Καλύτερες νέες κάμερες Fujifilm

Βρείτε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές FinePix

Η Fujifilm κυκλοφόρησε αρκετές καινούργιες φωτογραφικές μηχανές τους τελευταίους 18 μήνες, που κυμαίνονται από κομψά μοντέλα σημείων και πυροβολούν σε πολύ ισχυρή "σκληρή" κάμερα έως σταθερές κάμερες με φακούς οπτικού ζουμ στην οικογένεια φωτογραφικών μηχανών FinePix. Εδώ είναι οι καλύτερες νέες κάμερες Fujifilm.

01 από 12

Fujifilm FinePix F900EXR

Ένας μεγαλύτερος αισθητήρας εικόνας και ένας μεγάλος φακός οπτικού ζουμ κάνουν το Fujifilm FinePix F900EXR ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα που θα δείτε στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Το F900EXR διαθέτει αισθητήρα εικόνας CMOS 1/2 ιντσών με ανάλυση 16 MP , φακό οπτικού ζουμ 20Χ, δυνατότητες βίντεο 1080p HD και οθόνη LCD 3,0 ιντσών. Μπορείτε να πυροβολήσετε είτε RAW είτε JPEG με αυτήν την κάμερα.

Το FinePix F900EXR διαθέτει επίσης δυνατότητες Wi-Fi. Αναζητήστε αυτήν την αιχμηρή κάμερα που θα διατίθεται σε μπλε, κόκκινο, χρυσό ή μαύρο σώμα κάμερας. Περισσότερο "

02 από 12

Fujifilm FinePix T300

Το T300 , που ονομάζεται T305 σε ορισμένα μέρη του κόσμου, φέρει ανάλυση 14MP, φακό 10X οπτικού ζουμ, οθόνη LCD 3 ιντσών και εγγραφή βίντεο 720p HD. Θα έχετε πολλά χρώματα για να επιλέξετε από το σώμα της φωτογραφικής μηχανής επίσης, καθώς η Fujifilm προσφέρει το T300 σε μαύρο, μπλε, γυαλιστερό γκρι, χρυσό σαμπάνιας και κόκκινο. Το T300 έχει πάχος μόνο 0,9 ίντσες. Ο φακός 10X ζουμ είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για μια φωτογραφική μηχανή σε αυτό το εύρος τιμών. Διαβάστε περισσότερα »

03 από 12

Fujifilm FinePix X100S

Το Fujifilm X100S είναι μια πολύ ακριβή φωτογραφική μηχανή σταθερού φακού, αλλά ο ρετρό σχεδιασμός του συνδυάζεται με τα τελευταία και καλύτερα χαρακτηριστικά φωτογραφίας που το βοήθησαν να κερδίσει ένα βραβείο EISA .

Το βασικό στοιχείο του X100S είναι ο αισθητήρας εικόνας CMOS 23,6 x 15,8 mm, ο οποίος προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε ανάλυση 16,3 MP.

Το FinePix X100S, το οποίο αποτελεί αναβάθμιση στο FinePix X100 του περασμένου έτους, διαθέτει σταθερό φακό f / 2 23mm που δεν προσφέρει ζουμ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χειροκίνητη εστίαση με αυτή τη φωτογραφική μηχανή και μπορείτε να πλαισιώσετε τις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας είτε το σκόπευτρο είτε την οθόνη 2,8 ιντσών. Μπορεί να πυροβολήσει και σε πλήρη ανάλυση βίντεο 1080p HD.

Ο συνδυασμός φακού υψηλής ποιότητας με αισθητήρα εικόνας υψηλής ποιότητας είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για σοβαρούς φωτογράφους που αναζητούν μοντέλο σταθερού φακού κορυφαίας ποιότητας. Περισσότερο "

04 από 12

Fujifilm FinePix XP80

Το Fujifilm XP80 έχει ορισμένα μειονεκτήματα, όπως η ποιότητα της εικόνας, τα οποία αφήνουν πίσω του καθημερινές κάμερες. Ωστόσο, αυτά τα μειονεκτήματα δεν είναι τόσο έντονα όταν συγκρίνετε το XP80 με άλλα σημεία και πυροβολείτε αδιάβροχες κάμερες . Η τιμή του FinePix XP80 βρίσκεται στο κάτω άκρο των αδιάβροχων κάμερων, γεγονός που το καθιστά μοντέλο που αξίζει να εξεταστεί εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σε δύσκολες συνθήκες. Διαβάστε περισσότερα »

05 από 12

Fujifilm FinePix XP170

Οι αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές φαίνεται να αυξάνονται στη δημοτικότητα, ειδικά στο σημείο και να πυροβολούν αδιάβροχα μοντέλα. Η Fujifilm έχει παρουσιάσει αρκετούς από αυτούς τους τύπους φωτογραφικών μηχανών φέτος, συμπεριλαμβανομένου του FinePix XP170.

Το XP170 διαθέτει ανάλυση 14.4MP, φακό 5X οπτικού ζουμ , οθόνη LCD 2,7 ιντσών και εγγραφή βίντεο 1080p HD. Το XP170 έχει πάχος μόνο 1 ίντσας.

