιά από όπου μπορείτε να βρείτε περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης για ένα παιχνίδι που είστε παίζει τώρα. Το κουμπί Οδηγός Xbox θα σας επιτρέψει επίσης να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το σύστημα Xbox 360 από την άνεση του καναπέ σας - Τώρα που είναι μια μεγάλη ιδέα που έχει καθυστερήσει πολύ.

Xbox Live

Θα υπάρχουν δύο τύποι Xbox Live για το Xbox 360. Η έκδοση Silver είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Xbox Live Marketplace καθώς και να επικοινωνείτε με τους φίλους σας χρησιμοποιώντας φωνητική συνομιλία . Δεν μπορείτε, ωστόσο, να παίξετε online παιχνίδια. Με την χρυσή έκδοση του Xbox Live, θα έχετε όλα τα δυνατά χαρακτηριστικά και, το σημαντικότερο, μπορείτε να παίξετε online παιχνίδια. Τα επιτεύγματά σας και τα στατιστικά στοιχεία θα αρχειοθετηθούν, ώστε να μπορείτε να τα ελέγξετε όποτε θέλετε και θα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε τη συνομιλία μέσω βίντεο και την ανταλλαγή μηνυμάτων βίντεο. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι όλοι οι νέοι ιδιοκτήτες του Xbox 360 θα λάβουν Gold Service για τον πρώτο μήνα και στη συνέχεια, μετά από αυτό, η τιμολόγηση θα είναι παρόμοια με το Xbox Live στο τρέχον Xbox.

Xbox Live Marketplace

Η αγορά είναι ένας χώρος όπου μπορείτε να κατεβάσετε demos παιχνιδιών και ρυμουλκούμενα καθώς και νέο περιεχόμενο για παιχνίδια όπως νέα επίπεδα, χαρακτήρες, οχήματα, όπλα και πολλά άλλα. Ορισμένα πράγματα θα είναι δωρεάν, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε για κάποιο ποιοτικό περιεχόμενο.

Ψηφιακή ψυχαγωγία

Το Xbox 360 θα σας επιτρέψει για άλλη μια φορά να τραβήξετε τη μουσική σας στο σκληρό δίσκο για χρήση κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, αλλά θα μεταφέρει και μουσική από οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής MP3 που συνδέετε στις θύρες USB 2.0 (που περιλαμβάνει το Sony PSP ...). Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας στο σκληρό δίσκο και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Xbox Live. Το Xbox 360 θα παίξει επίσης ταινίες DVD, αλλά σε αντίθεση με το αρχικό Xbox, το Xbox 360 μπορεί να τις εμφανίσει σε προοδευτική σάρωση. Σε αυτό το σημείο, φαίνεται επίσης ότι η αναπαραγωγή DVD θα είναι διαθέσιμη έξω από το κιβώτιο και δεν θα απαιτήσει την αγορά ενός επιπλέον απομακρυσμένου ή κάτι τέτοιο που είναι σίγουρα μια βελτίωση.

Εξατομικεύστε την Κονσόλα σας

Με τα εναλλάξιμα πρόσωπα του ίδιου του συστήματος, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του συστήματός σας, ωστόσο, όποτε θέλετε, απλά σπάζοντας ένα νέο πρόσωπο. Ρεαλιστικά, δεν θα χρειαστεί καν να αγοράσετε καινούργια πρόσωπα γιατί θα μπορούσατε απλά να ζωγραφίσετε τον εαυτό σας, αλλά εγγυάται ότι η Microsoft θα αναπτύξει μια σειρά περιορισμένης έκδοσης και συλλεκτικά πρόσωπα για να προσελκύσει τους ανθρώπους μέσα. προσαρμόστε την εμφάνιση και την αίσθηση του προγράμματος περιήγησης Xbox Guide στο σύστημα που υποψιάζουμε ότι θα είναι παρόμοια με την αλλαγή των θεμάτων στα Windows στον υπολογιστή σας. Η προσαρμογή είναι πάντα ένα καλό πράγμα και ενώ αυτά τα χαρακτηριστικά δεν σημαίνουν πραγματικά τίποτα μακροπρόθεσμα, είναι σίγουρα ωραίο να έχουμε.