Πώς ορίζετε το "Meh";

Εδώ είναι τι σημαίνουν οι άνθρωποι όταν γράφουν αυτή την περίεργη λέξη

"Meh" είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται για την επικοινωνία αδιαφορία.

Κάποιοι το αποκαλούν το λεκτικό ισοδύναμο ενός κρανίου. Δεδομένου ότι ένα άτομο δεν μπορεί ακριβώς να σηκώσουμε τους ώμους τους πάνω από κείμενο ή σε απευθείας σύνδεση συνομιλία, καταφεύγουν να λένε "meh" αντ 'αυτού.

Πώς γίνεται η λειτουργία μου; Χρησιμοποιείται

Όταν κάποιος λέει "meh" σε ένα κείμενο ή οπουδήποτε στο διαδίκτυο απαντώντας σε ένα μήνυμα, αυτό που συνήθως σημαίνει είναι: "Εγώ απλά δεν με νοιάζει αρκετά για να αποφασίσει πώς να αντιδράσει σε αυτό". Είδος σκληρός, αλλά είναι η αλήθεια.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν "meh" όταν απαντούν σε ερωτήσεις ή σε περιβάλλοντα όπου πιστεύουν ότι πρέπει να είναι σε θέση να εκφράσουν τα συναισθήματά τους (αλλά δεν μπορούν). Σε ερωτήσεις όπου η προσδοκία είναι μια απάντηση ναι / όχι, το "meh" ερμηνεύεται συχνά ως όχι απλά επειδή είναι πάρα πολύ παθητικό για να ερμηνεύεται θετικά.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η έλλειψη πληροφοριών μπορεί να είναι αυτό που προκαλεί ένα άτομο να λέει "meh" παρά μια πραγματική έλλειψη ενδιαφέροντος. Μετά από όλα, αν κάποιος απλά δεν έχει όλα τα γεγονότα σχετικά με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα ή κατάσταση, δεν μπορεί να βασίσει τα συναισθήματά του σε μεγάλο μέρος οτιδήποτε για να σχηματίσει γνώμη.

Παραδείγματα μεθόδων "Πώς" Χρησιμοποιείται

Παράδειγμα 1

Φίλος # 1: "Θέλετε να πάτε στις ταινίες αυτό το Σαββατοκύριακο;"

Φίλος # 2: "Meh ... ίσως αν μπορώ να βρω το ελεύθερο πέρασμα που έχω περάσει εδώ κάπου"

Φίλος # 1: "Εντάξει ... μάλλον μπόουλινγκ;"

Φίλος # 2: "Ναι αυτό ακούγεται σαν διασκέδαση"

Στο πρώτο παράδειγμα παραπάνω, ο Φίλος # 2 απαντά με "meh" σε μια ερώτηση που έθεσε ο Φίλος # 1. Ο φίλος # 1 ερμηνεύει την απάντησή του ως κάτι περισσότερο αρνητικό παρά θετικό.

Παράδειγμα 2

Αναβάθμιση κατάστασης στο Facebook: "Σκέφτηκε πραγματικά να χτυπήσει το γυμναστήριο απόψε, αλλά meh, είναι ήδη στις 9μμ και έχω πολύ δουλειά να κάνω σε αυτό το ποτέ ατελείωτο δοκίμιο.

Σε αυτό το δεύτερο παράδειγμα, ένας χρήστης του Facebook λέει "meh" σε μια ενημέρωση κατάστασης για να εκφράσει τα συναισθήματά του για να πάει στο γυμναστήριο. Η χρήση του "meh" είναι μια έκφραση αδιαφορίας λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες.

Παράδειγμα 3

Φίλος # 1: "Γεια σου, πώς είσαι; Μακρύς χρόνος δεν μιλάς!"

Φίλος # 2: "Hey, yea long time :) Η ζωή είναι κάπως meh αυτή τη στιγμή, αλλά δεν διαμαρτύρονται !!"

Στο τελευταίο παράδειγμα παραπάνω, ο Φίλος # 2 κάνει κάτι διαφορετικό χρησιμοποιώντας το "meh" ως επίθετο. Αντί να χρησιμοποιούν ένα επίθετο σαν "βαρετό" ή "μη ενδιαφέροντα", χρησιμοποιούν τη λέξη "meh" για να περιγράψουν τα συναισθήματά τους σχετικά με την κατάσταση της ζωής τους.

Όταν πρέπει (ή δεν πρέπει) να λέτε "Meh &

Το "Meh" είναι μια λέξη που πρέπει να αποθηκευτεί για περιστασιακές συνομιλίες μόνο με ανθρώπους που γνωρίζετε σχετικά καλά. Οι χιλιετηρίδες και τα μικρά παιδιά είναι επίσης πιο πιθανό να αγκαλιάσουν τη λέξη αργκό , οπότε περιμένετε από αυτούς να το χρησιμοποιήσουν και να το αναγνωρίσουν ίσως περισσότερο από κάποιους baby boomers ή ηλικιωμένους που χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να επικοινωνούν.

Λάβετε υπόψη ότι η χρήση του "meh" μπορεί να προκαλέσει μια συνομιλία να πέσει από την τροχιά σχεδόν αμέσως. Το "Meh" δεν είναι μια πραγματική λέξη και συνεπώς δεν ερμηνεύεται πάντοτε ως μια σαφής αντίδραση, οπότε το πρόσωπο / οι άνθρωποι με τους οποίους στέλνετε γραπτά μηνύματα ή συνομιλίες θα μπορούσε να μείνει μπερδεμένο για αυτό που πραγματικά εννοείτε και πού στην πραγματικότητα στέκεστε.