Τι σημαίνει να κόψετε το καλώδιο;

Πώς να απελευθερωθείτε από καλωδιακή και δορυφορική τηλεόραση

Ως αποτέλεσμα της απογοήτευσης σχετικά με την καλωδιακή και δορυφορική εξυπηρέτηση πελατών και το κόστος, πολλοί τηλεθεατές έχουν "κόψει το καλώδιο". Το κόψιμο του καλωδίου σημαίνει ότι ένας τηλεθεατής μπορεί να ακυρώσει καλωδιακή ή δορυφορική υπηρεσία και να λάβει τηλεοπτικά προγράμματα μέσω διαφορετικής επιλογής.

Τι χρειάζεστε για να κόψετε το καλώδιο

Υπάρχουν τρεις επιλογές κοπής καλωδίου:

Η διαθεσιμότητα των παραπάνω εναλλακτικών λύσεων για καλωδιακή / δορυφορική υπηρεσία καθιστά την κοπή του καλωδίου εξαιρετικά ελκυστική. Ωστόσο, υπάρχουν οφέλη και μειονεκτήματα στην κοπή του καλωδίου.

Οφέλη κοπής καλωδίου

Αδυναμίες κοπής του καλωδίου

Υπάρχουν μερικά μεγάλα οφέλη στην κοπή του καλωδίου - αλλά υπάρχουν και ορισμένα μειονεκτήματα που πρέπει να θυμάστε.

Η κατώτατη γραμμή

Πριν ακυρώσετε την καλωδιακή ή δορυφορική υπηρεσία, βεβαιωθείτε ότι οι προγραμματισμένες επιλογές κοπής του καλωδίου θα λειτουργήσουν για εσάς. Για να λειτουργήσει σωστά η επιλογή της κεραίας, πρέπει να βρίσκεστε σε μια θέση όπου είναι εύκολο να λαμβάνετε σήματα εκπομπής τηλεοπτικού σήματος. Μια καλή ιδέα είναι να συνδέσετε μια κεραία στην τηλεόρασή σας και να δείτε ποια τοπικά κανάλια μπορείτε να λάβετε. Επίσης, ελέγξτε την έξυπνη τηλεόραση, τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc ή τη ροή πολυμέσων για να δείτε εάν προσφέρουν τα κανάλια και τις υπηρεσίες ροής που επιθυμείτε.

Βασικά, ελέγξτε το σήμα κεραίας, ελέγξτε τις δυνατότητες των έξυπνων κιβωτίων που έχετε και εκτελέστε τους αριθμούς για να δείτε εάν εξοικονομείτε χρήματα. Στη συνέχεια, θα ξέρετε αν είναι έξυπνο να κόψετε το καλώδιο και να ακυρώσετε το καλώδιο.