Τα 10 καλύτερα RPGs του Xbox 360 που μπορείτε να αγοράσετε

Αυτή η γενιά ξεκίνησε με όλες τις ενδείξεις που δείχνουν ότι το JRPG θα βρει ένα σταθερό σπίτι στο Xbox 360 καθώς αρκετοί Ιάπωνες εκδότες κυκλοφόρησαν αποκλειστικά παιχνίδια για το σύστημα. Δυστυχώς, αυτός ο παράδεισος JRPG στο Xbox δεν συνέβη. Το Xbox 360 έχει πολλά RPG που έχουν αναπτυχθεί από τη Δύση και μια χούφτα στερεών JRPG (όχι όσες έχουν το Wii ή το PS3, όμως), ωστόσο, που θα κρατήσουν σίγουρα τους οπαδούς του RPG ευτυχείς. Εδώ είναι οι επιλογές μας για τα καλύτερα RPGs στο Xbox 360.

01 από 10

Παραμύθια της Vesperia

Το καλύτερο JRPG της γενιάς είναι (στις Ηνωμένες Πολιτείες τουλάχιστον) αποκλειστικό στο Xbox 360. Παραμύθια του Vesperia είναι ένα πανέμορφο παιχνίδι με ένα μεγάλο σύστημα μάχης και μερικές από τις καλύτερες μουσικές από οποιοδήποτε παιχνίδι αυτού του gen. Η ιστορία είναι επίσης μεγάλη και το cast των χαρακτήρων είναι θαυμάσιο και αξέχαστο. Τα παραμύθια της Vesperia προσφέρουν επίσης το νέο παιχνίδι + με κάποια έξυπνα άγκιστρα για να σας ενδιέφερε για ένα άλλο μακρύ playthrough, γι 'αυτό αξίζει τον κόπο σας να παίζετε πολλές φορές. Περισσότερο "

02 από 10

Fallout 3

Το τεράστιο πυρηνικό απόρριμμα του ανοιχτού κόσμου του Fallout 3 είναι μία από τις πιο cool ρυθμίσεις σε οποιοδήποτε παιχνίδι στο Xbox 360. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε και τόσα πολλά κρυμμένα πράγματα για να ανακαλύψετε από το χτυπημένο μονοπάτι που θα γαντζωθείτε για εκατοντάδες ώρες . Η συνέχεια, το Fallout: New Vegas προσφέρει καλύτερο gameplay και καλύτερες αποστολές, αλλά το Fallout 3 έχει έναν πολύ πιο ενδιαφέροντα κόσμο για να εξερευνήσει, γι 'αυτό βγαίνει στην κορυφή για εμάς. Περισσότερο "

03 από 10

Elder Scrolls V: Skyrim

Το Skyrim παίρνει τα πάντα ο προκάτοχός του, το Elder Scrolls IV: Oblivion, έκανε και το κάνει λίγο πιο εξορθολογισμένο και λίγο καλύτερα. Ο κόσμος είναι τεράστιος και γεμάτος ποικίλα τοπία και ενδιαφέροντα ερείπια για να εξερευνήσετε. Τα γραφικά και ο ήχος είναι εξαιρετικά. Και το τεράστιο ποσό των πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε σημαίνει ότι θα χάσετε ευτυχώς σε αυτόν τον κόσμο για εκατοντάδες ώρες. Περισσότερο "

04 από 10

Περιοχές των συνόρων 2

Το Borderlands 2 είναι ένα παιχνίδι λαθρεμπορίου με το ανοιχτό παγκόσμιο shooter, το οποίο ακούγεται περίεργο, αλλά λειτουργεί φανταστικά καλά. Η γυρίσματα δεν είναι μεγάλη, αλλά η διαδικασία κατασκευής χαρακτήρων είναι εξαιρετική και ο πλούτος της αξίας τυχαία παραγόμενης λεηλασίας σας κρατάει παίζοντας για ώρες γιατί ποτέ δεν ξέρετε αν ο επόμενος εχθρός ή κουτί αντικειμένων μπορεί να πέσει κάποιο φανταστικό νέο θησαυρό. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι, καθώς προσφέρει 5 χαρακτήρες με τρία πολύτιμα playthroughs (κάθε playthrough προσκρούει στη δυσκολία), οπότε υπάρχει ένας τόνος παιχνιδιού εδώ. Περισσότερο "

05 από 10

Mass Effect 2

Αυτό το σημείο θα μπορούσε να μεταβεί ειλικρινά σε όλη τη σειρά Mass Effect - και τα τρία παιχνίδια είναι εξαιρετικά - αλλά το καλύτερο από τα τρία είναι σίγουρα Mass Effect 2. Αυτό το sci-fi romp γύρω από τον γαλαξία για να σώσει την ανθρώπινη φυλή από την εξαφάνιση είναι απολύτως συναρπαστικό και εξαιρετικά γραφικά, εξαιρετικά εξαιρετική μουσική και ένα από τα καλύτερα cast από οποιοδήποτε RPG που αναπτύχθηκε από τη Δύση ακόμα. Το Mass Effect 2 είναι απλά εκπληκτικό. Περισσότερο "

