Οι 7 καλύτερες κάμερες 360 βαθμών για αγορά στο 2018

Αποτυπώστε τις αγαπημένες σας στιγμές με αυτές τις κορυφαίες κάμερες

Το βίντεο 360 μοιρών συλλαμβάνει έναν κόσμο δυνατοτήτων, φέρνοντας το πανόραμα της ζωής στη φωτογραφική σας μηχανή. Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το footage για VR, προσπαθείτε να αποτυπώσετε τα αθλητικά σας σπορ σε όλη τους τη δόξα ή χρειάζεστε ασφάλεια για να κρατήσετε το σπίτι σας ασφαλή, μια φωτογραφική μηχανή 360 μοιρών είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτά σε αυτόν τον κατάλογο είναι εξαιρετικά σημεία εισόδου, ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας. Απλά φροντίστε να εξετάσετε τα πράγματα όπως το είδος της ζωής της μπαταρίας και την ανάλυση που χρειάζεστε πριν αγοράσετε.

Αυτή η κάμερα κερδίζει την καλύτερη γενική επιλογή μας. Παρόλο που ζυγίζει μόλις μισή λίβρα και κοστίζει λιγότερο από 100 δολάρια, η ποιότητα του βίντεο Gear 360 είναι ασύγκριτη σε αυτό το σημείο τιμών με σχεδόν ανάλυση 4K βίντεο και φωτογραφίες 30 MP ακόμα. Επιτυγχάνει ομαλές λήψεις 360 μοιρών με εμπρόσθια και οπίσθια κάμερες που η κάθε μία καταγράφει οριζόντια και κάθετα 180 μοίρες. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Gear 360 Manager για να μοιραστείτε άμεσα τα κοινωνικά μέσα ή το Samsung VR. Με φακούς F2.0, αυτή η φωτογραφική μηχανή τραβάει εξαιρετικό βίντεο ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και είναι ανθεκτικό στο νερό. Δυστυχώς, η εφαρμογή διαχείρισης Gear 360 λειτουργεί μόνο με συσκευές Galaxy, αλλά μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε με τον υπολογιστή και το δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας χωρίς κανένα πρόβλημα. Προαιρετικά καλύμματα φακών και υποβρύχια θήκη διατίθενται ξεχωριστά.

Αυτή η μικροσκοπική κάμερα σάς επιτρέπει να φωτογραφίζετε βίντεο 360 μοιρών σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Χρησιμοποιήστε το με ένα smartphone ή μια κάρτα microSD για αυτόνομη χρήση (σημειώστε ότι η εφαρμογή λειτουργεί μόνο με τις συσκευές iOS αυτή τη στιγμή, ωστόσο). Για την τιμή, περιλαμβάνει επίσης ένα υψηλής ποιότητας μικρόφωνο και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, χάρη στην παρεχόμενη μπαταρία λιθίου 1350mAH. Έρχεται με τρίποδο, καλώδιο USB και θήκη φωτογραφικής μηχανής. Επιλέξτε από ασήμι, χρυσό, γκρι ή ροζ χρυσό.

Αυτή η μικρή συσκευή είναι η κορυφαία επιλογή μας για κάμερες παρακολούθησης 360 μοιρών. Μικρή αλλά ισχυρή, η ασύρματη φωτογραφική μηχανή 2,4 GHZ προσφέρει 360 πανοραμική θέα στην περιοχή όπου το εγκαθιστάτε με εξαιρετική ποιότητα εικόνας HD και περιλαμβάνει νυχτερινή όραση. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή με iOS ή Android για να αποκτήσετε γρήγορα και εύκολα απομακρυσμένη πρόσβαση στην κάμερα με το smartphone σας. Μπορείτε επίσης να το ρυθμίσετε για να ενεργοποιήσετε την ανίχνευση κίνησης ή να στείλετε μηνύματα ειδοποίησης συναγερμού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έρχεται ακόμη και εξοπλισμένο με αμφίδρομο ήχο, ώστε να μπορείτε να ακούτε και να μιλάτε στα μέλη της οικογένειας ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά. Καταγράφει για δέκα συνεχείς ημέρες και αποθηκεύει τις πληροφορίες σε κάρτα 128 micro SD που είναι εύκολο να αφαιρεθεί. Αναμείνετε μια μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς το φως θα διαρκέσει 50.000 ώρες.

