Ο δέκτης εισόδου επιπέδου Onkyo και τα συστήματα οικιακού κινηματογράφου

Βασικές επιλογές HTIB Από Onkyo, δέκτες TX-SR333 και HT-S3700 / S5700

Στις οθόνες των πρόσφατων ανακοινώσεων της σειράς προϊόντων Dolby Atmos , ο Onkyo ξέρει ότι υπάρχουν όσοι αναζητούν κάτι πιο βασικό για τις ανάγκες του οικιακού κινηματογράφου και έτσι η εταιρεία έχει παραγάγει τρία προϊόντα επιπέδου εισόδου, το home cinema TX-SR333 δέκτη και δύο συστήματα home-in-a-box, το HT-S3700 και το HT-S5700.

Ο δέκτης οικιακού κινηματογράφου TX-SR333

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του Onkyo TX-SR333 περιλαμβάνουν:

Διαμόρφωση καναλιών - Μέχρι και 5.1 κανάλια

Έξοδος ρεύματος - 65 wpc (μετρούμενες με 20 Hz έως 20 kHz δοκιμαστικούς τόνους, 2 κανάλια που κινούνται, στα 8 Ohms, με 0,7% THD ).

Αποκωδικοποίηση και επεξεργασία ήχου - Συμβατό με τις περισσότερες μορφές ήχου surround Dolby Dolby και DTS, συμπεριλαμβανομένων των Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio (μέχρι τα 5.1 κορυφαία κανάλια). Έχουν προβλεφθεί πρόσθετες προρυθμισμένες λειτουργίες επεξεργασίας surround.

Χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας - 6 συνδέσεις 3D και μέχρι 4K (χωρίς αναβάθμιση) Σύνδεσμοι HDMI 2.O , Insta-Prevue Μεταγωγή HDMI, ενσωματωμένο Bluetooth.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά - Συμβατότητα αναπαραγωγής αρχείων ήχου Hi-res μέσω συνδεδεμένων συσκευών USB (συμπεριλαμβανομένων των αρχείων FLAC και WAV 192kHz / 24bit υψηλής ευκρίνειας, WMA και Apple Lossless και 5,6 MHz DSD) και έξοδος προεπιλογής ζώνης 2 σε μια μονάδα εισόδου).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν συμπεριλαμβάνονται οι δυνατότητες ροής μέσω Internet και δικτύου.

Αγοράστε από την Amazon

HT-S3700 Σύστημα Home-Theater-in-a-Box

Το HT-S3700 είναι το βασικό μοντέλο της σειράς προϊόντων Onkyo home-theater-in-a-box. Το σύστημα αποτελείται από δέκτη 5.1 καναλιών (HT-R393), σύστημα ηχείων πέντε καναλιών και ένα παθητικό υπογούφερ 8 καναλιών (το υπογούφερ τροφοδοτείται από τον δέκτη.

Η ισχύς εξόδου του συστήματος δηλώνεται ως 100 Watt ανά κανάλι (μετρούμενη με 1 kHz δοκιμαστικό τόνο, 1 κανάλι που οδηγείται στα 6 ohms, με 0,7% THD). Το κέντρο, το μπροστινό αριστερό / δεξί και τα ηχεία surround έχουν το ίδιο συμπλήρωμα οδηγού (εκτός από το ότι το ηχείο κεντρικού καναλιού είναι οριζόντια) - το καθένα έχει έναν οδηγό πλήρους εμβέλειας 3 1/4 ιντσών και μπορεί να είναι τοποθετημένος είτε σε ράφι είτε σε τοίχο.

Το HT-S3700 διαθέτει 6 εισόδους HDMI 2.0 με αποκωδικοποίηση 3D και 4K, διαπερατότητα 3D, κανάλι επιστροφής ήχου και αποκωδικοποίηση Master Dolby TrueHD / DTS-HD Master Audio . Μια θύρα USB παρέχεται επίσης για την πρόσβαση σε αρχεία μουσικής από μονάδες flash USB, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων αρχείων ήχου hi-res που είναι συμβατά με το TX-SR333.