06 από 10

Έχασε την Οδύσσεια

Ένα από τα ξεχασμένα αποκλειστικά πετράδια της βιβλιοθήκης του Xbox 360, η Lost Odyssey κάνει το "Final Fantasy" καλύτερο από τα πραγματικά Final Fantasy παιχνίδια αυτής της γενιάς. Το παιχνίδι είναι πανέμορφο και λέει μια φανταστική ιστορία. Το gameplay είναι πραγματικά εξαιρετικά δύσκολο, πολύ περισσότερο από τα περισσότερα JRPG που βασίζονται σε στροφές, κάτι το οποίο το καθιστά πολύ πιο ενδιαφέρον από τα τυπικά RPG που βασίζονται σε μενού. Περισσότερο "

07 από 10

Diablo III

Η κονσόλα έκδοση του PC action-RPG βασιλιά Diablo III δεν είναι μόνο αρμόδια, είναι αναμφίβολα η καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού ακόμα. Τα χειριστήρια είναι λαμπρά. Η μάχη είναι διασκεδαστική. Και οι σωροί λεηλασίας που συλλέγετε είναι απολαυστικά εθιστικοί. Το να παίζεις σε τοπικό co-op είναι απλά εκπληκτικό. Το Diablo III έχει μια κακή φήμη στον υπολογιστή, αλλά τον αγαπάμε απόλυτα στο Xbox 360. Η "Ultimate Evil Edition" του παιχνιδιού έρχεται επίσης με την επέκταση του Reaper of Souls, έτσι ώστε να είναι αυτή που θα πάρει καθώς προσθέτει τόνο νέου περιεχομένου. Περισσότερο "

08 από 10

Nier

Το Nier είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για να το περιγράψω, γιατί κάνει κάποια πράγματα απροσδόκητα άσχημα, αλλά και άλλα πράγματα τόσο εκπληκτικά καλά που δεν μπορείτε να τα βοηθήσετε, αλλά να τα αγαπάτε παρόλα αυτά (αρκετά μεγάλα) ελαττώματα. Έχει πολλά προφανή προβλήματα που δεν μπορείτε να το αγνοήσετε όπως ο φοβερός σχεδιασμός αποστολής, ένας μικροσκοπικός κόσμος για να εξερευνήσετε και έτσι να καταπολεμήσετε, αλλά λέει μια απίστευτη ιστορία, έχει μερικούς φοβερούς χαρακτήρες και έχει μακράν το καλύτερο soundtrack αυτής της γενιάς και ίσως οποιαδήποτε γενιά. Είναι ένα παιχνίδι που θα κολλήσει μαζί σας και θα σας κάνει να το σκεφτείτε για χρόνια. Το Nier είναι απλά εκπληκτικό και δεν μπορούμε να το προτείνουμε αρκετά. Περισσότερο "

09 από 10

Σκοτεινές ψυχές

Brutally δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα ανταμείβοντας και διασκεδαστικό και υπέροχο, Dark Souls είναι μια σκληρή δράση RPG για αληθινούς οπαδούς του είδους. Θα σας εμποδίσει να μην τελειώσει, αλλά όταν παίρνετε ένα νέο κομμάτι εργαλείων ή βλέπετε μια νέα καινούρια όψη σε μια νέα περιοχή ή τελικά νικήσετε έναν σκληρό εχθρό, όλα αυτά απογοητεύονται. Θα σας δοκιμάσει, αλλά θα σας ανταμείψει πολύ. Δεν είναι για όλους, αλλά αν απολαμβάνετε μια πρόκληση, οι Dark Souls είναι ένα στερεό RPG. Μερικοί λαοί (όπως εγώ) προτιμούν τις Dark Souls II, αλλά το πρωτότυπο παίρνει το νεύμα εδώ για να έχει έναν καλύτερο συνδεδεμένο κόσμο. Περισσότερο "

10 από 10

Star Ocean: Η τελευταία ελπίδα

Star Ocean: Η τελευταία ελπίδα έχει ίσως το καλύτερο σύστημα μάχης σε πραγματικό χρόνο για οποιοδήποτε JRPG στο Xbox 360, αλλά μια τόσο ιστορία και φοβερή φωνή ενεργητικός στρέφουν μερικούς ανθρώπους αρκετά γρήγορα. Η ιστορία και οι χαρακτήρες είναι βαριά, έντονα anime επηρεαστεί, οπότε αν έχετε παρακολουθήσει πολλά anime θα ξέρετε τι να περιμένετε. Ποια είναι πιθανώς γιατί τίποτα από αυτό δεν μας ενοχλεί τόσο πολύ. Όλα είναι ακριβώς τα ίδια για το anime course. Είναι κρίμα ότι περισσότεροι άνθρωποι δεν του δίνουν την ευκαιρία, όμως, επειδή το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, τα γραφικά είναι εξαιρετικά και ο πλούτος του περιεχομένου που προσφέρεται είναι εξαιρετικός. Και όταν το χτυπάτε, υπάρχουν δεκάδες ακόμα ώρες αξίας μετα-παιχνιδιών επιπλέον μπουντρούμια για να εξερευνήσετε. Περισσότερο "