Τα 12 Funniest Memes Cat στον πλανήτη

Οχι! Δεν είμαστε γατάκι σας!

Από όλα τα πλάσματα μεγάλα και μικρά, δεν υπάρχει κανένας πιο βαθιά συνδεδεμένος με το διαδίκτυο από την ταπεινή γάτα στο σπίτι. Memes με το ανεπίσημα επίσημο ζώο του παγκόσμιου ιστού εξερράγη μετά από Eric Nakagawa και Kari Unebasami περιελάμβανε μια επιλογή για τους χρήστες του διαδικτύου να δημιουργήσουν τις δικές τους αστείες εικόνες με γάτες, ήδη γνωστές ως LOLcats, στην ιστοσελίδα τους icanhascheezburger.com τον Ιανουάριο του 2007.

Οι μνήμες LOLcats και cat συνέλαβαν τη φαντασία και το χιούμορ των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη (τώρα υπάρχουν εκατομμύρια ). Τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι ιστορία.

Εδώ, έχουμε επιμεληθεί 12 από τα πιο αστεία memes cat σε όλο τον πλανήτη γη για να σας κάνει να γελάσετε, να γελάσετε και να γελάσετε τόσο σκληρά τα μάγουλά σας βλάπτονται από την εντελώς μοναδική νησμονή που είναι CAT.

01 από 12

Βγάλτε το χάμστερ, Γιώργος!

Ο Γιώργος μαθαίνει ότι τα χάμστερ δεν είναι παιχνίδια. Στιγμιότυπο οθόνης: makeameme.org

Προφανώς, τα χάμστερ δεν είναι παιχνίδια. Οι οποίοι γνώριζαν? Όχι αυτό το γατάκι. Το νήμα μπορεί να μην είναι τόσο συναρπαστικό όσο τα κατοικίδια τρωκτικά, αλλά κρατήστε τα πόδια σας μακριά από το χάμστερ, George!

02 από 12

Η επαγγελματική γάτα απαιτεί αύξηση

Η Business Cat απαιτεί αύξηση. Στιγμιότυπο οθόνης: memegenerator.net

Η Business Cat ζητά σθεναρά αύξηση για να υποστηρίξει την αυξανόμενη οικογένειά του. Εννέα παιδιά; Ουάου, αυτό είναι ένα ολόκληρο σκουπίδια.

03 από 12

Σκεφτόμενη Kitty Συσκευασμένο το γεύμα σας

Η κιθάρα έστειλε το γεύμα σου. Στιγμιότυπο οθόνης: dailyhaha.com

Οι γάτες είναι τόσο γενναιόδωρες και δίνοντας. Αυτό το στοχαστικό γατάκι σας έστειλε ακόμα ένα γεύμα για το σχολείο. Ίσως να έχει μπερδευτεί η «μους» και «ποντίκι» κατά την προετοιμασία αυτού του μαγειρικού αριστουργήματος.

04 από 12

Είναι Δευτέρα, έτσι δεν είναι;

Η πνευματική γάτα της Δευτέρας. Screenshot: weknowmemes.com

Αυτό το γατάκι αποτελεί παράδειγμα για το πώς αισθάνεται σχεδόν κάθε άνθρωπος στη γη τις Δευτέρες. Ahem. Ή, κάθε μέρα γύρω στις 3 μ.μ.

05 από 12

Η απόφαση λήψης γατών είναι τόσο πολύπλοκη

Σύνθετες αποφάσεις γατάκι. Στιγμιότυπο οθόνης: icanhascheezburger.com

Χμμμμ ... ποια να επιλέξει; Η λήψη αποφάσεων είναι τόσο δύσκολη όταν είσαι γατάκι. Αν συναντήσατε ποτέ μια γάτα, μπορείτε μάλλον να μαντέψετε πώς γίνεται αυτό.

PS Δεν υπάρχει τυχαίο κιτ πρώτων βοηθειών, έτσι; Ω, όχι, είμαι καλά.

06 από 12

Εννέα ζωές είναι πολύ σύντομες για τη λύπη

Ο Χάουαρντ δεν λυπάται. Στιγμιότυπο οθόνης: icanhascheezburger.com

Λένε ότι τα πράγματα που λυπούμαστε στη ζωή είναι τα πράγματα που δεν προσπαθούμε. Ακόμα κι αν σημαίνει ότι θα πιάσετε να εξαπατήσετε τη δίαιτά σας χωρίς γλουτένη, σωστά, Χάουαρντ; Η πίτσα είναι τόσο εθιστική, ούτε καν οι γάτες μπορούν να την αντισταθούν.

07 από 12

Αυτό είναι γιατί οι γάτες δεν έχουν μαγειρικές εκθέσεις

Πορτοκαλί γατάκια δεν ενδιαφέρεται για το δείπνο σας. Στιγμιότυπο οθόνης: icanhascheezburger.com

Εάν το πρώτο βήμα για οποιαδήποτε συνταγή περιλαμβάνει την αφαίρεση μιας αιλουροειδούς γάτας από το bakeware, ίσως είναι καλύτερο να παραγγείλετε απλώς την παραλαβή. Θέλετε πίτσα ή κινέζικο φαγητό;

08 από 12

Η Adele πρέπει να είναι τόσο υπερήφανη

Χαίρετε?. Στιγμιότυπο οθόνης: pinterest.com

Όταν το τραγούδι σας εμπνέει ένα ξεκαρδιστικό μίμπα γάτας, τα φανταχτερά βραβεία και τα χρυσά αγάλματα απλά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν.

09 από 12

Ο καθένας θέλει να καταλάβει ... Ακόμη και οι γάτες

Η Kitty βρίσκει κατανόηση. Στιγμιότυπο οθόνης: icanhascheezburger.com

Μήπως κανείς πραγματικά να σας πάρει σαν τον καναπέ σας, ούτως ή άλλως;

10 από 12

Οι γάτες κάθεται όπου ταιριάζουν

Πώς ταιριάζει; Στιγμιότυπο οθόνης: knowyourmeme.com

Κατηγορήστε την ταχυδρομική υπηρεσία για αυτό το μίμ. Η μοτοσικλέτα με το ναυτιλιακό όνομά τους, "αν ταιριάζει, τα πλοία," έχει εμπνεύσει σωρούς από μιμίδια με γάτες που δηλώνουν ότι "αν ταιριάζει, κάθεσαι". Ωστόσο, ο τύπος του δοχείου και η τοποθέτηση σε αυτό είναι εξ ολοκλήρου προνόμιο της γάτας .

11 από 12

Toe Beans!

Toe beans !. Στιγμιότυπο οθόνης: icanhascheezburger.com

Καλέστε τα φασόλια toe, τα ζελέ φασόλια ή τα ζελέ φασόλια toe, αλλά κάθε εραστής γατών γνωρίζει ότι υπάρχουν λίγα πράγματα πιο λατρευτικό ή αστείο από τα μικροσκοπικά μικρά δάχτυλα των γατών. Εμείς απλά πιστεύουμε στο γατάκι για τη γεύση.

12 από 12

Ο Τσάρλυ ήταν ο επικίνδυνος τύπος ...

Ο Τσάρλι δεν είναι αγκαλιά. Στιγμιότυπο οθόνης: icanhascheezburger.com

Οι γάτες είναι πολύ ιδιαίτερες για τον προσωπικό τους χώρο. Εάν πέσετε θύμα της ακαταμάχητης λατρευτής τους και ξεχάσετε αυτό το γεγονός, θα σας υπενθυμίσουν με τα εξαρτήματα που μοιάζουν με ξυράφι κρυμμένα στα πόδια τους.