Ήρωας κιθάρων: Οι πολεμιστές του Review Rock Controller

Με μια νέα κυκλοφορία mainline του Guitar Hero έρχεται μια νέα πλαστική κιθάρα για να παίξει με. Πάντα προτιμούσαμε τις κιθάρες Guitar Hero για τις κιθάρες Rock Band , οπότε είναι κάτι που προσβλέπουμε σε κάθε χρόνο, όταν προσθέτουμε ένα νέο πλαστικό τσεκούρι στη συλλογή. Για τον Guitar Hero: Warriors of Rock , η κιθάρα πήρε έναν μεγάλο επανασχεδιασμό για να επιτρέψει τη μεγαλύτερη προσαρμογή του χρήστη, αλλά έρχεται με κόστος κάποια λειτουργικότητα. Είναι ακόμα μια αξιοπρεπής κιθάρα, αλλά μακριά από το αγαπημένο μας. Ανακαλύψτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ στην πλήρη κριτική μας.

Σχέδιο

Το κλειδί για το νέο σχεδιασμό κιθάρας είναι ότι όλα τα χειριστήρια έχουν ενσωματωθεί σε ένα κεντρικό τμήμα λαιμού μήκους περίπου 30 "και 3". Τα κουμπιά, τα κουμπιά τρεμούλας, η γραμμή whammy, η εκκίνηση, η επιλογή και το d-pad (με το κουμπί οδηγού 360) είναι όλα ενσωματωμένα σε αυτή τη μονάδα βάσης. Τα κομμάτια του σώματος μπορούν στη συνέχεια να σπάσουν στο λαιμό για να κάνουν την εμφάνισή σας κιθάρα όσο θέλετε. Τα κομμάτια του σώματος έρχονται σε ξεχωριστά κομμάτια από πάνω και κάτω, ώστε να μπορείτε να τα αναμίξετε και να ταιριάξετε διαφορετικά στυλ, κάτι που είναι πολύ δροσερό.

Το μόνο πρόβλημα είναι τα σχέδια του σώματος που είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής είναι κάτι άσχημο και πραγματικά, πραγματικά κάνουν τις κιθάρες να μοιάζουν με τα πλαστικά παιχνίδια που τελικά είναι. Με τα χρόνια, Guitar Hero και Rock Band κιθάρες έχουν πάρει πραγματικά να είναι αρκετά ωραία αναζητούν. Το Rock Band 2 Stratocaster μοιάζει πολύ ωραίο και δεν ενοχλεί καθόλου, και οι κιθάρες Guitar Hero: World Tour και GH5 φαίνονται τόσο ωραίες όσο και αρκετά ρεαλιστικές. Αλλά η κιθάρα Warriors of Rock είναι πάνω από την κορυφή και την γελοιογραφία. Υποθέτω ότι ταιριάζει με το θέμα του παιχνιδιού που έρχεται με, αλλά δεν είμαι πραγματικά οπαδός του πώς φαίνεται. Θα ήμουν πιο ευτυχισμένος με ένα φυσιολογικό look Les Paul ή Telecaster ή Mustang σώμα για αυτό.

Λειτουργία

Φαίνεται ότι το πιο σημαντικό μέρος για μια νέα πλαστική κιθάρα είναι το πώς παίζει πραγματικά, και σε αυτό το χώρο η Warriors of Rock κιθάρα χειρίζεται αρκετά καλά. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα προβλήματα που έρχονται μαζί με το νέο σχέδιο. Παρόμοια με το πώς οι κιθάρες έχουν εξελιχθεί καλύτερα κατά τη διάρκεια των ετών, έχουν επίσης γενικά αποκτήσει πιο ήσυχο και λιγότερο ενοχλητικό να παίξουν. Το εμπορικό σήμα "κάντε κλικ, κάντε κλικ, κάντε κλικ, κλικ, κλικ, κλικ, κλικ" ήταν πιο ήσυχο, όπως τα σχέδια κιθάρα έχουν βελτιωθεί. Για κάποιο λόγο, όμως, η κιθάρα του Warriors of Rock είναι η πιο δυνατή κι κλασική κιθάρα ακόμα.

Σε πραγματικό gameplay, έχει καλή απόδοση. Τα ανυψωμένα κουμπιά τρυπών αισθάνονται καλά Το δοκίμιο έχει καμπύλη κορυφή (είναι ευρύτερο στη μέση παρά στα άκρα) και αισθάνεται καλά. Θα έλεγα ότι οι επιδόσεις είναι σοφές, είναι σωστό να ταιριάζει με τις κιθάρες World Tour ή GH5.

Εκτός, υπάρχουν δύο σημαντικά προβλήματα. Το τμήμα αφής του λαιμού έχει αφαιρεθεί. Μου αρέσει αυτό το χαρακτηριστικό στις άλλες κιθάρες, και λυπάμαι πολύ εδώ. Οι πολεμιστές του Rock χρησιμοποιούν πραγματικά το χαρακτηριστικό γνώρισμα touch pad σε πολλά τραγούδια, οπότε είναι περίεργο ότι δεν υπάρχει καν στην κιθάρα που φέρει το παιχνίδι. Το άλλο πρόβλημα είναι η τοποθέτηση του μπαρ. Για μένα τουλάχιστον, το bar whammy σε αυτή την κιθάρα πέφτει λίγο εκεί που είναι το ροκ μου ενώ παίζω. Συνήθως καταλήγω με το μπαστούνι στο μπαρ, ανάμεσα στο δαχτυλίδι μου και το δαχτυλίδι ή απλά χτυπώντας το σημείο στήριξης με το κάτω μέρος του χεριού μου συνεχώς. Είναι άβολα και αποσπά την προσοχή και ένα απίστευτα κακό μέρος για να το βάλεις. Είμαι πρόθυμος να αναφερθώ σε κάποια από τα άλλα θέματα που έχω με την κιθάρα, γιατί γενικά παίζει καλά, αλλά το μπαρ του whammy βρίσκεται σε μια φοβερή θέση.

Συμβουλές εγκατάστασης

Μια πρόσθετη σημείωση που θέλω να κάνω είναι μερικές συμβουλές για το πώς να ρυθμίσετε την κιθάρα, γιατί δεν είναι ακριβώς προφανές όταν το παίρνετε για πρώτη φορά. Για να τοποθετήσετε μπαταρίες ή να αλλάξετε τα κομμάτια του σώματος, πρέπει να αφαιρέσετε το πάνω μέρος του λαιμού. Για να γίνει αυτό, πρέπει να πιέσετε ένα ασημένιο κουμπί στην κορυφή του 15ου τριγύρου, ενώ κρατάτε το κουμπί αυτό, σύρετε το πάνω μέρος του λαιμού προς την ράβδο. Τώρα έχετε πρόσβαση στις μπαταρίες και στον μηχανισμό ασφάλισης του σώματος.

Για να μετακινήσετε τα κομμάτια του σώματος, μετακινήστε το μηχανισμό ασφάλισης προς τα κάτω και τραβήξτε τα κομμάτια του σώματος μακριά από το κομμάτι του λαιμού αρχίζοντας στην ουρά της κιθάρας πρώτα. Για να τοποθετήσετε νέα κομμάτια σώματος, τοποθετήστε πρώτα την υψηλότερη γλωττίδα του κομματιού στην κορυφαία οπή (προς το κεφάλι) και στη συνέχεια κάντε κλικ στη μέση και στη βάση.

Είναι επίσης σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε κλειδώσει το απόθεμα κεφαλής στη θέση του. Υπάρχει μια καρτέλα στο κεφάλι αποθέματος για να κλειδώσετε, γι 'αυτό βεβαιωθείτε ότι το κάνετε. Εάν δεν το κάνετε, το απόθεμα κεφαλής δεν θα πέσει απαραιτήτως, αλλά αφήνει ένα κενό μεταξύ του λαιμού και του κεφαλιού, ακριβώς εκεί που πέφτει ο αντίχειρά σας, που είναι πολύ, πολύ άβολα. Το κλείδωμα του κεφαλιού σφίγγει αυτό το κενό έτσι δεν θα σας οδηγήσει στην τρελή.

Συμπέρασμα

Συνολικά, η Guitar Hero: Warriors of Rock κιθάρα είναι απλά εντάξει. Μου αρέσει περισσότερο από το GH2 Xplorer και θα το βαθμολόγησα πραγματικά πάνω από το GH3 Les Paul, αλλά δεν είναι πουθενά κοντά στις κιθάρες World Tour ή GH5. Παίζει ωραία ως επί το πλείστον, αλλά αγωνίζεται στο τμήμα εμφάνισης, είναι δυνατά και κλασικά, και η τοποθέτηση του bar whammy είναι απολύτως τρομερή. Η έλλειψη touchpad είναι επίσης μια οριστική downer και σημαίνει ότι η Warriors of Rock κιθάρα δεν είναι κιθάρα μου επιλογή για κάτι σαν GH: Metallica.

Στο τέλος, θα συστήσω γενικά τις κιθάρες GH: World Tour ή GH5 για την κιθάρα WoR. Εάν έχετε ήδη ένα από αυτά, και θέλετε μια ελαφρώς διαφορετική αίσθηση ή ενδιαφέρεστε για την συνήθεια των κομματιών του σώματος, η κιθάρα Warriors of Rock αξίζει μια ματιά. Δεν είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με τις παλαιότερες κιθάρες, ούτε καν κοντά, αλλά μπορείτε να κάνετε πολύ χειρότερα.