Το Tvtag είναι ένα κοινωνικό δίκτυο για τηλεοπτικές εκπομπές

Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ή τον ιστότοπο Tvtag για κινητά

Ενημέρωση: Η Tvtag ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τον ιστότοπό της και τις εφαρμογές για κινητά την 1η Ιανουαρίου 2015. Η υπηρεσία δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Οι δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές και η κοινωνική δικτύωση είναι σαν το φυστικοβούτυρο και το ζελέ - απλώς ανήκουν μαζί. Αλλά παρόλο που οι περισσότεροι άνθρωποι γυρνούν στο Facebook και το Twitter για να μοιραστούν τις σκέψεις τους για τις αγαπημένες τους εκπομπές, υπάρχει ένα άλλο κοινωνικό δίκτυο έξω για τους τηλεθεατές.

Το Tvtag (γνωστό ως GetGlue) είναι ένα κοινωνικό δίκτυο βασισμένο στην ψυχαγωγία που σας συνδέει στενά με όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές, ταινίες, αθλητικές εκδηλώσεις και την υπόλοιπη κοινότητα του tvtag. Εάν δεν παίρνετε μεγάλη αλληλεπίδραση από όλα τα ζωντανά σας tweeting ή από το Facebook για το Game of Thrones, το The Walking Dead, την Good Wife ή οτιδήποτε άλλο, τότε το tvtag μπορεί να είναι μια πιο συγκεκριμένη για την τηλεόραση κοινωνική πλατφόρμα για να δοκιμάσετε.

Η μετάβαση του GetGlue για να γίνει Tvtag

Το GetGlue μετονομάστηκε σε tvtag το 2014. Με το GetGlue, θα μπορούσατε ακόμα να κάνετε πολλά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε τώρα με το tvtag, όπως το check-in και μετά από τηλεοπτικές εκπομπές με τάση ή άλλους χρήστες, αλλά γενικά σημαίνει ότι είναι περισσότερο εργαλείο τηλεόρασης αντί για τον πραγματικό χρόνο ενημέρωσης των τηλεοπτικών πόρων και ισχυρό κοινωνικό εργαλείο έχει γίνει ως tvtag.

Το Tvtag απασχολεί τώρα έναν συνοδό επιμελητή που συντονίζει για να παρακολουθήσει ζωντανή τηλεόραση από περίπου 70 δίκτυα. Επιλέγουν τα πιο σημαντικά τμήματα του τι αξίζει να μοιραστούν - όπως δραματικές σκηνές, αθλητικοί στόχοι και σημαντικές προσφορές - ώστε να μπορούν να εμφανιστούν στο διαδίκτυο. Αυτές ονομάζονται "στιγμές TV" ή "taglines", με τις οποίες μπορούν να αλληλεπιδράσουν χρήστες σε πραγματικό χρόνο.

Ξεκινώντας με Tvtag

Το Tvtag είναι ελεύθερο να εγγραφεί και μπορείτε να κατεβάσετε και την εφαρμογή iOS και την εφαρμογή Android δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα όνομα χρήστη και ένας κωδικός πρόσβασης για να ξεκινήσετε.

Το Tvtag λειτουργεί πολύ όπως το Facebook κάνει. Έχετε μια ροή ειδήσεων για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις από άτομα και δίκτυα που παρακολουθείτε, θα λάβετε ειδοποιήσεις όταν οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν μαζί σας και θα δημιουργήσουν τα δικά σας προφίλ με ενημερώσεις και αγαπημένες εκπομπές, αθλητικά ή ακόμα και ταινίες.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Tvtag

Check-in: Όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε μια επίδειξη, κάντε check-in σε εκείνη την εκπομπή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για να ενημερώσετε όλοι ότι έχετε συντονίσει.

Προσθέστε τις αρέσει, τα σχόλια και ακόμη και τα πρόσωπα με χαμόγελο στις αναρτήσεις: Εάν δείτε ένα κλιπ, μια φωτογραφία ή ένα άρθρο από μια εκπομπή που παρακολουθείτε, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε, αρέσουν, ανακατανέμονται ή αφήνουν σχόλια.

Ακολουθήστε άλλους χρήστες: Ακριβώς όπως και άλλοι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης , μπορείτε να βρείτε τους χρήστες στο τηλεοπτικό σήμα για να βλέπουν τα προφίλ τους και να τους ακολουθούν, ώστε να εμφανίζονται στη δραστηριότητά τους.

Ακολουθήστε τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα: Το Tvtag έχει επίσης σελίδες προφίλ για μερικά από τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα τηλεοπτικά δίκτυα. Μπορείτε να τα ακολουθήσετε για να δείτε τις ενημερώσεις τους στη ροή σας.

Ξεκλείδωμα αυτοκόλλητων ετικετών: Μπορείτε να κερδίσετε ψηφιακές αυτοκόλλητες ετικέτες μόνο για έλεγχο, κοινή χρήση και συμμετοχή στις συζητήσεις για το tvtag.

Σχεδιάστε τα doodles και τα μηνύματα: Για να ανεβάσετε την αλληλεπίδραση, το tvtag σάς επιτρέπει να δημοσιεύσετε τα δικά σας δημιουργικά doodles και μιμίδια - έναν τρόπο διασκέδασης για να ενθαρρύνετε τους φίλους σας να τους αρέσουν και να αφήνουν σχόλια.

Ακολουθήστε τους τρέχοντες όρους αναζήτησης: Έχετε μια ερώτηση σχετικά με μια εκπομπή που παρακολουθείτε; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης για να μάθετε σχεδόν τίποτα για οποιαδήποτε δημοφιλή επίδειξη.

Παρακολουθήστε το αθλητικό παιχνίδι: Εάν ένα αθλητικό γεγονός είναι ενεργοποιημένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το tvtag για να παρακολουθείτε κάθε κίνηση και να συμμετέχετε στη συζήτηση με άλλους οπαδούς που παρακολουθούν.

Περιηγηθείτε στον Οδηγό Τηλεόρασης: Το Tvtag σας παρέχει τον πολύ δικό σας Οδηγό Τηλεόρασης για να δείτε τι συμβαίνει και ποια είναι η τάση. Μπορείτε επίσης να το προσαρμόσετε με τις δικές σας αγαπημένες εκπομπές, να λάβετε συστάσεις για το τι να παρακολουθήσετε και να μάθετε για τις επερχόμενες πρεμιέρες ή εκδηλώσεις.

Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε τηλεόραση και να μιλάτε για το online, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει αυτές τις 10 ιστοσελίδες που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε πλήρη επεισόδια τηλεοπτικών εκπομπών δωρεάν .