Οι καλύτερες εφαρμογές γυμναστικής Android Wear

Παρακολουθήστε τα workouts σας από τον καρπό σας

Αν διαθέτετε ένα smartwatch που τρέχει το Android Wear , το λειτουργικό σύστημα της Google ειδικά σχεδιασμένο για φορητά, είναι πιθανό να ψάχνετε για κάποιες σταθερές εφαρμογές. Παρόλο που καλύψαμε κάποιες από τις καλύτερες συνολικές λήψεις για χρήστες Android Wear σε μια προηγούμενη ανάρτηση, το άρθρο αυτό βόσκωσε μόνο την επιφάνεια των κορυφαίων επιλογών σε διάφορες κατηγορίες εφαρμογών. Και δεδομένου ότι τα ρολόγια Android Wear είναι εξοπλισμένα με υλικό για την παρακολούθηση της καθημερινής σας δραστηριότητας, ήρθε η ώρα να κάνετε μια βαθύτερη κατάδυση σε εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε το smarwatch σας για να παραμείνετε σε φόρμα και να διατηρήσετε τις καρτέλες στα δεδομένα της προπόνησης.

Ένα καλό σημείο εκκίνησης: Google Fit

Πριν μπείτε στη λίστα των κορυφαίων εφαρμογών Android Wear που εστιάζουν στη φυσική κατάσταση, αξίζει να αφιερώσετε ένα λεπτό για να αγγίξετε το εργαλείο φυσικής κατάστασης της Google που ονομάζεται Google Fit . Αυτές οι εφαρμογές έρχονται προεγκατεστημένες σε όλα τα νέα τηλέφωνα Android και εάν διαθέτετε μια συσκευή Android Wear, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το Google Fit ως την κύρια εφαρμογή σας γυμναστικής στο smartwatch σας. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην εφαρμογή Android Wear στο τηλέφωνό σας και επιλέξτε το Google Fit ως τον προεπιλεγμένο ιχνηλάτη δραστηριότητας.

Η εφαρμογή Google Fit καλύπτει τα περισσότερα από τα βασικά στοιχεία που θα βρείτε σε αυτόνομες συσκευές παρακολούθησης δραστηριότητας - όπως τα βήματα που λαμβάνονται σε μια μέρα, τα συνολικά ενεργά λεπτά, η διανυόμενη απόσταση και οι θερμίδες που καίγονται. Αυτή η εφαρμογή θα συγχρονίσει αυτόματα τα δεδομένα με συσκευές Android Wear και εάν διαθέτετε ρολόι Android Wear που περιλαμβάνει οθόνη παρακολούθησης καρδιακών παλμών - όπως το Motorola Moto 360 Sport - η εφαρμογή Google Fit θα παρακολουθεί επίσης αυτό το stat. Επιπλέον, το Google Fit ενσωματώνεται σε πολλές άλλες εφαρμογές γυμναστικής Android Wear, συμπεριλαμβανομένων πολλών που αναφέρονται σε αυτήν την λίστα παρακάτω.

Χωρίς περαιτέρω συμβουλές, εδώ είναι μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης δραστηριότητας, για να εξετάσετε το ενδεχόμενο λήψης στο smartwatch σας Android Wear.

01 από 05

Ζόμπι, Τρέξε!

Ζόμπι, Τρέξε!

Ποιος καλύτερος τρόπος για να πάρετε το καρδιακό σας ρυθμό επάνω από το να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή που σας βάζει σε μια αποστολή και σας επιτελεί με ξεπερασμένα ζόμπι; Είτε προτιμάτε να περπατάτε, να τρέχετε είτε να τρέχετε, αυτό το δημοφιλές στοιχείο λήψης θα σας ενθαρρύνει να επιταχύνετε τα πράγματα όταν λειτουργεί η λειτουργία "zombie chase". Η εφαρμογή περιλαμβάνει 200 ​​αποστολές και η εμβυθιστική εμπειρία είναι μέρος βιβλίο ήχου, προπόνηση μερικής προπόνησης (ή τουλάχιστον κίνητρο). Ειδικά εάν βαρεθείτε εύκολα ενώ βρίσκεστε σε μεγάλες διαδρομές, Ζόμπι, Τρέξε! αξίζει να κατεβάσετε, δεδομένου ότι σίγουρα θα σας κρατήσει δεσμευμένο. Και δεν χρειάζεται να θυσιάζετε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική. η εφαρμογή θα συνδυάσει τις μελωδίες σας με την ιστορία, οπότε ακόμα και όταν δεν είστε "τρέξιμο για τη ζωή σας" όταν οι ήχοι ζόμπι αρχίζουν, θα έχετε την καλύτερη θερμοκρασία που χρειάζεστε Περισσότερα »

02 του 05

Επτά - 7 λεπτά προπόνηση (δωρεάν)

