Οι καλύτερες συσκευές λήψης βίντεο παιχνιδιών

Τι συσκευή λήψης βίντεο τυχερού παιχνιδιού πρέπει να αγοράσετε;

Έχουμε δει μια σειρά από τις πιο δημοφιλείς συσκευές λήψης βίντεο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες για να δημιουργήσουν βίντεο στο YouTube, αλλά ποια είναι η κορυφή ως αυτή που προτείνουμε; Κατατάσσουμε τις έξι συσκευές που εξετάσαμε παρακάτω. Δείτε περισσότερες συμβουλές και κόλπα για τυχερά παιχνίδια YouTubers εδώ. Αυτή η λίστα καλύπτει μόνο το τέλος λήψης βίντεο της εξισώσεως του παιχνιδιού YouTube. Αν ψάχνετε για συμβουλές σχετικά με τα μικρόφωνα, δείτε τις αναθεωρήσεις μας για το Blue Snowball και το Blue Yeti.

01 του 06

Πύραυλος Hauppauge HD PVR

Πύραυλος HD PVR. Hauppauge

Από όλες τις συσκευές που έχω δοκιμάσει, το HD PVR Rocket είναι αυτό που πρόκειται να χρησιμοποιήσω προσωπικά να προχωρήσω μπροστά, κάτι που μοιάζει με έναν αρκετά καλό λόγο να το βάλω στην κορυφή. Από όλες τις συσκευές της λίστας, το Rocket έχει τον καλύτερο συνδυασμό χαρακτηριστικών στην τιμή που πληρώνετε. Με μια λειτουργία χωρίς υπολογιστή που σας επιτρέπει να καταγράφετε την αποθήκευση USB και την ικανότητα εγγραφής HDMI, συνιστωσών και σύνθετων πηγών, είναι απίστευτα πλήρως εξοπλισμένη με μόλις $ 130. Είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση και έχει εξαιρετικό λογισμικό. Δεν είναι η πιο ισχυρή διαθέσιμη συσκευή, οπότε αν ψάχνετε για καθαρά bitrates ή 60 FPS σε 1080p, ίσως να μην είναι για εσάς, αλλά για όλους σχεδόν τους άλλους, συστήνω ανεπιφύλακτα το Rocket PV PVR. Περισσότερο "

02 του 06

AVerMedia Live Gamer Portable

Live Gamer Portable. AVerMedia

Ένας στενός επιλαχόντης είναι το Live Gamer Portable από την AVerMedia. Προσφέρει επίσης λειτουργία χωρίς υπολογιστή - αυτή τη φορά με υποδοχή κάρτας SD αντί για αποθήκευση USB - και μπορεί να εγγράψει πηγές HDMI και συνιστώσες. Υποστηρίζει αξιοσημείωτα υψηλότερα bitrates από το Rocket μαζί με τη λήψη 1080p / 60, επομένως είναι μια καλή, πλήρης επιλογή αν ψάχνετε για υψηλά bitrates (και τα τεράστια αρχεία που έρχονται με αυτό). Το λογισμικό RECentral που χρησιμοποιείτε μαζί με αυτό είναι επίσης το αγαπημένο μου λογισμικό εγγραφής οποιασδήποτε από τις συσκευές που δοκιμάσαμε, το οποίο είναι ένα άλλο πλεονέκτημα. Το Live Gamer Portable κοστίζει λίγο περισσότερο, όμως, στα $ 160 και δεν μπορεί να καταγράψει σύνθετες πηγές. Δεν μπορείτε πραγματικά να πάει στραβά με το LGP ή το Rocket, οπότε σκεφτείτε ποια χαρακτηριστικά θεωρείτε πιο σημαντικά και αποφασίστε από εκεί. Περισσότερο "

03 του 06

Hauppauge HD PVR 2 Gaming Edition

Είναι ένα από τα παλαιότερα μοντέλα αυτής της λίστας, σίγουρα, αλλά έχω χρησιμοποιήσει το HD PVR 2 GE εδώ και μερικά χρόνια και το αγαπώ. Επίσης ανταγωνίζεται πολύ καλά με τις νεότερες συσκευές όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και την απόδοση, έτσι αξίζει εντελώς το βλέμμα παρά το γεγονός ότι δεν είναι το νέο hotness. Μπορεί να καταγράφει HDMI, συνιστώσες και σύνθετες πηγές, οι οποίες από μόνο του το καθιστούν αξιαγάπητο. Όπως και το Rocket, δεν έχει τρελά υψηλά bitrates ή 1080p / 60, αλλά τα βίντεο που παράγει είναι ακόμα φανταστικά αναζητούν (περισσότερο από αρκετό για να φανεί καταπληκτικό στο YouTube) και είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση. Έχει όμως μερικά αρνητικά. Πρώτον, απαιτεί έναν προσαρμογέα A / C συνδεδεμένο στον τοίχο, τον οποίο δεν κάνει καμία από αυτές τις άλλες συσκευές. Δεύτερον, δεν υπάρχει λειτουργία χωρίς υπολογιστή, επομένως πρέπει να συνδεθείτε με έναν υπολογιστή για εγγραφή. Και, τρίτον, είναι η τιμή. Εξακολουθεί να κοστίζει περίπου τα $ 150, κάτι που είναι εντάξει όταν το συγκρίνεις με τις άλλες συσκευές σε αυτήν την τιμή, αλλά κάπως γελοίο σε σύγκριση με τα $ 130 για τον πληρέστερα χαρακτηρισμένο Rocket. Περισσότερο "

