Τα 10 καλύτερα παιχνίδια αγώνων για το PS2

Όταν ψάχνετε για zoom-in-zoom, αυτά τα αγωνιστικά παιχνίδια θα σας μετατρέψουν από τον Grandpa Simpson σε Speed ​​Racer. Αυτές είναι η κρέμα της καλλιέργειας

01 από 10

Gran Turismo 3 Α-Spec

"wallpaper_gran_turismo_3_a-spec_07_1280" (CC BY-SA 2.0) από την firzen47

Αυτό δεν είναι μόνο το καλύτερο παιχνίδι αγωνιστικών αυτοκινήτων που δημιουργήθηκε ποτέ, αλλά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια PS2 ποτέ. Αυτός ο αγωνιστής είναι στη λίστα των δέκα πρώτων για όλους τους αγώνες. Η προσοχή στη λεπτομέρεια σε αυτό το παιχνίδι είναι αληθινά μυαλό φυσώντας. Από την ρεαλιστική φυσική μέχρι τους πραγματικούς ήχους του κινητήρα, αυτή είναι η αριστεία στην εκτέλεση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι fanboys παγκοσμίως αναβλύζουν τους κινητήρες τους για το επερχόμενο Gran Turismo 4. Περισσότερα »

02 από 10

Έκρηξη 3: Τραβήξτε

Burnout 3 : Το Takedown είναι το κόσμημα για ένα υπερήφανο franchise και είναι το πιο πρωτότυπο παιχνίδι αγώνων σε αυτόν τον κατάλογο. Σε αυτόν τον αγωνιστή arcade, χτυπάτε αντιπάλους για να κερδίσετε turbo 'boost', κραυγή γύρω από τα κομμάτια σε ζαλάδες ταχύτητες, και να προκαλέσετε ή να συμμετάσχετε στα πιο θεαματικά συντρίμματα αυτοκινήτων που βλέπουν στη μικρή οθόνη. Το Χόλιγουντ σημείωσε: αυτή είναι η ακολουθία αυτοκινήτων δολοφόνων που μοιάζει και αισθάνεται σαν. Περισσότερο "

03 από 10

NASCAR 2005: Chase για το Κύπελλο

Ήταν ένας καλός χρόνος για τους αγωνιστικούς οπαδούς. NASCAR 2005: Το Chase for the Cup είναι απλά το καλύτερο της σειράς και το καλύτερο παιχνίδι NASCAR για να χτυπήσει οποιαδήποτε κονσόλα. Τα γραφικά είναι αστρικά και ο συνδυασμός των αγώνων, της διοίκησης και της διαμόρφωσης κάνει την κυνηγήσει για το κύπελλο ευχάριστη πράγματι. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει να γίνει το NASCAR, πολλά πράγματα για να τσιμπήσετε για τις κεφαλές εργαλείων, αλλά ακόμα πολλά κονσόλα διασκέδαση αγωνιστικά. Περισσότερο "

04 από 10

Μεσάνυχτα Club II

Αφήστε το στο Rockstar για να δημιουργήσετε έναν αλλοιωμένο υπόγειο κόσμο αγωνιστικών αυτοκινήτων και να το μετατρέψετε σε ένα παιχνίδι αγωνιστικού παιχνιδιού με στύλους. Το Midnight Club II βρίσκεται σε ένα υπερ-στυλιζαρισμένο κόσμο του αγωνιστικού αυτοκινήτου. Μπορείτε αγώνα για τη δόξα, καθώς και την επιβίωση. Η μουσική δολοφόνων, το εκπληκτικό στυλ του δέκτη και οι σφιχτοί αγώνες κάνουν αυτό τον 'hip' δρομέα του τσαμπιού.

05 από 10

Grand Prix Challenge

Το Grand Prix Challenge ήταν το αουτσάιντερ των αγωνιστικών αγώνων της Formula 1. Αλλά όπως συμβαίνει και με τους αγωνιστικούς αγώνες F1, συμβαίνουν αναστάτωση και μερικές φορές είναι τεράστιες. Το Grand Prix Challenge αισθάνεται σαν ένα αγωνιστικό παιχνίδι πρέπει. Ναι, έχει αρκετά γραφικά και εξαιρετικούς ήχους, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι μια ευχαρίστηση να οδηγώ. Ο χειρισμός μπορεί να πάρει μερικούς να συνηθίσουν, αλλά μόλις το κάνετε, είστε μακριά στις φυλές. Περισσότερο "

06 από 10

ATV Offroad Fury 2

Δεν είναι όλα σχετικά με τους ανθρώπους των αυτοκινήτων. Το ATV Offroad Fury 2 φέρνει την καλοσύνη των αγώνων σε αγώνες ATV (quads) και το παίρνει online. Πολλά βρωμιά, πολλά άλματα και πολλά χτυπήματα καθιστούν αυτό το διασκεδαστικό σπάσιμο από άλλες προσομοιώσεις αγώνων. Είναι ένα πράγμα να νικήσετε το PS2 σας, αλλά να πάρετε το ATV Fury online και είναι μια εντελώς νέα κούρσα. Οι παίκτες είναι βίαιοι, και θα απολαύσετε την αποκοπή τους όσο θα τους χτυπήσετε στο τοπίο. Περισσότερο "

07 από 10

Ανάγκη για ταχύτητα υπόγεια

Θέλετε ένα όμορφο παιχνίδι αγώνων , το έχετε. Η ανάγκη για Speed ​​Underground είναι τόσο σέξι όσο τα αγωνιστικά παιχνίδια παίρνουν. Προσαρμόστε το αυτοκίνητό σας και βγείτε στους δρόμους. Τα εφέ φωτισμού και ο θόρυβος της ταχύτητας κάνουν αυτό το παιχνίδι να αναδύεται από την τηλεόραση. Παρόλο που έχει μια βαθιά λειτουργία single-player, το multiplayer είναι αυτό που κρατάει αυτό το Fast και το Furious στυλ δρομέας από τη φόρτωση της λίστας. Περισσότερο "

08 από 10

WipEout Fusion

Δεν έχετε οδηγήσει ένα hovercar μέχρι να οδηγήσετε το WipEout Fusion. Οι φουτουριστικοί δρομείς τείνουν να επικεντρωθούν πάρα πολύ στο μέλλον και όχι αρκετοί στους αγώνες. Το WipEout Fusion έσπασε τελικά την τάση. Οι άκρως γρήγοροι αγώνες, τα στίβου κομμάτια και η μάχη των δολοφόνων κάνουν αυτό το παιχνίδι που παίζει ο cyber-jockeys. Τα γραφικά θα μπορούσαν να λάμψουν λίγο πιο φωτεινά, αλλά το WipEout Fusion έχει «διασκέδαση» σε φτυάρια, γι 'αυτό και κάνει τη λίστα. Περισσότερο "

09 από 10

Colin McRae Rally 3

Colin, πρέπει να είσαι περήφανος. Το όνομά σας βρίσκεται στο εξώφυλλο ενός από τα καλύτερα αγώνες αγώνων αγώνων εκεί έξω. Ενώ οι αγωνιστικά αγώνες μπορεί να μην είναι δημοφιλείς, ο υπόλοιπος κόσμος αγαπά να βλέπει τα μικρά αυτοκίνητα να σκίζουν χωματόδρομους, σχεδόν να βγάζουν τους θεατές. Ευτυχώς, ενώ το άθλημα μπορεί να μην είναι ζεστό, το παιχνίδι σίγουρα είναι. Η βρώμικη, δύναμη ολίσθηση, σφιχτά αγωνιστικά αγωνιστικά είναι ένα όνειρο του PS2 Racer να γίνει πραγματικότητα. Γυρίστε βρώμικα και τραβήξτε σκασίματα με το Colin McRae Rally 3.

10 από 10

Splashdown: Βόλτες έφυγαν άγρια

Ποιος λέει ότι τα αγωνιστικά παιχνίδια πρέπει να λάβουν χώρα στη γη; Splashdown: Το Rides Gone Wild βάζει τους δρομείς πίσω από το τιμόνι του Sea-Doo. Splashdown: Rides Gone Wild είναι ένας διασκεδαστικός, πολύ απότομος αναζητημένος αγωνιστής που είναι μέρος του Tony Hawk , μέρος Midnight Racer, μέρος του Willy Wonka. Το παιχνίδι διαθέτει μια ισχυρή αγωνιστική μηχανή, σε συνδυασμό με ένα βαθύ σύστημα τέχνασμα και λαμβάνει χώρα σε μερικές από τις πιο ζωντανές και δημιουργικές διαδρομές που δημιουργήθηκαν ποτέ για οποιοδήποτε παιχνίδι αγώνων, περίοδο. Περισσότερο "