Επίσης, η δυνατότητα Bluetooth είναι ενσωματωμένη και οι δυνατότητες iOS και Airplay μπορούν να προστεθούν μέσω του προαιρετικού σταθμού σύνδεσης Onkyo DS-A5.

Όπως συμβαίνει και με τον δέκτη οικιακού κινηματογράφου TX-SR333, το HT-S3700 περιλαμβάνει επίσης έξοδο προενισχυτή ζώνης 2, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μια δεύτερη πηγή ήχου σε άλλη θέση (απαιτείται πρόσθετος ενισχυτής και ηχεία).

Αγοράστε από την Amazon

HT-S5700 Σύστημα Home-Theater-in-a-Box

Αυτό το σύστημα είναι ένα βήμα προς τα πάνω από το HT-S3700 και παρέχει αρκετές πρόσθετες επιλογές. Η πρώτη διαφορά είναι ότι το υπογούφερ είναι μεγαλύτερο (10 ίντσες) και αυτοφερόμενο αντί για παθητικό (αυτό σημαίνει ότι έχει δικό του ενσωματωμένο ενισχυτή 120-watt). Στην πραγματικότητα, ο δέκτης που παρέχεται με το HT-S5700 έχει δύο έξοδοι subwoofer.

Μια άλλη διαφορά είναι ότι αντί για όλα τα ηχεία που περιέχουν την ίδια εσωτερική διαμόρφωση οδηγού, το κεντρικό κανάλι και τα δύο εμπρός αριστερά / δεξιά κύρια ηχεία έχουν διαμόρφωση 2 κατευθύνσεων (χωριστό μεσαίο εύρος tweeter) και αν και είναι ακόμα συμπαγείς, είναι φυσικά μεγαλύτερα από τα ηχεία περιβάλλοντος χώρου που περιέχουν το καθένα ένα μόνο πλήρες φάσμα οδηγών. Επίσης, παρόλο που η ονομαστική ισχύς αναφέρεται ως 90 wpc, παράγεται χρησιμοποιώντας 2 κανάλια που κινούνται αντί για ένα κανάλι για το HT-S3700.

Οι πρόσθετες λειτουργίες που διαφοροποιούν το HT-S5700 από το HT-S3700 περιλαμβάνουν ενσωματωμένο ραδιόφωνο Wifi Internet (Pandora, Spotify, Sirius / XM, Slacker, Aupeo, TuneIn) και πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε συσκευές συμβατές με DLNA . Επίσης, για να διευκολυνθεί η ρύθμιση του αρχικού ηχείου, το HT-S5700 περιλαμβάνει επίσης το AccuEQ του Onkyo.

Αγοράστε από την Amazon

Περισσότερες πληροφορίες

Κοιτάζοντας το σύνολο της σειράς, ο Onkyo έχει βελτιώσει πραγματικά το ante για δέκτες εισόδου home theater και home-theater-in-a-box. Ακόμα κι αν έχετε ήδη ένα σύστημα στο κεντρικό σας δωμάτιο, τα TX-SR333, HT-S3700 και HT-S5700 μπορεί να είναι καλοί υποψήφιοι για δεύτερο (ή και τρίτο) δωμάτιο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από το 2016, τα Onkyo TX-SR333, HT-S3700 και HT-S5700 πλησιάζουν στο τέλος των προϊόντων τους. Ωστόσο, μόλις τελειώσει η πορεία τους, έχετε ακόμα εναλλακτικές λύσεις από τον Onkyo και άλλους.

Για δέκτες οικιακού κινηματογράφου που είναι παρόμοιοι με το TX-SR333, ελέγξτε τη λειτουργία των περιοδικά ενημερωμένων προτάσεων μου στη λίστα των δέκτες οικιακού κινηματογράφου - $ 399 ή λιγότερο .

Για συστήματα οικιακού κινηματογράφου που είναι παρόμοια με τα HT-S3700 και HT-S5700, ανατρέξτε στη λειτουργία των περιοδικών ενημερωμένων προτάσεων στη λίστα των συστημάτων Home-Theater-in-a-Box .