Αυτό το μοντέλο Fujifilm μπορεί να λειτουργήσει σε βάθος μέχρι και 33 ποδιών, μπορεί να επιβιώσει από πτώση έως και 6 πόδια και θα λειτουργήσει σε θερμοκρασίες τόσο χαμηλές όσο και μείον -14 βαθμούς Φαρενάιτ.

Το XP170 διατίθεται σε μπλε ή πορτοκαλί κάμερες. Είχα την ευκαιρία να επανεξετάσω το XP10 πριν από μερικά χρόνια και σκέφτηκα ότι ήταν μια μεγάλη αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή για αρχάριους. Το XP170 ακολουθεί τα βήματά του. Διαβάστε περισσότερα »

06 από 12

Fujifilm Χ-Α1 Mirrorless ILC

Η τελευταία φωτογραφική μηχανή DIL της σειράς X της Fujifilm είναι η Fujifilm X-A1 και αυτό το μοντέλο προωθείται ως μοντέλο σειράς X.

Η μεταβίβαση ενός στοιχείου επιπέδου εισόδου δεν αφήνει τα χαρακτηριστικά X-A1 βραχυπρόθεσμα αλλαγμένα. Η Fujifilm περιελάμβανε έναν μεγάλο αισθητήρα εικόνας μεγέθους 16,3 megapixel CMOS APS-C, ο οποίος θα μπορούσε να δημιουργήσει εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Αυτή η φωτογραφική μηχανή περιλαμβάνει επίσης μια αρθρωτή οθόνη 3,0 ιντσών υψηλής ανάλυσης, ελάχιστη υστέρηση κλείστρου και πυροβολισμούς για καθυστερήσεις λήψεων, λειτουργίες έκρηξης έως 5,6 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενσωματωμένο φλας και επεξεργασία RAW μέσα στη φωτογραφική μηχανή. Περισσότερο "

07 από 12

Fujifilm Χ-Α2 Mirrorless ILC

Η φωτογραφική μηχανή Fujifilm X-A2 χωρίς κάτοπτρα έχει ένα ισχυρό μείγμα χαρακτηριστικών που θα προσελκύσει αρχάριους και ενδιάμεσους φωτογράφους, καθώς και ένα λογικό σημείο τιμής.

Το καλύτερο από όλα, η Fujifilm έχει δείξει με το X-A2 ότι απλά επειδή μια κάμερα χωρίς κάτοπτρο είναι εύκολο στη χρήση και φαίνεται εξαιρετική, εξακολουθεί να μπορεί να δημιουργήσει πολύ καλή ποιότητα εικόνας. Και η Fujifilm έδωσε στο X-A2 μια αρθρωτή οθόνη LCD που μπορεί να κλίνει σχεδόν κατά 180 μοίρες για να επιτρέψει τις εγωιστικές και τις περίεργες φωτογραφίες. Διαβάστε περισσότερα »

08 από 12

Fujifilm X-Ε1 Mirrorless ILC

Η φωτογραφική μηχανή Fujifilm X-E1 εναλλάξιμου φακού είναι ένα μοντέλο με απότομη εμφάνιση που προσφέρει μικρότερο μέγεθος με ισχυρά χαρακτηριστικά.

Ο μεγάλος αισθητήρας εικόνας CMOS μπορεί να τραβήξει ανάλυση 16,3 MP. Λίγες κάμερες σε επίπεδο καταναλωτών μπορούν να ταιριάξουν με την ποιότητα του αισθητήρα εικόνας του X-E1.

Το βραβευμένο με TIPA X-E1 περιλαμβάνει ηλεκτρονικό σκόπευτρο, καθώς και οθόνη LCD 2,8 ιντσών υψηλής ανάλυσης. Μπορεί να πυροβολήσει σε πλήρη HD βίντεο, προσφέρει μια μονάδα αναλαμπής φλας και μπορεί να δεχτεί μια ποικιλία εναλλάξιμων φακών που θα λειτουργούν με μια βάση φακού Fujifilm X.

Το X-E1 φέρει μια τιμή που ξεπερνά τα $ 1.000 με ένα φακό εκκίνησης, οπότε αυτό το μοντέλο δεν θα απευθύνεται σε όλους. Ωστόσο, είναι μια ισχυρή κάμερα που διαθέτει ένα σώμα κάμερας που μετρά μόνο 1,5 ίντσες σε πάχος (χωρίς φακό) και μπορεί να βρεθεί σε όλα τα μαύρα ή ασημένια με μαύρη ταπετσαρία. Περισσότερο "

09 από 12

Fujifilm Χ-Ρ1

Με το Fujifilm X-F1, η εταιρεία δημιούργησε μια πολύ κομψή φωτογραφική μηχανή σταθερού φακού που θα τραβήξει την προσοχή με την έντονη εμφάνιση της.

Το X-F1 έχει μαύρα, σκούρα κόκκινα ή ανοικτά καφέ σώματα κάμερας που μοιάζουν με δερμάτινα. Και οι τρεις κάμερες έχουν ασημένια μεταλλική επένδυση.

Ο φακός διαφράγματος f / 1.8 στο X-F1 είναι ένα γυαλί υψηλής ποιότητας, παρόλο που προσφέρει μόνο φακό 4X με χειροκίνητο ζουμ. Το X-F1 διαθέτει επίσης αισθητήρα εικόνας 12 MP , οθόνη LCD 3,0 ιντσών και δυνατότητες πλήρους βίντεο HD. Διαβάστε περισσότερα »

10 από 12

Fujifilm X-M1 Mirrorless ILC

Η τρίτη εναλλάξιμη φωτογραφική μηχανή Fujifilm με κάτοπτρο - το X-M1 - είναι το πιο εντυπωσιακό μοντέλο, προσφέροντας έναν αισθητήρα εικόνας παρόμοιο σε μέγεθος με αυτό που θα βρείτε σε μια φωτογραφική μηχανή DSLR.

Η κάμερα Fujifilm X-M1 DIL διαθέτει αισθητήρα εικόνας μεγέθους APS-C που διαθέτει ανάλυση 16,3 MP.

Το X-M1, το οποίο μετρά μόνο 1,5 ίντσες σε πάχος χωρίς φακό συνδεδεμένο. περιλαμβάνει μια αρθρωτή οθόνη LCD 3,0 ιντσών, χρόνο έναρξης 0,5 δευτερολέπτων, πλήρη εγγραφή βίντεο 1080p, ενσωματωμένο Wi-Fi και επεξεργασίες RAW μέσα στη φωτογραφική μηχανή.

Το X-M1 μπορεί να χρησιμοποιήσει εναλλάξιμους φακούς Fujifilm XF ή XC. Μπορείτε να βρείτε το X-M1 σε τρία χρώματα αμαξώματος, μαύρο, ασημί ή καφέ. Διαβάστε περισσότερα »

11 από 12

Fujifilm Χ-δ1

Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή X-S1 της Fujifilm είναι μια σταθερή φωτογραφική μηχανή φακού που περιλαμβάνει κάποιες λειτουργίες υψηλής απόδοσης που μπορείτε να βρείτε με μια φωτογραφική μηχανή DSLR.

Το X-S1, το οποίο ανακοινώθηκε από τη Fujifilm σε συνεργασία με το CES 2012 , προσφέρει ένα φακό Fujinon 26X με οπτικό ζουμ ακριβείας. Περιλαμβάνει ένα αναδυόμενο φλας και ένα εικονοσκόπιο, μαζί με μια οθόνη LCD 3,0 ιντσών υψηλής ανάλυσης.

Το προβάδισμα του X-S1, ωστόσο, είναι ο μεγάλος αισθητήρας εικόνας του, ο οποίος είναι αισθητήρας 2/3 ιντσών. Αυτό επιτρέπει στο X-S1 να υπερέχει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Δεν θα βρείτε πολλές σταθερές κάμερες φωτογραφικών μηχανών σε αυτήν την κατηγορία τιμών υψηλών προδιαγραφών, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο για την Fujifilm να κερδίσει πολλή έλξη εδώ, αλλά είναι αδύνατο να διαφωνήσετε με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αυτής της φωτογραφικής μηχανής. Διαβάστε περισσότερα »

12 από 12

Fujifilm X-T1 Mirrorless ILC

Το Fujifilm X-T1 mirrorless ILC παρέχει μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση από άλλες προηγμένες κάμερες στην αγορά. Εκείνοι που έχουν χρησιμοποιήσει κινηματογραφικές μηχανές SLR από πριν από λίγες δεκαετίες θα εκτιμήσουν τα διάφορα πλήκτρα και κουμπιά που συμπεριέλαβε η Fujifilm με το X-T1, δίνοντάς του ένα ρετρό σχέδιο. Επειδή αυτές οι κλήσεις στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο, μερικές από αυτές μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να έχουν πρόσβαση και να χρησιμοποιηθούν άνετα, αλλά το βλέμμα του X-T1 χωρίς καθρέφτες είναι ακόμα μεγάλο.

Λόγω της συλλογής των καναλιών, μπορείτε να πραγματοποιήσετε σχεδόν όλες τις αλλαγές στις ρυθμίσεις του X-T1 χρησιμοποιώντας τις κλήσεις. Δεν θα έχετε έναν παραδοσιακό επιλογέα τρόπου λειτουργίας, όπου μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε μια λειτουργία αυτόματης λήψης.

Με τόσο μεγάλη τιμή, το Fujifilm X-T1 χωρίς καθρέφτη δεν θα προσελκύσει όλους τους φωτογράφους και το δύσκολο σετ επιλογών θα περιορίσει σημαντικά το πιθανό κοινό για αυτό το μοντέλο. Ωστόσο, η εξαιρετική ποιότητα εικόνας και τα υψηλά επίπεδα απόδοσης του X-T1 καθιστούν χρήσιμη την εκτίμηση για όσους θέλουν ένα μοντέλο που έχει οπισθοπορεία και έχουν μεγάλο προϋπολογισμό για την κάμερα. Διαβάστε περισσότερα »