04 του 06

Elgato Game Capture HD60

Το HD60, μαζί με τον προκάτοχό του το Game Capture HD, είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς συσκευές λήψης που χρησιμοποιούν οι YouTubers. Αν ψάχνετε για καθαρή ιπποδύναμη και θέλετε μόνο να εγγράψετε HDMI (δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο), το HD60 είναι στην κορυφή με πλήρη λήψη 1080p / 60 FPS σε γελοία υψηλά bitrates. Δυστυχώς, έρχεται επίσης με τα υψηλότερα συνιστώμενα χαρακτηριστικά για τον υπολογιστή σας συλλήψεων οποιασδήποτε συσκευής δοκιμάσαμε και το λογισμικό (ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένο) είναι αρκετά αργό και παχουλό. Παρήγαγε επίσης τη μόνη χαμένη / αποτυχημένη καταγραφή οποιασδήποτε από τις συσκευές που χρησιμοποίησα. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πράγμα κατά της HD60 είναι ότι για την τιμή - $ 160 - δεν παίρνετε σχεδόν το ποσό των χαρακτηριστικών που παίρνετε από άλλες συσκευές για την ίδια τιμή ή λιγότερο. Ξέρω ότι είναι δημοφιλές, αλλά το HD60 δεν ήταν ένα από τα αγαπημένα μου. Περισσότερο "

05 του 06

AVerMedia AVerCapture HD

Το AVerCapture HD είναι σαν το μικρό αδερφό του Live Gamer Portable. Και οι δύο φαίνονται ως επί το πλείστον οι ίδιοι στο εξωτερικό και και οι δύο χρησιμοποιούν το ίδιο λογισμικό RECentral, αλλά το Avercapture HD λείπει κάποια βασικά χαρακτηριστικά του LGP - δηλαδή ότι έλαβε μόνο HDMI και δεν έχει λειτουργία χωρίς υπολογιστή. Παίρνει όμως εξαιρετικά υψηλής ποιότητας βίντεο, και όπως είπα, αγαπώ το λογισμικό RECentral. Είναι επίσης φθηνό σε μόλις $ 120. Εάν δεν ενδιαφέρεστε για την εγγραφή οτιδήποτε άλλο εκτός από HDMI και δεν χρειάζεται να είναι φορητό, το Avercapture HD είναι στην πραγματικότητα μια πολύ καλή συσκευή. Απλώς δεν είναι τόσο πλήρης όπως μερικοί άλλοι. Περισσότερο "

06 του 06

Roxio Game Capture HD Pro

Αν είστε αρχάριος μόλις αρχίσατε στο YouTube και δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, το Roxio Game Capture HD Pro είναι μια καλή επιλογή. Θα σας κοστίσει $ 100 ή λιγότερο, αλλά για αυτήν την φθηνότερη τιμή έρχεται μια πτώση της ποιότητας. Αν και καταγράφει HDMI και πηγές συνιστωσών (και έως και 1080/60, αν θέλετε), έχει το χαμηλότερο μέγιστο bitrate οποιασδήποτε από τις συσκευές που αναφέρονται εδώ. Όπως έχω πει όλα αυτά, ωστόσο, εξακολουθεί να φαίνεται πολύ καλό, ειδικά για ένα YouTube Let's Play όπου η ποιότητα του βίντεο δεν είναι το αστέρι του αστέρος. Περισσότερο ενοχλητικό, ωστόσο, είναι η φθηνότερη αίσθηση της κατασκευής της ίδιας της μονάδας, η οποία θέτει υπό αμφισβήτηση τη μακροπρόθεσμη αντοχή της μονάδας, καθώς και λιγότερο από το αστρικό λογισμικό σε σύγκριση με άλλες συσκευές. Ήταν επίσης η πιο ιδιοσυγκρασιακή των συσκευών που δοκιμάσαμε και η απόκτηση της εργασίας μερικές φορές απαιτούσε πολλή σύνδεση και αποσύνδεση και επανεκκίνηση. Μόλις ξεκίνησε, λειτούργησε πολύ, αλλά χρειάστηκε περισσότερη προσπάθεια από ό, τι θα ήθελα. Είναι η φθηνότερη συσκευή HDMI 1080/60 διαθέσιμη, όμως, έτσι ώστε να μπορεί να αξίζει να το δούμε, αν και θα πρότεινα το Avercapture HD ή ιδιαίτερα το HD PVR Rocket αντί για όχι πάρα πολύ περισσότερα χρήματα. Περισσότερο "