Οι 6 καλύτερες κάμερες δράσης που θα αγοράσουν το 2018

Καταγράψτε όλες τις περιπετειώδεις δραστηριότητες σας όπως ποτέ άλλοτε

Μια φωτογραφική μηχανή δράσης σάς επιτρέπει να καταγράφετε αυτές τις καταπληκτικές στιγμές άντλησης αδρεναλίνης στη ζωή σας. Από τις αποστολές rafting με άφθονο νερό μέχρι τις τσαγιέρες των τροπικών δασών, αυτές οι κάμερες προορίζονται για σκηνές με γρήγορο ρυθμό, χτυπήματα και αλέσματα, καθώς και έντονες δραστηριότητες όπου χρησιμοποιείτε τα χέρια σας και δεν φοβάστε να αφήσετε τίποτα. Παρακάτω έχουμε καταρτίσει τις έξι καλύτερες κάμερες δράσης που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή, ανάλογα με το στυλ και τη ζήτηση, θα βρείτε την ιδανική για εσάς ή τον ιδιαίτερο αναζητητή ενθουσιασμού στη ζωή σας.

Η φωτογραφική μηχανή δράσης APEMAN είναι ο καλύτερος πωλητής του Amazon στις φωτογραφικές μηχανές SLR και είναι η πιο προσιτή κάμερα εισαγωγικής ενέργειας στη λίστα. Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ είναι η βάση για κράνος, η βάση για ποδήλατα για ποδήλατα και η αδιάβροχη θήκη, ώστε να είστε έτοιμοι να το κάνετε σε οποιαδήποτε περιπέτεια.

Η κάμερα δράσης APEMAN διαθέτει κάμερα Full HD 1080p και 12 megapixel με εξαιρετικά ευρεία γωνία 170 μοιρών. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να καταγράφετε φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας οποιασδήποτε δράσης που έχετε ακριβώς μπροστά σας. Το APEMAN είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό έως και 30 μέτρα και μπορεί να υποστηρίξει κάρτα microSD μέχρι 32 GB για περαιτέρω επέκταση της μνήμης. Η πλάτη του διαθέτει οθόνη LCD 1,5 ιντσών που μπορεί να εμφανίζει μια ποικιλία γλωσσών και μια έξοδο HDMI, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε τα κλιπ σας σε μια τηλεόραση.

Πολλοί χρήστες στο Amazon πιστεύουν ότι το APEMAN είναι η τελευταία βέλτιστη κάμερα δράσης με προϋπολογισμό για την ποιότητα εικόνας και βίντεο υψηλής ανάλυσης, καθώς και πολλαπλά αξεσουάρ που προσαρμόζονται στις πιο απαιτητικές δραστηριότητες. Τα μειονεκτήματά του περιλαμβάνουν ελαφριά λήψη ήχου και ένα σχετικά φθηνό σώμα.

Αν ψάχνετε για εξαιρετικό βίντεο 4K και πλήρες βίντεο 1080 σε 120 fps, αυτό είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Το Sony FDR-X1000V εντυπωσιάζει με την ποιότητα βίντεο υψηλής ποιότητας και τη σταθεροποίηση εικόνας SteadyShot.

Το Sony FDR-X1000V είναι μια φωτογραφική μηχανή δράσης που εκτοξεύεται σε ένα εξαιρετικά ευρύ οπτικό πεδίο (έως 170 μοίρες) χρησιμοποιώντας τον κορυφαίο φακό ZEISS. Μπορεί να ελεγχθεί με την ενσωματωμένη εφαρμογή RemoteVideo ή αποκλειστική εφαρμογή LiveView και διαθέτει ενσωματωμένο στερεοφωνικό για λήψη ποιότητας ήχου (υπάρχει ακόμα και μια δυνατότητα μείωσης θορύβου). Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα με κάμερες δράσης είναι η μορφοποίηση του βίντεο, αλλά αυτή η κάμερα δράσης λύνει αυτό το δίλημμα αποθηκεύοντας αρχεία σε μορφή MP4, το οποίο είναι ιδανικό για όποιον θέλει να αποφύγει τη μετατροπή αρχείων κατά την επεξεργασία της γραμμής.

Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά αυτής της κάμερας δράσης είναι η δυνατότητά της να ζωντανά βίντεο. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ustream, θα μπορείτε να μεταδώσετε τη ζωή σας γεμάτη δράση ζωντανά στον κόσμο. Φυσικά, θα πρέπει να είστε κοντά σε μια καλή σύνδεση Wi-Fi για την καλύτερη ποιότητα μεταφόρτωσης βίντεο.

Δεν θέλετε να περάσετε από την ταλαιπωρία της μη αυτόματης μεταφόρτωσης των φωτογραφιών σας ή να πληρώσετε για μια υπηρεσία σύννεφο; Το AKASO καλύπτεται από την κάμερα δράσης EK7000. Συνδέεται μέσω Wi-Fi με την κινητή συσκευή σας iOS ή Android με την ειδική εφαρμογή όπου μπορεί να τραβήξει τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Το AKASO EK7000 είναι μια κάμερα δράσης 4K Ultra HD Action 12 megapixel. Σε ανάλυση 4K, μπορεί να τραβήξει μέχρι 25 fps και 50 fps σε 1080p. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό είναι το 2.4G ασύρματο τηλεχειριστήριο καρπού, το οποίο σας επιτρέπει να καταγράφετε βίντεο ή φωτογραφίες με το πάτημα ενός κουμπιού. Το EK7000 διαθέτει επίσης δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 1050mAh, οι οποίες μπορούν να καταγράψουν σε σταθερά 90 λεπτά.

