Τα κορυφαία 10 παιχνίδια Xbox 360 Indie

Το τμήμα των παιχνιδιών Indie (πρώην Κοινοτικά Παιχνίδια) του Xbox Live Marketplace επισκιάζεται από το XBLA και το υπόλοιπο Xbox Live , αλλά μερικές φορές έχει μερικά πολύ ωραία παιχνίδια που μπορείτε να πάρετε για βρωμιά.

Υπάρχει πολλά και πολλά (και πολλά) καθαρά αδιόρατα σκουπίδια, ωστόσο, που κάνει την εύρεση αξιοπρεπή παιχνίδια μια αγγαρεία. Αλλά εδώ είναι οι επιλογές μας για δέκα παιχνίδια Xbox 360 Indie που πρέπει να σας προσφέρουν μια εμπειρία διασκέδασης.

Πλήγμα

Τζούνκο Κιμούρα / Getty Images

Blow είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι που περιλαμβάνει φυσαλίδες και οπαδούς, και είναι δική σας δουλειά να τοποθετήσετε τους οπαδούς στα σωστά σημεία για να φυσήσουν τη φούσκα στο στόχο. Μπορείτε να αλλάξετε τη θερμοκρασία του αέρα που οι ανεμιστήρες φυσούν καθώς και την ταχύτητα, ανάμεσα σε μερικές άλλες αποχρώσεις του παιχνιδιού, και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικά εθιστικό και διασκεδαστικό. Δεν βλάπτει ότι φαίνεται και ακούγεται εκπληκτικά καλό.

Έκανα ένα GAM3 W1TH Z0MB1ES !!! 1

Οι δίδυμοι σκοπευτές φορούσαν το καλωσόρισμα τους στο Xbox 360, αλλά έκανα ένα GAM3 W1TH Z0MB1ES !!! 1 δικαιολογεί την ύπαρξή του με μερικά βασικά χαρακτηριστικά:

  1. Έχει ζόμπι.
  2. Εξειδικευμένο παιχνίδι που τροφοδοτείται με τροφοδοσία.
  3. Η καλύτερη μουσική ποτέ. Είναι διασκεδαστικό και τρελό φοβερό μόνο για τη μουσική. Το παιχνίδι διαρκεί μόνο 13 λεπτά (όσο διαρκεί το τραγούδι), αλλά είναι αρκετά διασκεδαστικό να παίζεις ξανά και ξανά.

Ώρα Βίκινγκ !!!!! Και Space Raptor

Δημιουργημένοι από τους ίδιους ανθρώπους που έκαναν το MAID A GAM3 W1TH Z0MB1ES! 1, ο χρόνος Viking φέρνει το ίδιο απλό gameplay σε συνδυασμό με ένα rocking soundtrack ως προκάτοχό του.

Αυτή τη φορά είναι περισσότερο ένα 2D shooter στο οποίο χτίζεις έναν πύργο στο φεγγάρι από τα πτώματα των πεσόντων εχθρών σου. Ακούγεται φοβερό, έτσι; Η μουσική είναι εκπληκτική, η παρουσίαση είναι σταθερή και το παιχνίδι είναι ένας τόνος διασκέδασης.

Groov

Ένα άλλο δίδυμο shooter stick, αλλά, πάλι, ένα που κάνει καλή χρήση ενός τέχνασμα.

Όλα σε Groov έχει ένα μουσικό ήχο που συνδέεται με αυτό, έτσι κάθε shot κάνει έναν ήχο και κάθε είδος εχθρού κάνει ένα ξεχωριστό ήχο. Έτσι, καταγράφοντας τους εχθρούς, δημιουργείτε μουσική. Ο ρυθμός αλλάζει, εισάγονται νέοι εχθροί και το τραγούδι σας γίνεται όλο και πιο περίπλοκο. Είναι πραγματικά εκπληκτικό και αξίζει να το δούμε.

Τοποθετήστε τους φίλους σας

Ένα από τα πιο αστεία παιχνίδια για πολλούς παίκτες είναι η Mount Your Friends . Η ιδέα ακούγεται περίεργη - παίζετε σαν μια διαδοχή των σκαφών που φορούν ταχύτητα που ανεβαίνουν το ένα πάνω στο άλλο για να χτίσουν έναν πύργο - αλλά είναι απίστευτο ξεκαρδιστικό και εκπληκτικά διασκεδαστικό.

Καθίστε πίσω και απολαύστε το γλυκό, γλυκό gameplay καθώς εσείς και οι φίλοι σας προσπαθείτε να χτίσετε έναν πύργο από τους τύπους. Σοβαρά, δοκιμάστε το. Είναι ένας τόνος διασκέδασης.

Kodu Game Lab

Το Kodu είναι ένα απλό εργαλείο δημιουργίας παιχνιδιών. Κάνετε τους κόσμους των παιχνιδιών γεμάτοι με εχθρούς και εμπόδια και στη συνέχεια εκτελέστε χαρακτήρες μέσα από τις νεοσύστατες εκτάσεις σας. Κατασκευάζετε τα πάντα με μια καθαρή και απλή οπτική διασύνδεση, οπότε είναι πολύ εύκολο να κάνετε κάποια εντυπωσιακά πράγματα.

Αξίζει να κατεβάσετε μόνο για να δείτε τι μπορείτε να βρείτε.

Ηλιακός

Η ηλιακή ενέργεια είναι ένα "Θεϊκό Παιχνίδι" σε μεγαλύτερη κλίμακα από ό, τι έχουμε δει ποτέ πριν. Δεν οικοδομείτε μόνο έναν πολιτισμό. χτίζετε ένα πλήρες ηλιακό σύστημα και αυτό είναι απίστευτο.

Ξεκινάτε σαν ήλιος και πετάτε γύρω από τον γαλαξία που προσελκύει πλανήτες και οι πλανήτες με τη σειρά τους προσελκύουν φεγγάρια. Εάν φτιάξετε τον πλανήτη να απορροφήσει ένα φεγγάρι, εξελίσσεται (ακόμα και μέχρι το σημείο που οι ταξιδιώτες διαστημόπλοια βγαίνουν και προστατεύουν το ηλιακό σας σύστημα από άλλους "εξωγήινους").

Με την απορρόφηση πλανητών, ο ήλιος σας γίνεται πιο ισχυρός και μπορεί να προσελκύσει και να κρατήσει περισσότερους πλανήτες σε τροχιά. Η ηλιακή ενέργεια είναι πραγματικά κηλίδα, φοβερή και εθιστική.

Ορυχείο: Dig βαθιά

Ο ανθρακωρύχος είναι ένα τακτοποιημένο μικρό παιχνίδι όπου είστε ανθρακωρύχος και πρέπει να σκάβετε κάτω στη Γη για να βρείτε πολύτιμα μέταλλα και πολύτιμους λίθους. Στη συνέχεια, παίρνετε αυτούς τους θησαυρούς μέχρι την επιφάνεια για να τις πουλήσετε, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε καλύτερο εξοπλισμό και να βελτιώσετε τα ορυχεία σας.

Είναι απλό αλλά εκπληκτικά διασκεδαστικό.

ZP2K9

Το ZP2K9 είναι ένας 2D παίκτης που σκοτώνει το πλάι. Είναι κάτι σαν ένα κανονικό παιχνίδι πλατφόρμας, αλλά έχει συσσωρευτεί στα steroids του deathmatch.

Οι παίκτες μπορούν να περπατήσουν στους τοίχους και τις οροφές και υπάρχει ένας τόνος όπλων για χρήση. Όταν παίρνετε μια ομάδα που παίζει στο Xbox Live είναι πολύ καλός.

Μια ξεθωριασμένη μελωδία

Μια ξεθωριασμένη μελωδία είναι μια πλατφόρμα πλατφόρμας 2D όπου ο χαρακτήρας σας πρέπει να νικήσει τους εχθρούς για να φωτίσει τον κόσμο.

Τα γραφικά είναι καθαρά και απλά και ενώ το gameplay δεν ωθεί το είδος σε μια νέα περιοχή, η μουσική, μια ενδιαφέρουσα ιστορία (που λέγεται slickly μέσα από κείμενο που κυλίεται πάνω από εσάς καθώς εξερευνούμε), η συνολική παρουσίαση κάνει για μια αρκετά καλή παιχνίδι.