Αναβαθμίστε τη μνήμη RAM του Mac σας: Τι πρέπει να ξέρετε

Η προσθήκη μνήμης RAM μπορεί να αυξήσει την απόδοση του Mac σας

Η αγορά μνήμης για Mac φαίνεται σαν εύκολο έργο. βρείτε τη φτηνότερη τιμή στο διαδίκτυο και υποβάλετε την παραγγελία σας. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο που πρέπει να ξέρετε για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τη σωστή μνήμη για το Mac σας, την καλύτερη προσφορά και την καλύτερη ποιότητα.

Λαμβάνοντας το χρόνο για να ερευνήσετε τις ανάγκες των Mac σας όχι μόνο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη σωστή μνήμη. έχει επίσης τη δυνατότητα να σας εξοικονομήσει μερικά μεγάλα δολάρια, ειδικά εάν κάνετε την αναβάθμιση μνήμης μόνοι σας, αντί να το αφήσετε στην Apple ή σε άλλους να το κάνουν για σας.

Ποια Mac υποστηρίζουν τον χρήστη Αναβάθμιση της μνήμης RAM

Επί του παρόντος, μόνο το Mac Pro και το iMac 27 ιντσών υποστηρίζουν την αναβάθμιση της μνήμης από τον χρήστη. Όλα τα υπόλοιπα μοντέλα Mac για το 2015 δεν υποστηρίζουν τους χρήστες να ανοίξουν το Mac και να αντικαταστήσουν ή να προσθέσουν μονάδες μνήμης RAM.

Αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Υπήρξε μια εποχή που η αναβάθμιση της μνήμης RAM σε ένα Mac ήταν ένα αρκετά εύκολο έργο. Η Apple έδωσε ακόμα οδηγίες αναβάθμισης.

Μοντέλα Mac που υποστηρίζουν αναβαθμίσεις χρηστών της μνήμης RAM
Μοντέλο Mac Ο χρήστης μπορεί να αναβαθμιστεί
Macbook Pro 2012 και νωρίτερα
MacBook 13 ιντσών Όλα τα μοντέλα
MacBook 12 ιντσών Δεν μπορεί να αναβαθμιστεί από το χρήστη
MacBook air Δεν μπορεί να αναβαθμιστεί από το χρήστη
iMac 27 ιντσών Όλα τα μοντέλα
iMac 24 ιντσών Όλα τα μοντέλα
iMac 21,5 ιντσών 2012 και νωρίτερα
iMac 20 ιντσών Όλα τα μοντέλα
iMac 17 ιντσών Όλα τα μοντέλα
Mac mini 2012 και νωρίτερα
Mac Pro Όλα τα μοντέλα

Μνήμη από την Apple ή τη μνήμη τρίτου μέρους;

Είναι συνηθισμένο να προσθέσετε μνήμη όταν κάνετε την αρχική αγορά Mac. Η Apple θα εγκαταστήσει τη μνήμη, θα την δοκιμάσει και θα την εγγυηθεί με την ίδια εγγύηση με τη νέα σας Mac .

Αν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για την ευκολία, τότε η μετάβαση της μνήμης της Apple διαδρομή είναι μια χαρά.

Αλλά αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη τιμή από προμηθευτές τρίτων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έχετε επίσης μεγαλύτερη εγγύηση. Πολλοί λιανοπωλητές μνήμης προσφέρουν εγγύηση διάρκειας ζωής. Φυσικά, μάλλον θα πρέπει να εγκαταστήσετε τη μνήμη μόνοι σας, αλλά είναι μια εύκολη διαδικασία, την οποία η Apple παρέχει ακόμη οδηγίες στις οδηγίες χρήσης της.

  1. Mac εγχειρίδια και οδηγοί για την εγκατάσταση της μνήμης
  2. MacBook Pro: Πώς να αφαιρέσετε ή να εγκαταστήσετε τη μνήμη
  3. iMac: Πώς να αφαιρέσετε ή να εγκαταστήσετε τη μνήμη

Αγοράζοντας τον σωστό τύπο μνήμης

Η Apple χρησιμοποιεί διάφορους τύπους μνήμης RAM στις σειρές προϊόντων Mac. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τον σωστό τύπο όταν αγοράζετε μνήμη RAM. Από όλες τις προδιαγραφές για μνήμη RAM, βεβαιωθείτε ότι οι ακόλουθες αντιστοιχίσεις της Apple προδιαγραφές:

Τύπος τεχνολογίας: Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν τα DDR3 και DDR2.

Αριθμός ακίδων: Ο αριθμός ακίδων σύνδεσης στη μονάδα RAM.

Ποσοστό δεδομένων: Συνήθως εκφράζεται ως τύπος τεχνολογίας συν την ταχύτητα διαύλου. για παράδειγμα, DDR3-1066.

Όνομα μονάδας: Το όνομα της μονάδας ορίζει το στυλ και τις προδιαγραφές της μονάδας μνήμης. Αυτό διαφέρει από τις τιμές τεχνολογίας ή ρυθμού δεδομένων, οι οποίες καθορίζουν τον τύπο μνήμης RAM που χρησιμοποιεί η μονάδα μνήμης.

Πού να αγοράσετε μνήμη Mac

Όπου αγοράζετε τη μνήμη Mac μπορεί να είναι εξίσου σημαντική με την αγορά του σωστού τύπου μνήμης. Τα καταστήματα λιανικής της Apple θα παρέχουν τον σωστό τύπο μνήμης. μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν και να δοκιμάσουν την αναβάθμιση μνήμης για εσάς, ακριβώς στο κατάστημα. Τα καταστήματα λιανικής της Apple είναι μια μεγάλη επιλογή αν δεν αισθάνεστε άνετα να ψάχνετε στο εσωτερικό του Mac σας.

Υπάρχουν επίσης πολλοί προμηθευτές μνήμης τρίτου μέρους. Οι δύο αναφέρω παρέχουν εγγυήσεις διάρκειας ζωής και οδηγούς διαμόρφωσης μνήμης, για να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε το σωστό τύπο μνήμης για το Mac σας.

Δημοσίευση: 1/29/2011

Ενημερώθηκε: 7/6/2015