Οι χρήστες του Amazon που κατέχουν τη φωτογραφική μηχανή δράσης το αγαπούν για το χαμηλό κόστος και τη στεγανοποίησή τους έως 30 μέτρα. Περισσότεροι κριτικοί αναθεωρητές αναφέρουν ότι η συμβατότητα της επεκτάσιμης μνήμης λείπει και η ποιότητα ήχου είναι μέτρια.

Είναι νεαρός σας ένας τυχοδιώκτης; Προσπαθούν συχνά να κάνουν κόλπα στο skateboard ή το ποδήλατό τους; Για κάτω από $ 40, μπορείτε να τους πάρετε για να συλλάβει όλες τις στιγμές χαράς τους με τη φωτογραφική μηχανή δράσης Kidizoom VTech. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 4 έως 9 ετών.

Το VTech Kidizoom Action Cam είναι μια ανθεκτική φωτογραφική μηχανή δράσης που έχει κατασκευαστεί για να χειρίζεται τις σταγόνες και τις πτώσεις. Έρχεται με τρεις βάσεις που προσκολλώνται σε ποδήλατα, κράνη και skateboard. Το Kidizoom περιλαμβάνει επίσης ένα λουράκι καρπού, οπότε η κάμερα θα παραμείνει συνδεδεμένη στο βραχίονα του παιδιού σας όταν παίζουν. Και έρχεται με μια αδιάβροχη θήκη που την προστατεύει μέχρι και τα πόδια του νερού.

Οι χρήστες του Amazon λένε ότι είναι το καλύτερο στην αγορά για παιδιά και ότι τους παρέχει τη δική τους ικανότητα να κινηματογραφούν ανεξάρτητα από την περιπέτεια που θεωρούν κατάλληλη με εύχρηστους ελέγχους. Περισσότεροι κριτικοί αναθεωρητές αναφέρουν ότι η ποιότητα της φωτογραφίας δεν είναι η καλύτερη και ότι το εργαλείο τοποθέτησης είναι μέτριας δεξιοτεχνίας.

Το MATECam, με βάρος που δεν υπερβαίνει τα 0,11 κιλά και έχει διάμετρο 1 x 1,6 x 1,6 ίντσες, είναι μια αδιάβροχη (έως 30 μέτρα) φωτογραφική μηχανή 16 megapixel, η οποία μπορεί να βγάλει ψηφίσματα 4K σε 24 fps και πλήρη HD 1080P στα 60 fps . Μπορεί να φωτογραφίζει μόνο φωτογραφίες, να εκτοξεύει φωτογραφίες και να έχει λειτουργία λήξης, η οποία επιτρέπει την προγραμματισμένη αυτόματη λήψη φωτογραφιών. Με την επέκταση της υποδοχής μνήμης, θα μπορείτε να προσθέσετε έως και 128GB σε μια κάρτα MicroSD Class 10.

Όπως και άλλες κάμερες δράσης στη λίστα, μπορεί να τραβήξει μια προοπτική ευρείας γωνίας 160 μοιρών, ώστε να έχετε ένα ευρύ οπτικό πεδίο με κάθε λήψη. Με το ενσωματωμένο Wi-Fi, θα μπορείτε να ανεβάσετε τα βίντεό σας και τις φωτογραφίες σας μέσω των κινητών συσκευών και των υπολογιστών σας. Πολλοί ιδιοκτήτες του MATECAM το χρησιμοποιούν ως κάμερα παύσης για το αυτοκίνητό τους λόγω των αισθητήρων ανιχνευτή κίνησης που το κάνουν αυτόματη λήψη και συνεχή εγγραφή βρόχου, έτσι ώστε να έχετε πάντα footage.

Το YI 4K είναι η πιο κομψή και πιο σέξι φωτογραφική μηχανή δράσης στη λίστα. Διαθέτει μια πανέμορφη οθόνη αφής LCD 2,19 ιντσών με οθόνη υψηλής ανάλυσης 640 x 360 για εύκολη προεπισκόπηση και λήψη. Το YI 4K είναι μια φωτογραφική μηχανή τελευταίας τεχνολογίας 12 megapixel που μπορεί να πυροβολήσει με ανάλυση 4K στα 30 fps. 1080p σε 120 fps. και 720p στα 240 fps. Είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα, η οθόνη αφής, που κατασκευάζεται με έναν αμφιβληστροειδή γυαλί της Γορίλας που αντιστέκεται στις γρατζουνιές και τις χτυπήματα. Το YI 4K διαθέτει επίσης ενσωματωμένη υποστήριξη Bluetooth και 5Ghz / 2.4Ghz Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε ένα τηλεχειριστήριο και να ανεβάσετε και να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας ασύρματα με την ειδική εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .