Τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια το καλοκαίρι του 2016

Αν είστε σαν εμένα, τελειώσατε το Doom , το Uncharted 4 : A Thief's End και Dark Souls III (ή το εγκατέλειψατε) πριν από λίγο και ενώ έχετε σκάψει στην Overwatch , είναι λίγο πολύ ήσυχο εκεί, ειδικά μόλις περάσουμε την επόμενη εβδομάδα κυκλοφορίας του LEGO Star Wars: The Force Awakens . Το γεγονός είναι ότι ο Ιούλιος είναι συνήθως ο χειρότερος μήνας για τους παίκτες. Γιατί; Είμαστε πολύ μακριά από τις διακοπές, τα παιδιά είναι σε οικογενειακές διακοπές ή στο στρατόπεδο, και το E3 χρησιμοποιείται για την προώθηση παιχνιδιών μήνες μακριά όχι ακριβώς γύρω από τη γωνία. Έτσι είναι λίγο βρώμικο εκεί έξω. Πραγματικά πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο ( Final Fantasy XV προσγειώνεται στις 9/30 και παρακινεί σε ένα μαζικό κύμα τίτλων πτώσης που περιλαμβάνει Mafia III , Battlefield 1 , The Last Guardian , Call of Duty: Infinite Warfare , Dishonored 2 και Παρακολουθήστε τα σκυλιά 2 πάνω σε αυτό που είναι βασικά μια εξάπλωση 7 εβδομάδων της παραφροσύνης των παιγνίων) για να έχεις κάτι που πρέπει να ενθουσιάσεις; Η απάντηση είναι όχι. Από τα τέλη Ιουλίου, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικοί τίτλοι το καλοκαίρι του 2016 που ίσως θέλετε να αρχίσετε να εξοικονομείτε τα χρήματα των δικαιωμάτων σας. Ας κατευθύνουμε τον δρόμο. Όλες οι ημερομηνίες υπόκεινται σε αλλαγές.

Batman: Επιστροφή στο Arkham (7/26)

Batman: Επιστροφή στο Arkham.

Τα παιχνίδια Arkham του RockSteady και του WBIE είναι τα πιο κριτικά βραβευμένα για το ύφος της υπερήρωας για έναν λόγο. Πολύ στον τρόπο με τον οποίο ο Iron Man του Jon Favreau και ο Batman Begins του Christopher Nolan ξεκίνησαν να επαναπροσδιορίζουν τη σύγχρονη ταινία υπερήρωων, το Batman: Arkham Asylum και το Batman: Arkham City του 2009 άλλαξαν αυτό που περιμένουμε από ένα παιχνίδι υπερήρωων. Δεν είναι απλώς επανέκδοση, αυτό είναι ένα top-to-bottom remaster, βελτιώνοντας τα γραφικά και το gameplay, κυρίως δεδομένου ότι το PS4 μπορεί να κάνει ότι το PS3 δεν θα μπορούσε. Η απελευθέρωση περιλαμβάνει επίσης όλα τα περιεχόμενα που μπορείτε να κατεβάσετε και για τα δύο παιχνίδια και έρχεται την ίδια εβδομάδα που το πολυαναμενόμενο Batman: The Killing Joke θα παίξει σε θέατρα. Τουλάχιστον για μερικές εβδομάδες το καλοκαίρι του 2016, είναι ξανά ο κόσμος του Σκοτεινού Ιππότη. Περισσότερο "

Όχι ουρανός του ανθρώπου (8/9)

Κανένας ουρανός του ανθρώπου. Sony

Μην καθυστερείτε. Μην καθυστερείτε. Όταν ο αποκλειστικός νέος τίτλος της Sony, ένας από τους πιο προσδοκώμενους από χρόνια, πήρε μια μικρή ώθηση από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο, οι άνθρωποι σχεδόν έχαναν το μυαλό τους (υπήρχαν ιστορίες απειλών θανάτου μόνο για τους ανθρώπους που ανέφεραν καθυστέρηση παιχνιδιών). Γιατί οι άνθρωποι περιμένουν τόσο ριψοκίνδυνα μια νέα ΠΕ; Επειδή η Sony έχει δημιουργήσει αυτό για πάνω από ένα χρόνο ως πραγματικά ανοιχτό σύμπαν εμπειρία. Έχετε ακούσει για παιχνίδια ανοιχτού κόσμου; Φανταστείτε ένα από τα οποία μπορείτε να εξερευνήσετε ένα ολόκληρο σύμπαν, ένα με δισεκατομμύρια πλανήτες, τα οποία είναι ξεχωριστά το ένα από το άλλο. Είναι ένα παιχνίδι που υπόσχεται μια εντελώς συναρπαστική εμπειρία, μία που υποψιάζομαι ότι οι παίκτες θα εξερευνούν για τα επόμενα χρόνια. Απλά πρέπει να περάσουμε τη γραμμή εκκίνησης. Περισσότερο "