Αυτή η μικρή φωτογραφική μηχανή δράσης 360 μοιρών είναι η επιλογή μας για την καλύτερη συσκευή κοινωνικής προβολής. Αυτή η ελαφριά κάμερα είναι αρκετά μικρή για να χωρέσει στην τσέπη σας, αλλά δημιουργεί φωτογραφίες ευρείας γωνίας και πανοραμικές φωτογραφίες και βίντεο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε μια πλατφόρμα VR. Με ένα κλικ μπορείτε να μοιράζεστε άμεσα τα βίντεό σας στα κοινωνικά μέσα. Εργαστείτε ανεξάρτητα μόνο με την κάμερα ή χρησιμοποιήστε με το smartphone σας σε ασύρματη ή ενσύρματη λειτουργία για πλήρη έλεγχο. Αγαπούσαμε ότι έχει έναν εντυπωσιακό συνεχή χρόνο εργασίας περίπου δύο ωρών για μια τόσο μικρή συσκευή. Πυροβολεί σε ανάλυση εικόνας 1920 x 960 στα 30fps. Εκφράστε τον εαυτό σας με μια επιλογή από ασήμι, γκρι ή ροζ χρυσό.

Ανθεκτική στη σκόνη, αδιάβροχη και ανθεκτική στο νερό στα 33 πόδια, αυτή η φωτογραφική μηχανή έχει σχεδιαστεί με ενεργό τρόπο ζωής. Φορητό και με δυνατότητα τοποθέτησης, αυτή η φωτογραφική μηχανή παρέχει πλήρη βίντεο 360 μοιρών με ανάλυση 1504 x 1504, εσωτερική μνήμη 32 GB και διάρκεια ζωής μπαταρίας 2 + ώρες. Παρόλο που δεν μπορείτε να μοιραστείτε απευθείας από την κάμερα, το footage είναι συμβατό με VR και δωρεάν εφαρμογές iPhone και Android 360fly για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές καθιστούν εύκολη την λήψη, επεξεργασία, κοινή χρήση και ακόμη και ζωντανή ροή από το smartphone ή άλλη συσκευή σας. Για την τιμή, αυτή η φωτογραφική μηχανή έρχεται επίσης με μερικά μεγάλα αξεσουάρ, όπως προσαρμογέα κάμερας με βάση στήριξης και επίπεδες βάσεις, βύσμα μικροφώνου και ιμάντα, ηλεκτρική βάση και καλώδιο USB, καθώς και επαναφορτιζόμενη εσωτερική μπαταρία λιθίου.

Αυτή η κάμερα είναι η κορυφαία επιλογή μας για καλύτερες επιλογές αναπαραγωγής. Μπορείτε να επιλέξετε από μία από τις τρεις λειτουργίες αναπαραγωγής και προβολής, συμπεριλαμβανομένης της πανοραμικής λήψης 360 μοιρών, του Little Planet για προοπτική σε σφαίρα ή εικονική πραγματικότητα για χρήση με γυαλιά VR (πωλούνται ξεχωριστά). Αυτή η φωτογραφική μηχανή σάς επιτρέπει να καταγράφετε βίντεο υψηλής ανάλυσης με ταχύτητα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και φωτογραφίες 4MP, ενώ το ενσωματωμένο Wi-Fi σάς επιτρέπει να κάνετε άμεση λήψη, προβολή και κοινή χρήση των εικόνων και των βίντεο. Μπορείτε επίσης να τα μεταφέρετε στο smartphone ή στον υπολογιστή σας για ευκολότερη επεξεργασία και κοινή χρήση. Αν και αυτή η επιλογή είναι λίγο πιο ακριβή από τις άλλες επιλογές μας, η μπαταρία λιθίου είναι επαναφορτιζόμενη και έχετε την επιλογή να αγοράσετε μια αδιάβροχη θήκη που καθιστά την κάμερα ασφαλή για χρήση μέχρι και 90 πόδια.

Αν και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν είναι τόσο καλή όσο κάποιες από τις άλλες επιλογές μας σε μόλις 90 συνεχόμενα λεπτά, το μικροσκοπικό μέγεθος και η ενσωματωμένη σταθεροποίηση της εικόνας το κάνουν. Όπως πολλές από τις άλλες επιλογές μας, αυτή η κάμερα σάς βοηθά να δημιουργήσετε βίντεο με δυνατότητα VR με ανάλυση βίντεο 1080P και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone σας ως τηλεχειριστήριο κάμερας με τη συνοδευτική εφαρμογή. Επιπλέον, είναι αδιάβροχο έως ένα εντυπωσιακό 98 ποδιών και συμβατό με μια σειρά διαφορετικών εξαρτημάτων τοποθέτησης, ώστε να μπορείτε εύκολα να το κολλήσετε σε κράνος, τρίποδο ή οπουδήποτε αλλού, για να σας βοηθήσουμε να πάρετε το τέλειο σουτ.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .