Οι 6 καλύτερες μεγαλύτερες φωτογραφικές μηχανές LCD για να αγοράσουν το 2018

Βρείτε τις καλύτερες κάμερες με μεγαλύτερες οθόνες προβολής

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για ένα σημείο-και-σουτ με μια οθόνη LCD μεγαλύτερη από το μέσο όρο, ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια απόδοση και προδιαγραφές, αλλά έχει τα προνόμιά της (κυρίως ότι θα μπορείτε να δείτε σαφώς εικόνες στο οθόνη). Αλλά, ως επί το πλείστον, οι συσκευές αυτές τείνουν να είναι χαμηλής έως μέσης εμβέλειας όσον αφορά την ποιότητα και την τιμή - και αυτό είναι εντάξει! Αν αυτό είναι που θέλετε, δείτε τη λίστα με τις καλύτερες μεγαλύτερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές LCD.

Η Sony παίρνει την κορυφαία θέση σε αυτή τη λίστα με το RX100 σε μεγάλο βαθμό, λόγω της αστρικής φωτογραφικής του ποιότητας. Διαθέτει έναν μεγάλο αισθητήρα Exmor CMOS μιας ίντσας που συλλαμβάνει περισσότερο φωτισμό και λεπτομέρεια από τον μέσο όρο σας, με ISO που κυμαίνεται από 125 έως 6400. Σε συνδυασμό με τον φακό Carl Zeiss Vario-Sonnar T μεγάλης διαμέτρου με το ζουμ 3,6x, η κάμερα τραβάει φωτογραφίες με πολύ χαμηλό θόρυβο και μπορείτε να επιλέξετε να τις αποθηκεύσετε ως αρχεία .JPEG και αρχεία RAW εξαιρετικής ποιότητας. Το βίντεο είναι επίσης αξιοσημείωτο, γυρίσματα σε Full HD 1080 / 60p, και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όλα πίσω στην οθόνη Xtra Fine LCD τριών ιντσών (1,229k κουκκίδες). Δεν έχει δυσκολίες WiFi δυνατότητες, αλλά αν η γρήγορη κοινή χρήση δεν είναι προτεραιότητα, οι περισσότεροι φωτογράφοι θα πάνε καλά.

Μετρώντας 2,29 x 1,41 x 4 ίντσες, είναι μια αρκετά συμπαγής κάμερα για όλα όσα κάνει. Όπως το θέτει ένας αναθεωρητής του Amazon, "Το RX100 είναι μια σχεδόν τέλεια κάμερα για κάποιον που θέλει φωτογραφίες ποιότητας SLR χωρίς να χρειάζεται να κουβαλήσει μια μεγάλη φωτογραφική μηχανή και αρκετούς φακούς." Δεδομένης της εξαιρετικής ποιότητάς του, αυτό το στιγμιότυπο είναι ελάχιστα συμβιβασμός.

Ενώ οι επιλογές σας ενδέχεται να είναι περιορισμένες στην κατηγορία των μεγάλων LCD, αν ψάχνετε για μια φωτογραφική μηχανή με μεγάλο ζουμ, μην κοιτάξετε περισσότερο από το Nikon COOLPIX B700. Παρόλο που δεν είναι μια ενημερωμένη αλλαγή ζωής από προηγούμενα μοντέλα, το B700 διαθέτει οπτικό ζουμ 60x, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στις καλύτερες λεπτομέρειες. Επιπλέον, το ενισχυμένο ψηφιακό ζουμ βασικά διπλασιάζει αυτό, αποδίδοντας ένα εντυπωσιακό zoom 120x τέλειο για τη λήψη της άγριας φύσης και της φύσης.

Εάν η οθόνη LCD 921k-Dot Vari-Angle τριών ιντσών δεν είναι αρκετή για εσάς, το ενσωματωμένο WiFi, το NFC και το Bluetooth σας επιτρέπουν να κατεβάσετε την εφαρμογή Snapbridge της Nikon και να ελέγξετε την κάμερα εξ αποστάσεως.

Διαθέτει αισθητήρα CMOS 20-megapixel 1 / 2.3-ιντσών και φακό 60x f3.3-6.5 24-1.440mm, καθώς και τεχνολογία μειωμένου κραδασμού. Μπορείτε να φωτογραφίζετε σε μορφή RAW (NRW) για να διατηρήσετε την ποιότητα της εικόνας και να διευκολύνετε την επεξεργασία μετά από το γεγονός. Σε βίντεο, καταγράψτε 4K UHD (3840x2160) και επιλέξτε ρυθμούς καρέ 30p ή 25p. Συνολικά, οι κριτικοί του Amazon βρουν πολλούς λόγους για να αγαπήσουν αυτή τη φωτογραφική μηχανή της Nikon, με επικεφαλής εστίασης και ζουμ μεταξύ τους.

Ο συμπαγής σχεδιασμός της Nikon Coolpix L340 ταιριάζει άνετα στη λαβή σας και η μεγάλη οθόνη τριών ιντσών της καθιστά εύκολη τη σύνταξη και την παρακολούθηση λήψεων. Διαθέτει αισθητήρα 20,2 megapixel και παράγει εξαιρετικές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, έχει γρήγορη ταχύτητα αυτόματης εστίασης και το εύρος τιμών ISO της κυμαίνεται από 80 έως 400.

Ίσως το καλύτερο χαρακτηριστικό του Nikon Coolpix L340 είναι το οπτικό ζουμ 28x του, το οποίο σας επιτρέπει να τραβάτε εξαιρετικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από απόσταση. Διαθέτει μειωτική δόνηση (VR), η οποία επίσης σταθεροποιεί τη λήψη σας για να σας βοηθήσει να τραβήξετε πιο ευκρινείς φωτογραφίες και σταθερά βίντεο 720p HD. Μια δυναμική λειτουργία Fine Zoom ουσιαστικά διπλασιάζει το zoom σε 56x όταν χρειάζεστε περισσότερη ισχύ.

Ορισμένοι αναθεωρητές στο Amazon καλούν το L340 για αργή λήψη βίντεο 30 fps και αδυναμία χειροκίνητης ρύθμισης της ταχύτητας κλείστρου, αλλά όλοι συμφωνούν ότι αν ληφθεί υπόψη η τιμή του, δεν μπορεί να χτυπηθεί.

Εάν θέλετε μια αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή που έχει μια οθόνη που είναι τόσο κοντά όσο και τα υπόλοιπα σε αυτήν τη λίστα (που κυμαίνονται γύρω από 3 ίντσες), τότε θα πρέπει να στραφείτε σε αυτό το μοντέλο GordVE. Η οθόνη είναι μια οθόνη TFT 2,7 ιντσών TFT που είναι αρκετά εντυπωσιακή στο μέτωπο λαμπρότητα, δεδομένου ότι αυτό το πράγμα μπορεί να πυροβολήσει υποβρύχια. Τα κουμπιά και το περίβλημα της πλήρους κάμερας είναι εντελώς αδιάβροχα έως 10 μέτρα με ψυχρή αντίσταση -10 βαθμών Κελσίου. Η κάμερα προσφέρει ένα πολύ ευκρινές ζουμ 8x και λαμβάνει εικόνες με αισθητήρα CMOS σε 5 true MP (το οποίο το λογισμικό θα παρεμβάλλεται μέχρι 16MP). Αυτός ο αριθμός εικονοστοιχείων θα είναι αρκετά εντυπωσιακός όταν τα διψήφια πόδια σας κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού. Υπάρχει μια ποικιλία από ενσωματωμένες λειτουργίες λήψης, συμπεριλαμβανομένης της νύχτας, του αθλητισμού και ακόμη πιο θεματικών στοιχείων όπως "παραλία" και "πάρτι". Αν όμως όλα αυτά δεν ήταν αρκετά, αυτή η φωτογραφική μηχανή θα τραβήξει ακόμα και αιχμηρά βίντεο με ήχο.

Με την οθόνη HD Super Clear 4,8 ιντσών, η Samsung Galaxy Camera 2 παίρνει το κέικ για την καλύτερη δυνατή οθόνη LCD. Έχει 308 εικονοκύτταρα ανά ίντσα και ένα πλήρες φάσμα χρωμάτων, το οποίο κάνει την προβολή φωτογραφιών, την παρακολούθηση της αναπαραγωγής και την πλοήγηση εφαρμογών Android μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία.

Διαθέτει αισθητήρα CMOS 16,3 megapixel με οπτικό ζουμ 21x και τροφοδοτείται από επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα 1,6 GHz. Το γεγονός ότι τρέχει το Android 4.3 Jelly Bean παρά το 4.4 (KitKat) ή το 4.5 (Lollipop) σημαίνει ότι θα εξοικονομήσετε χρόνο ζωής της μπαταρίας διατηρώντας ταυτόχρονα τις αγαπημένες σας εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών και εφαρμογών κοινωνικών μέσων μόνο μερικές βρύσες μακριά. Το ενσωματωμένο WiFi εξομαλύνει τη διαδικασία απόσπασης και διαμοιρασμού των φωτογραφιών και των βίντεο σας, ανοίγοντας έναν άλλο κόσμο για ψηφιακή φωτογραφία. Με τη φωτογραφική μηχανή, θα έχετε επίσης 2GB δωρεάν ηλεκτρονικής αποθήκευσης Dropbox ή 50GB εάν διαθέτετε ένα smartphone GALAXY.

Μερικοί άνθρωποι αναρωτιούνται: Γιατί όχι μόνο να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας; Αλλά οι κριτικοί του Amazon αφηγούνται ότι το GC2 είναι σε θέση να αντικαταστήσει τις ογκώδεις φωτογραφικές μηχανές SLR χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα των φωτογραφιών.

Το PowerShot ELPH 360 μπορεί να μην έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά όλων των φωτογραφικών μηχανών αυτής της λίστας, αλλά σίγουρα εκτοξεύει τους άλλους στο εύρος τιμών των 200 $, καθιστώντας την αγορά με μεγάλη αξία. Διαθέτει αισθητήρα CMOS 20,2 megapixel, 1 / 2,3 ιντσών, ο οποίος σε συνδυασμό με επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4+, προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας που ξεπερνά τα άλλα μοντέλα της κατηγορίας του. Καταγράφει επίσης ευκρινή βίντεο HD σε 1080p HD και διαθέτει οπτικό ζουμ 12x, καθώς και ένα οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Λόγω του ορίου ρύθμισης ISO του 3200, υπολείπεται των ρυθμίσεων χαμηλού φωτισμού, αλλά αυτό είναι ένα συμβιβασμό που ίσως είστε πρόθυμοι να κάνετε δεδομένου του χαμηλού κόστους. Και ενώ η οθόνη LCD των τριών ιντσών και 461.000 pixel μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη σε αυτόν τον κατάλογο, δεδομένου του μικρού και τσέπης 3.92 x 2.28 x .9-ιντσών σώμα, είναι ιδανικό για τη σύνταξη καλά σχεδιασμένων πυροβολισμών. Αφού έχετε καταγράψει κάποια αγαπημένα, είναι εύκολο να μοιραστούν και να μεταφερθούν, χάρη στις ενσωματωμένες δυνατότητες WiFi και NFC.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .