Προσωπικά τείχη προστασίας: Λογισμικό τείχους προστασίας δικτύου

Ένας από τους ευκολότερους, λιγότερο δαπανηρούς τρόπους για την προστασία ενός οικιακού δικτύου από επίθεση είναι η δημιουργία ενός προσωπικού τείχους προστασίας. Τα κορυφαία προϊόντα λογισμικού τείχους προστασίας που αναφέρονται παρακάτω παρέχουν καλή προστασία δικτύου και βοηθούν στη διατήρηση της ιδιωτικής ζωής. Ακόμη και όσοι έχουν δρομολογητές σπίτι χρειάζονται πιθανώς την πρόσθετη προστασία που προσφέρει ένα προσωπικό τείχος προστασίας. Παρόλο που όλα αυτά τα προϊόντα στοχεύουν το περιβάλλον των Windows, η Symantec επίσης πωλεί το Norton Personal Firewall για Macintosh.

01 από 04

ZoneAlarm ™ Pro

Το Zone Labs παρέχει επίσης δωρεάν download ZoneAlarm. Η έκδοση Pro προσθέτει προστασία προσάρτησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρόμοια με αυτή που προσφέρεται από το λογισμικό προστασίας από ιούς, την προστασία με κωδικό πρόσβασης και την υποστήριξη ICS / NAT. Το ZoneAlarm τρέχει σε Stealth Mode, κάνοντας τον υπολογιστή σας κυριολεκτικά «αόρατο» στο Internet. Παρόλο που λείπουν μερικά από τα πιο προηγμένα χειριστήρια προσωπικού τείχους προστασίας, το περιβάλλον χρήστη του περιλαμβάνει χρήσιμες λειτουργίες όπως το κουμπί "Διακοπή". Περισσότερο "

02 από 04

Το Symantec Norton Personal Firewall 2004

Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η γραφική διεπαφή του Norton δεν είναι τόσο εύκολη στη χρήση όσο και σε άλλα προϊόντα αυτής της κατηγορίας. Η Symantec δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική έκδοση αυτού του προϊόντος λογισμικού τείχους προστασίας ούτε. Ακόμα, συνεχίζει να βελτιώνεται και μια νέα λειτουργία Home Network Assistant απλοποιεί τη διαχείριση της ασφάλειας σε όλο το τοπικό δίκτυο LAN . Το λογισμικό Norton Personal Firewall είναι σταθερό και από μια αξιόπιστη εταιρεία. Περισσότερο "

03 του 04

McAfee Personal Firewall Plus

Το λογισμικό της McAfee πωλείται με βάση μια συνδρομή ενός έτους και όχι με μια μοναδική αγορά, ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να προσφύγει σε κάποιους, αλλά δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή. Το McAfee διαθέτει επίσης ένα σχετικά μικρό αποτύπωμα και ένα κεντρικό στυλ "διεπαφής χρήστη" του περιβάλλοντος χρήστη. Οι ενημερώσεις προϊόντων εμφανίζονται "ζωντανά" μέσω του Διαδικτύου. Το McAfee δεν υποστηρίζει τα δίκτυα ICS των Windows ή το διακομιστή Web της IIS. Περισσότερο "

04 του 04

Προστασία PC BlackICE ™

Το BlackICE ήταν το πρώτο mainstream λογισμικό τείχους προστασίας και παραμένει μια κορυφαία επιλογή. Το υψηλής ποιότητας περιβάλλον εργασίας χρήστη, η δυνατότητα καταγραφής και η υποστήριξη για αυτόματη παρεμπόδιση της κίνησης από συγκεκριμένες διευθύνσεις δικτύου αποτελούν εξαιρετικές δυνατότητες τόσο για αρχάριους όσο και για πιο εξειδικευμένους δικτυακούς χρήστες. Το BlackICE PC Protection είναι προϊόν λήξης ζωής που δεν λαμβάνει πλέον υποστήριξη από τον προμηθευτή του (IBM). Περισσότερο "