Google

Αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους απασχολημένους χρήστες Android Wear να χωρέσουν σε γρήγορες και εύκολες προπονήσεις. Όπως θα μπορούσατε να μαντέψετε από το όνομα, τα προγράμματα προπόνησης είναι επτά λεπτά σε μήκος, και δεν απαιτούν κανένα ειδικό εξοπλισμό γυμναστικής. απλά χρησιμοποιείτε το δικό σας σώμα για αντίσταση, μαζί με μια καρέκλα και έναν τοίχο για επιλεγμένες ασκήσεις. Η εφαρμογή "Επτά" χρησιμοποιεί ορισμένες στρατηγικές παιχνιδιών για να σας κρατήσει κίνητρα. ξεκινάτε με τρεις "ζωές" και θα χάσετε ένα κάθε μέρα που παραλείπετε μια προπόνηση. Μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε τα επιτεύγματα καθώς προχωράτε σε πιο προηγμένες προπονήσεις. Μπορείτε ακόμη να αναπαράγετε μουσική από την αγαπημένη σας εφαρμογή για να διατηρήσετε την ενέργειά σας όσο γυμνάζεστε και η εφαρμογή δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να κινηθείτε οπουδήποτε. Περισσότερο "

03 του 05

Strava (δωρεάν)

Strava

Θεωρώντας την εφαρμογή για τους ποδηλάτες, το Strava για το Android Wear σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε, να σταματήσετε, να θέσετε σε παύση και να συνεχίσετε την ιπποδρομία απευθείας από το smartwatch σας και μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές για να ξεκινήσετε μια ποδηλατική διαδρομή με ποδήλατο. Η εφαρμογή θα σας παρουσιάσει στατιστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της μέσης ταχύτητας, χρόνου, απόστασης, διαχωρισμού εκτέλεσης, καρδιακού ρυθμού και τμήματα πραγματικού χρόνου. Περισσότερο "

04 του 05

StrongLifts 5 x 5 προπόνηση (δωρεάν)

StrongLifts

Η κατάρτιση δύναμης αποτελεί μέρος οποιουδήποτε καλοσχεδιασμένου σχεδίου προπόνησης, οπότε θα ήταν ανεύθυνο να κάνουμε μια συνέντευξη από τις καλύτερες εφαρμογές Android Wear, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται και ένας που επικεντρώνεται στην άρση βαρών. Η εφαρμογή StrongLifts σάς καθοδηγεί σε προπονήσεις οικοδόμησης δυνατοτήτων και μυών και μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά σας απευθείας από το ρολόι Android Wear. Η εφαρμογή σάς καθοδηγεί μέσα από καταλήψεις, πιέσεις, deadlifts και άλλα, με στόχο να ολοκληρώσετε τρεις ασκήσεις διάρκειας 45 λεπτών την εβδομάδα. Μπορείτε να ορίσετε την προτίμηση σας για το βάρος στην εφαρμογή και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας με την πάροδο του χρόνου. Περισσότερο "

05 του 05

Νάρκη ως ξεκλειδωμα Android (3,99 δολάρια)

Sleep As Android

Γιατί να συμπεριλάβετε μια εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου, ρωτάτε; Λοιπόν, η καλή ανάπαυση είναι ουσιαστικής σημασίας για την υγεία και εξασφαλίζοντας ότι παίρνετε μια σωστή ποσότητα ύπνου θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε με τους στόχους της δραστηριότητας σας. Ενώ υπάρχει μια δωρεάν έκδοση αυτής της εφαρμογής, σας δίνει μόνο μια δοκιμή δύο εβδομάδων για τον εντοπισμό του κύκλου του ύπνου χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες του φορητού σας. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε, καθώς μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν την εφαρμογή και να δείτε αν η λειτουργία παρακολούθησης ύπνου είναι αρκετά χρήσιμη ώστε να δικαιολογεί την πληρωμή για την έκδοση premium. Η παρακολούθηση κύκλου ύπνου συνδέεται με την άλλη κύρια λειτουργία της εφαρμογής: έξυπνο συναγερμό. Αυτό θα σας ξυπνήσει με ήπιο ήχο στη βέλτιστη στιγμή με βάση το πού βρίσκεστε στον κύκλο σας, με την ιδέα να ξεκινήσετε την ημέρα σας ξεκινώντας από το δεξί πόδι. Περισσότερο "

Συμπέρασμα

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές εφαρμογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του Android Wear, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να επεξεργαστείτε έναν ιδρώτα και να παρακολουθήσετε την πορεία της φυσικής σας κατάστασης. Κάποιοι μπορεί να ισχυριστούν ακόμη ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε έναν αυτόνομο ιχνηλάτη δραστηριότητας όταν το smartwatch σας μπορεί να συλλέξει τόσες στατιστικές προπόνηση, αν και φυσικά σοβαροί αθλητές και όσοι προτιμούν άλλα αθλήματα όπως κολύμβηση ή γκολφ θα εξακολουθούν να θέλουν να κοιτάξουν εξειδικευμένα αθλητικά φορέματα.