Το SVS SBS-01 Βιβλιοθήκη Ηχεία Επισκόπησης

Εισαγωγή στο SVS SBS-01 Βιβλιοθήκη Speaker

SVS SBS-01 ηχείο βιβλιοθήκης είναι ένα ενδιαφέρον μίγμα θετικά και αρνητικά, αλλά είναι καλός εκτελεστής. Όταν χρησιμοποιείται σε ένα σύστημα δύο καναλιών με έμφαση στην ακουστική μουσική, αυτό το συμπαγές ηχείο παράγει καλή συνολική ποιότητα ήχου.

Ωστόσο, το SBS-01 ήταν πιο συγκρατημένο στις μεσαίες και υψηλές συχνότητες από ό, τι δύο από τα ηχεία σύγκρισης που χρησιμοποιήθηκαν.

Από την άλλη πλευρά, παρά το μικρό τους μέγεθος, το SBS-01 παρήγαγε σφιχτή, μη μπερδεμένη υπεραναλήψη. Επιπλέον, όταν χρησιμοποιούνται ως μέρος του συστήματος ηχείων οικιακού κινηματογράφου surround ήχου, συμπεριλαμβανομένου ενός υπογούφερ, τα ηχεία αυτά λειτουργούν πολύ καλά με υλικό κινηματογραφικής μουσικής.

Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Ηχητική απόδοση

Τα ηχεία SVS SBS-01 παρήγαγαν καλή ποιότητα ήχου σε μια ρύθμιση δύο καναλιών, αλλά ήταν πιο συγκρατημένα στις ανώτερες μεσαίες και υψηλές συχνότητες από τα δύο ηχεία σύγκρισης που χρησιμοποιήθηκαν για αυτήν την κριτική ( Klipsch B3 και Optimus Pro LX5-II με Lineaum Tweeter). Αυτό ήταν εμφανές σε αρκετές ηχογραφήσεις, όπως η Norah Jones στο I Do not Know Why και το CD Ancient Muse της Loreena McKennit. Εντούτοις, παρά το μικρό τους μέγεθος, το SBS-01 παρήγαγε σφιχτή, μη μπερδεμένη υπεραναλήψη.

Σε μια εγκατάσταση οικιακού κινηματογράφου, το SBS-01 λειτούργησε καλά ως κύριο, κεντρικό ή surround ηχείο, σε σύγκριση με μία από τις τυπικές ρυθμίσεις surround μου. Παρόλο που αυτά τα ηχεία ήταν κάπως συγκρατημένα στις προηγούμενες δοκιμές δύο καναλιών, βρήκα ότι έδωσαν μια ισορροπημένη και καλή, κατευθυντική, ηχητική εικόνα σε μια εγκατάσταση πολλαπλών καναλιών, ειδικά με την προσθήκη ενός subwoofer. Έχοντας μόνο δύο SBS-01 για να το χρησιμοποιήσω για αυτήν την αναθεώρηση, τα εξέτασα στους ρόλους των καναλιών Center, Main και Surround, αλλάζοντας τα με τα άλλα ηχεία σύγκρισης που χρησιμοποιήθηκαν νωρίτερα.

Τα SBS-01 ήταν επαρκή για την παροχή καλών ήχων από διάφορα DVD, Blu-ray και HD-DVD κλιπ που χρησιμοποίησα, όπως: DVD - Σπίτι των Flying Daggers, Master και Commander, U571 , Blu-ray - Spiderman 3, Fantastic 4 - Άνοδος του Silver Surfer, Πειρατές της Καραϊβικής 1 και 2 , και HD-DVD - Μετασχηματιστές, 300, Hot Fuzz, Batman Begins και Top Gun .

Το SBS-01 μπορεί να χειριστεί μεγάλη ένταση, διατηρώντας παράλληλα καλή διαύγεια. Ωστόσο, αυτός ο ομιλητής φαίνεται πιο οικεία ως μέρος ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου, με την προσθήκη υπογούφερ, παρά ως αυτόνομο ηχείο σε σύστημα δύο καναλιών.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Τελική λήψη

Παρόλο που υπήρχαν διαφορές στη ζωντάνια μεταξύ των SBS-01 και των ομιλητών σύγκρισης, εξακολουθώ να θεωρώ αυτούς τους ομιλητές καλή αξία, ειδικά για την τιμή. Δίνω στο ηχείο SVS SBS-01 μια βαθμολογία 4 από τα 5 αστέρια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η SVS διέκοψε την παραγωγή των ηχείων SBS-01, αλλά μπορεί να είναι διαθέσιμη μέσω τρίτων. Για μια ματιά στα σημερινά προσφερόμενα ηχεία του SVS, ανατρέξτε στη σελίδα Official Vault.