Μοναδικές Εφαρμογές Παρακολούθησης της Apple που πρέπει να έχουν όλοι

Εάν έχετε Apple Watch, χρειάζεστε αυτές τις εφαρμογές

Ένα μεγάλο μέρος της ιδιοκτησίας ενός Apple Watch είναι η λήψη εφαρμογών για τη συσκευή. Ενώ το Apple Watch μπορεί να είναι εξαιρετικό για να κάνει πράγματα όπως η παρακολούθηση των βημάτων σας και η ενημέρωση για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κειμένου, όπου το φορούν πραγματικά λάμπει με τις εφαρμογές που κατεβάζετε για αυτό.

Υπάρχουν τόνοι βασικών εφαρμογών για το Apple Watch όπως οι Χάρτες Google και το Yelp που ο καθένας θα κατεβάσει αμέσως, αλλά υπάρχουν και μερικοί μοναδικοί πολύτιμοι λίθοι εκεί έξω που αξίζει να το δούμε. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας.

Starwood Hotels & amp; Θέρετρα

Δεν έχετε ζήσει αρκετά μέχρι να ξεκλειδώσετε την πόρτα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας με το Apple Watch. Το Starwood Hotels συνεργάζεται με την Apple στην εφαρμογή της, καθιστώντας το ένα από τα πρώτα διαθέσιμα για φορητό. Με την εφαρμογή Starwood, μπορείτε να κάνετε πράγματα όπως να κάνετε check in στο ξενοδοχείο, να δείτε το υπόλοιπο των ξενοδοχείων σας και ακόμη και να ξεκλειδώσετε το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας σε κάποια τοποθεσία. Αυτό είναι σωστό, μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πόρτα σας με τον καρπό σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια των κλειδιών σας ποτέ, ούτε πρέπει να αγωνίζεστε με το τράβηγμα του πορτοφολιού σας και την εύρεση της κάρτας κλειδιού σας όταν το επαναφέρετε στο δωμάτιό σας στο τέλος της νύχτας μετά από μια μέρα εξερευνώντας.

Πονγκ

Φαίνεται σαν μια ιεροτελεστία διέλευσης για νέες συσκευές για να πάρει το κλασικό παιχνίδι Pong. "Ένα μικροσκοπικό παιχνίδι πονγκ" φέρνει τη δεκαετία του 1970 κλασικά στον καρπό σας. Το gameplay είναι δυνατό χάρη στην ψηφιακή κορώνα της Apple Watch, την οποία χρησιμοποιείτε ως ελεγκτής ενώ παίζετε. Μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι $ .99, κοιτάζετε ένα παιχνίδι σχεδόν πανομοιότυπο με το κλασικό της δεκαετίας του '70 που πιθανότατα έχετε συνηθίσει. Από τη στιγμή που (προφανώς) παίζετε ως μεμονωμένος παίκτης, μπορείτε να ελέγχετε μόνο το κουπί στο κάτω μέρος της οθόνης. Το κουπί στο επάνω μέρος της οθόνης ελέγχεται από τον υπολογιστή. Για να ελέγξετε το πτερύγιο σας, γυρίστε την ψηφιακή στεφάνη, η οποία κινεί το κουτάκι στην οθόνη από δεξιά προς τα αριστερά. Αρκετά απλά, σωστά; Τολμάμε σε σας για να το δοκιμάσετε και να μην εθιστείτε.

Shazam

Αναρωτιέστε πάντα ποιος τραγουδάει ένα συγκεκριμένο τραγούδι; Το Shazam είναι ένα από αυτά τα apps της Apple Watch που βρίσκω τον εαυτό μου πολύ πιο συχνά από ότι θα περίμενα ότι θα ήθελα, εν μέρει επειδή πραγματικά είναι χρήσιμο. Η εφαρμογή εκτελεί ακριβώς την ίδια λειτουργία με την έκδοση iPhone: ακούει ένα τραγούδι που παίζει και σας λέει ποιος είναι ο καλλιτέχνης. Όταν ένα συγκεκριμένο κομμάτι εμφανίζεται στο ραδιόφωνο. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να τραβήξετε το iPhone σας, να περιηγηθείτε στην εφαρμογή και να αρχίσετε να το ακούτε πριν τελειώσει το τραγούδι. Ξέρω, προσπάθησα (και κατέθεσα) περισσότερες φορές από ό, τι με νοιάζει να παραδεχτώ. Με την εφαρμογή Apple Watch, το εικονίδιο είναι πολύ πιο εύκολο να βρεθεί (για μένα) και η εφαρμογή εκκινείται αρκετά γρήγορα που σπάνια λείπει η λήψη μιας μελωδίας.

Nike & # 39; Τρέξιμο

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε την έκδοση Nike + του Apple Watch για να εκμεταλλευτείτε τις διαδρομές σας και σας βοηθά να εκπαιδεύετε για πράγματα όπως 5 ή μαραθώνια. Παρόμοια με την εφαρμογή iPhone της Nike, η εφαρμογή Apple Watch θα παρακολουθεί τη θέση της εκτέλεσης σας σε χάρτη και θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με την εκτέλεσή σας, όπως η συνολική απόσταση που ταξιδεύσατε, το χρόνο που τρέξατε και πόσες θερμίδες καίκατε κατά μήκος τρόπος. Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε πίσω τα τελευταία σας τρεξίματα και να δείτε πώς συγκρίνεται αυτό, και να δείτε Cheers από φίλους ενώ είστε εκτός δρόμου. Η εφαρμογή συνεργάζεται με όλες τις εκδόσεις του Apple Watch, ώστε να μπορείτε να κολλήσετε με τους φίλους σας που ίσως έχουν επιλέξει να αγοράσουν την έκδοση Nike + της Apple Watch Series 2.

1Password

Αυτή την μέρα στην ηλικία, η ασφάλεια είναι κάτι που όλοι πρέπει να σκεφτούν όταν πρόκειται για τους λογαριασμούς τους στο διαδίκτυο. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ήδη 1Password, πρέπει. Η υπηρεσία αποθηκεύει τους κωδικούς πρόσβασης για όλες τις υπηρεσίες σας (σκεφτείτε τις τραπεζικές πληροφορίες και τον κωδικό πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και, στη συνέχεια, σας επιτρέπει να τις αποκτήσετε χρησιμοποιώντας έναν ενιαίο κωδικό πρόσβασης. Έτσι, ενώ μπορεί να έχετε έναν τρελλό κωδικό 30 χαρακτήρων που έχει ρυθμιστεί για τον λογαριασμό σας ελέγχου και ένας άλλος τρελός που έχει ρυθμιστεί για το Gmail σας, θα μπορείτε να εισάγετε και τα δύο χρησιμοποιώντας μόνο τον κωδικό σας και πιο σημαντικό, Το app Apple Watch φέρνει την ίδια λειτουργικότητα στον καρπό σας, η οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε καταστάσεις όπου ταξιδεύετε (ή χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή συνεργάτη) και πρέπει να έχετε πρόσβαση σε μία από τις υπηρεσίες που έχετε ρυθμίσει με 1Password.

Tamagotchi

Θυμηθείτε τις μέρες ή προσπαθώντας να κρατήσετε ζωντανό το κατοικίδιό σας ενώ βρισκόσασταν στο σχολείο; Το Apple Watch έχει τη δική του εφαρμογή Tamagotchi. Ακριβώς όπως το ιαπωνικό keychain που φέρατε γύρω στη δεκαετία του '90, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εκκολαπτότε το δικό σας κατοικίδιο Tamagotchi και στη συνέχεια να τον ταΐζετε και να το καλλιεργείτε σε ενήλικες. Η εφαρμογή ρολογιού λειτουργεί παράλληλα με την υπάρχουσα εφαρμογή iPhone του Tamagotchi. Με αυτό μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του κατοικίδιου ζώου σας σε οποιοδήποτε σημείο καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα λάβετε μια ειδοποίηση σχετικά με το ρολόι σας αν το Tamagotchi σας χρειάζεται κάτι. Για πράγματα όπως τα τσιμπούρια και τα λουτρά, μπορείτε να ξεκινήσετε τις ενέργειες από τον καρπό σας.

Ξυπνήστε & # 43; & # 43;

Περίεργος πώς κοιμάστε τη νύχτα; Η Sleep ++ είναι μια εφαρμογή που μετατρέπει το Apple Watch σε οθόνη παρακολούθησης ύπνου. Όταν φοριέται το βράδυ, η εφαρμογή θα παρακολουθεί πόσο καιρό θα καταφέρει να παραμείνει κοιμισμένος, καθώς και πληροφορίες όπως πόσο ανήσυχος ήσασταν κατά τη διάρκεια αυτής της υπνηλίας. Είναι σαν το πώς ο FitBit και άλλοι ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης χειρίζονται τον έλεγχο του ύπνου σας. Δεδομένης της τρέχουσας διάρκειας ζωής της μπαταρίας της Apple Watch, αυτή μπορεί να είναι μια αδέξια για χρήση μόνο και μόνο επειδή σημαίνει ότι σχεδόν σίγουρα θα ξυπνήσετε με ένα σχεδόν νεκρό Apple Watch, αλλά εάν είστε περίεργοι για τον ύπνο σας, ίσως αξίζει τον κόπο λίγες μέρες την εβδομάδα.

Γραμμή της ζωής

Πάντα ήθελες να δουλέψεις για τη NASA; Τώρα μπορείτε ... κάτι τέτοιο. Το Lifeline είναι ένα παιχνίδι επιλογής-δικό σου-περιπέτειας που έγινε για το Apple Watch. Στο παιχνίδι, συνομιλείτε με κάποιον που έχει προσγειωθεί στο πλοίο σε ξένα φεγγάρι. Το παιχνίδι συνεχίζεται καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, σαν να υπάρχει αυτό το άτομο και είστε επιφορτισμένοι με το να δώσετε στο άτομο οδηγίες σχετικά με το πώς να προχωρήσετε. Μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό, ειδικά αν είστε κολλημένοι σε μια εργασία γραφείου και χρειάζεστε μια περιστασιακή απόσπαση της προσοχής όλη την ημέρα.

Επιστολή Zap

Μερικά καλά παιχνίδια στο Apple Watch σας μπορούν να κάνουν τις εμπειρίες σας όπως να στέκεστε στη γραμμή ή να μετακομίσετε στο τρένο πολύ πιο ανεκτές. Εάν είστε οπαδός των παιχνιδιών λέξεων, τότε το Letter Zap είναι πιθανό να ένα από τα αγαπημένα σας νέα. Το εθιστικό παιχνίδι σας έχει αποσαφηνίσει όσες λέξεις μπορείτε μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 30 δευτερολέπτων. Όλη η δράση μπορεί να συμβεί στον καρπό σας, και το παιχνίδι παρακολουθεί τα προσωπικά σας bests ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε και να βελτιώσετε την πάροδο του χρόνου. Είναι εξαιρετικά εθιστικό και σίγουρα αξίζει να το δούμε.

Καιρός Nerd

Ο καιρός είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που μας επηρεάζουν όλους. Μόλις δοκιμάσετε το Weather Nerd, είναι πιθανό να μην κοιτάξετε τις άλλες εφαρμογές καιρού το ίδιο και πάλι. Η εφαρμογή τροφοδοτείται από το (φοβερό) iPhone app Dark Sky και παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τον καιρό όπου βρίσκεστε. Η εφαρμογή περιλαμβάνει τρία διαφορετικά παράθυρα: μία για να σας δείξει ποιος είναι ο καιρός σήμερα, ένας για αυτή την εβδομάδα και ένας για να γυρίσετε τα πράγματα μέχρι την ώρα, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε το υπόλοιπο απόγευμα.

Χαλαρότητα

Το Slack έχει καταστήσει δυνατή την εμφάνιση των εικονικών γραφείων παντού. Εάν εργάζεστε για μία από τις αμέτρητες εταιρείες που χρησιμοποιούν το Slack για τις επιχειρηματικές τους επικοινωνίες, τότε θα αγαπήσετε την εφαρμογή Apple Watch της υπηρεσίας. Με το Slack για το Apple Watch μπορείτε να δείτε τα άμεσα μηνύματά σας και να αναφερθούν στον καρπό σας. Δεν μπορείτε να συντάξετε μια απάντηση στο Apple Watch, αλλά εάν τείνετε να απαντάτε συχνά σε ερωτήσεις με σχετικά παρόμοιες απαντήσεις, μπορείτε να αποθηκεύσετε ορισμένες προειδοποιητικές απαντήσεις που μπορείτε να επιλέξετε από τον καρπό σας και να τις στείλετε. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης φωνητική είσοδο χρησιμοποιώντας Siri (για τις γρήγορες απαντήσεις που δεν έχετε αποθηκεύσει ήδη), καθώς και emoji.

Hotel Tonight

Σε αυτό το σημείο πιθανότατα έχετε κλείσει ένα ξενοδοχείο στο τηλέφωνό σας, αλλά έχετε κλείσει δωμάτιο ξενοδοχείου χρησιμοποιώντας το ρολόι σας; Κάθε φορά που ψάχνετε για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου τελευταίας στιγμής το Hotel Tonight μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου όπου βρίσκεστε, συχνά σε μια σημαντική έκπτωση από αυτό που θα πληρώσετε για το ίδιο δωμάτιο σε κανονική βάση.

Απομακρυσμένη κάμερα

Χρειάζεται να πάρετε ένα selfie, αλλά δεν θέλουν το χέρι σου στο σουτ. Καταλαβαίνουμε. Αυτό είναι ένα must-have για selfie. Η εφαρμογή λειτουργεί όπως θα περίμενε κανείς και λειτουργεί ως κουμπί απομακρυσμένου κλείστρου για το iPhone. Με την εφαρμογή, μπορείτε να ρυθμίσετε το iPhone σας όποτε θέλετε. Μόλις τοποθετηθεί, μπορείτε να δείτε τι βλέπει η μηχανή στον καρπό σας και να πλαισιώσετε τέλεια την εικόνα. Μόλις είστε έτοιμοι να τραβήξετε μια φωτογραφία, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί του κλείστρου στον καρπό σας αντί να πρέπει να ανεβείτε και να αγγίξετε την κάμερα. Το αποτέλεσμα? Πολύ καλύτερα αυτοεξυπηρέτηση. Ακόμα πιο συναρπαστικό, η εφαρμογή έχει επίσης μια αντίστροφη μέτρηση, έτσι έχετε την ευκαιρία να βγάλετε το χέρι σας κάτω από το πάτημα του κλείστρου και να μην καταλήξετε με έναν τόνο φωτογραφιών που αγγίζετε (ή κοιτάζετε προς τα κάτω) το iPhone σας.