Deus Ex: Η ανθρωπότητα διαιρείται (8/23)

Deus Ex: Η ανθρωπότητα διαιρείται. Πλατεία-Enix

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που η πλατεία Enix κυκλοφόρησε το Deus Ex: Ανθρώπινη επανάσταση για το PS3, και αυτό το παιχνίδι ήρθε ένα επιβλητικό οκτώ χρόνια μετά τον Deus Ex: Αόρατος Πόλεμος . Με άλλα λόγια, αυτή η σειρά παίρνει το χρόνο της. Έχουμε συνηθίσει σε παιχνίδια που έρχονται πάνω από το ένα το άλλο, όπως στις ετήσιες επαναλήψεις του Call of Duty , και κάποιος αναρωτιέται πόσο επιτυχημένη είναι μια σειρά που δεν ακολουθεί αυτό το gimme-now μοντέλο μπορεί να είναι. Κάποιος ελπίζει ότι ο μακρύς χρόνος μεταξύ των παιχνιδιών επέτρεψε την αληθινή δημιουργικότητα επειδή η Ανθρώπινη Επανάσταση ήταν ένα καλό παιχνίδι που υπαινίχτηκε το ενδεχόμενο μεγαλείο στη γραμμή. Στο διαχωρισμό της ανθρωπότητας , παίζετε τον Adam Jensen, ένας ενισχυμένος άνθρωπος που προσπαθεί να βρει άλλους ενισχυμένους ανθρώπους το 2029. Μερικά από τα προηγμένα βίντεο έχουν μοιάζει με ένα πρότυπο shooter πρώτου προσώπου, αλλά μερικά από αυτά έμοιαζαν με το έξυπνο sci- εμπειρία δράσης αυτό το καλοκαίρι του παιχνιδιού θα μπορούσε πραγματικά να χρησιμοποιήσει. Περισσότερο "

XCOM2 (9/6)

XCOM2. 2K Παιχνίδια

Το XCOM ήταν μια επαναστατική εμπειρία PC / στρατηγικής που ξεκίνησε το 2012 με το λαμπρό βραβευμένο XCOM: Enemy Unknown και αυτή είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια αυτού του τίτλου. Ενώ αυτός ο τίτλος είδε ότι διαχειρίζεστε μια ομάδα στρατιωτών που αγωνίζονται ενάντια σε μια εξωγήινη εισβολή, η παρακολούθηση λαμβάνει χώρα αφού η Γη έχει ξεπεραστεί, αναγκάζοντάς σας να προσπαθήσετε να ξανακτίστε το XCOM και να ανακτήσετε τον έλεγχο του πλανήτη. Η στρατηγική φαίνεται να είναι πολύ η ίδια μάχη βασισμένη στη στρατηγική, αλλά με ακόμη μεγαλύτερη προσαρμογή από πριν. Enemy Unknown είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της δεκαετίας του '10. Δεν μπορώ να περιμένω να δω πώς την ακολουθούν. Περισσότερο "

EA Sports Titles (Διάφορα)

Madden NFL 17. Η EA Sports

Τα τέλη του καλοκαιριού και οι αρχές του φθινοπώρου ανήκουν στην EA Sports. Το Madden NFL 17 σταγόνες στις 23 Αυγούστου. Η FIFA 17 προσγειώνεται στις 27 Σεπτεμβρίου. και μπορούμε να περιμένουμε το NHL 17 πριν τελειώσει ο χρόνος (για το ρεκόρ, αναμφισβήτητα το καλύτερο αθλητικό franchise, η NBA 2K κυκλοφορεί την 17η έκδοση στις 16 Σεπτεμβρίου). Η EA Sports έχει γίνει τόσο κυρίαρχη στην αγορά που παίρνουμε πόσο καλά το κάνουν τι θεωρούν δεδομένο. Σχεδόν χωρίς αποτυχία, κάθε μάντσεστερ , κάθε FIFA , κάθε NHL ήταν καλύτερο από το προηγούμενο με εκλεπτυσμένο gameplay και βελτιωμένα γραφικά. Τι κόλπα και νέες κινήσεις έχουν τα μανίκια τους το 2016; Θα μάθουμε αρκετά σύντομα. Περισσότερο "