Προσθήκη αρχείων PDF σε ιστότοπους

6 απλά βήματα για την προσθήκη αρχείων PDF σε ιστότοπους

Έχετε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα PDF που χρησιμοποιεί το Adobe Acrobat και πιστεύετε ότι οι αναγνώστες του θα επωφεληθούν; Λάβατε την άδεια να προσθέσετε έναν σύνδεσμο σε ένα αρχείο PDF στον ιστότοπό σας; Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο προσθέτετε το αρχείο PDF στον ιστότοπό σας, έτσι ώστε οι αναγνώστες σας να μπορούν να το ανοίξουν ή να το κατεβάσουν.

Βεβαιωθείτε ότι είναι αποδεκτά τα αρχεία PDF

Ορισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας δεν επιτρέπουν αρχεία με ένα συγκεκριμένο μέγεθος και ορισμένα δεν σας επιτρέπουν να έχετε ορισμένους τύπους αρχείων στον ιστότοπό σας. αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αρχεία PDF. Βεβαιωθείτε ότι αυτό που πρόκειται να προσθέσετε στον ιστότοπό σας επιτρέπεται πρώτα από την υπηρεσία φιλοξενίας ιστού. Δεν θέλετε να κλείσετε τον ιστότοπό σας επειδή δεν ακολουθείτε τους κανόνες ή κάνετε πολλή δουλειά ετοιμάζοντας να προσθέσετε το αρχείο PDF στον ιστότοπό σας μόνο για να διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε.

Εάν η υπηρεσία φιλοξενίας σας δεν σας επιτρέπει να έχετε αρχεία PDF στον ιστότοπό σας, μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας όνομα τομέα για τον ιστότοπό σας ή να μεταβείτε σε άλλη υπηρεσία φιλοξενίας που δεν επιτρέπει αρχεία PDF ή μεγάλα αρχεία σε ιστότοπους.

Μεταφόρτωση αρχείου PDF στον ιστότοπό σας

Μεταφορτώστε τα αρχεία PDF στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το εύκολο πρόγραμμα μεταφόρτωσης αρχείων που παρέχει η υπηρεσία φιλοξενίας ιστού. Εάν δεν παρέχουν ένα, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα FTP για να ανεβάσετε το αρχείο PDF στον ιστότοπό σας .

Βρείτε τη διεύθυνση του αρχείου PDF (URL)

Από πού ανεβάσατε το αρχείο PDF; Προσθέσατε το αρχείο PDF στον κύριο φάκελο στον ιστότοπό σας ή σε άλλο φάκελο; Ή, δημιουργήσατε έναν νέο φάκελο στον ιστότοπό σας μόνο για αρχεία PDF; Βρείτε τη διεύθυνση του αρχείου PDF στον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με αυτό.

Επιλέξτε μια θέση για το αρχείο PDF

Ποια σελίδα στον ιστότοπό σας και πού βρίσκεται στη σελίδα, θέλετε να είναι ο σύνδεσμος στο αρχείο PDF;

Βρείτε την τοποθεσία του αρχείου PDF στο HTML σας

Αναζητήστε τον κώδικα στην ιστοσελίδα σας μέχρι να βρείτε το σημείο στο οποίο θέλετε να προσθέσετε το σύνδεσμο στο αρχείο PDF. Ενδέχεται να θέλετε να προσθέσετε

πριν εισαγάγετε τον κωδικό, για τη σύνδεση στο αρχείο PDF, για να προσθέσετε ένα κενό.

Προσθέστε το σύνδεσμο στο αρχείο PDF

Προσθέστε τον κώδικα στον τόπο όπου θέλετε να εμφανίζεται ο σύνδεσμος στο αρχείο PDF στον κώδικα HTML. Είναι στην πραγματικότητα ο ίδιος κώδικας συνδέσμου που θα χρησιμοποιούσατε για μια συνήθη σύνδεση στην ιστοσελίδα. Μπορείτε να κάνετε το κείμενο για τη σύνδεση αρχείου PDF να λέει οτιδήποτε θέλετε. Για παράδειγμα:

Δοκιμή του συνδέσμου αρχείου PDF

Εάν δημιουργείτε τον ιστότοπό σας στον υπολογιστή σας, πριν κάνετε λήψη του αρχείου PDF στον διακομιστή σας, δοκιμάστε τη σύνδεση με το αρχείο PDF για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε στο αρχείο PDF στον σκληρό δίσκο σας, όπως παρακάτω: