Επιλέγοντας μια εξωτερική κεραία με την κεραία Ιστού

Μέρος της διαδικασίας αγοράς κεραίας είναι η επιλογή του τύπου εξωτερικής κεραίας που ταιριάζει καλύτερα στη διεύθυνση του δρόμου σας.

Η διαδικασία αυτή διευκολύνεται από την Antenna Web, μια ιστοσελίδα που υποστηρίζεται από την Ένωση Ηλεκτρονικών Καταναλωτών (CEA) και την Εθνική Ένωση Εκπομπών (NAB).

Antenna Web & # 39; Επιλέξτε μια κεραία & # 39; Εργαλείο

Η κεραία Web φορτώνεται με πόρους κεραίας-μάθησης, αλλά το επίκεντρο αυτού του άρθρου είναι αυτό που ονομάζουμε εργαλείο 'επιλέξτε μια κεραία'.

Σκοπός του εργαλείου είναι να επιστρέψετε μια λίστα σταθμών εκπομπής στην περιοχή σας και τον τύπο κεραίας που θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λάβετε αυτόν τον σταθμό. Τα αποτελέσματα είναι συγκεκριμένα είτε για μια διεύθυνση δρόμου είτε για έναν ταχυδρομικό κώδικα - την επιλογή που επιλέξατε κατά τη συμπλήρωση της φόρμας.

Με τον τύπο της κεραίας, εννοούμε κατά πόσο είναι πολλαπλών κατευθύνσεων ή κατευθυντικών και ενισχυμένων ή μη ενισχυμένων. Δεν θα λάβετε μια λίστα με συγκεκριμένα μοντέλα κεραίας, γι 'αυτό το εργαλείο είναι μόνο ένα βήμα στη διαδικασία αγοράς κεραίας.

Το εργαλείο "Επιλογή κεραίας" αναφέρεται μόνο σε εξωτερικές κεραίες. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αποτελέσματα για να προσδιορίσετε εάν μια εσωτερική κεραία είναι μια καλύτερη επιλογή αγοράς για εσάς.

Antenna Web & # 39; Επιλέξτε μια κεραία & # 39; Οδηγίες βήμα προς βήμα

  1. Πηγαίνετε στο http://www.antennaweb.org
  2. Κάντε κλικ στο πλήκτρο 'επιλέξτε μια κεραία'
  3. Συμπληρώστε τη φόρμα με πληροφορίες σχετικά με την περιοχή σας.
    • Συμπληρώστε δημογραφικά στοιχεία όπως όνομα, διεύθυνση, πόλη, πολιτεία, ταχυδρομικό κώδικα και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ο ταχυδρομικός κώδικας είναι το μόνο υποχρεωτικό πεδίο.
    • Συμμετάσχετε ή αποκλείστε τη λήψη πληροφοριών μάρκετινγκ και ερευνών έρευνας. Αποκλείστε κάνοντας κλικ στο πλαίσιο για να καταργήσετε το σημάδι επιλογής.
    • Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας (προαιρετικό)
    • Απαντήστε στην ερώτηση σχετικά με τα εμπόδια. Στην προεπιλεγμένη τιμή δεν ξεχνάμε να επιλέγετε ναι εάν έχετε εμπόδια. Η μη σωστή απάντηση μπορεί να προκαλέσει ανακριβή αποτελέσματα.
    • Απαντήστε στην ερώτηση σχετικά με τον τύπο κατοικίας. Η προεπιλεγμένη τιμή είναι μια ιστορία, οπότε μην ξεχάσετε να απαντήσετε σε πολλαπλές ιστορίες αν ισχύει. Η μη σωστή απάντηση μπορεί να προκαλέσει ανακριβή αποτελέσματα.
  4. Επιλέξτε περισσότερες επιλογές αν θέλετε να επιστρέψετε τα αποτελέσματα κατά συντεταγμένες γεωγραφικού πλάτους / μήκους (σε δεκαδικές μοίρες, dd: mm.m ή dd: mm: ss.s). Αυτό θα αντικαταστήσει τις πληροφορίες διεύθυνσης.
  5. Κάντε κλικ στην υποβολή για να λάβετε τα αποτελέσματά σας.

Ανασκόπηση των αποτελεσμάτων σας

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί υποβολής, θα λάβετε μια λίστα σταθμών εκπομπής και τον τύπο της κεραίας που προτείνετε για να λάβετε τον συγκεκριμένο σταθμό. Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν:

Αναλύοντας τα αποτελέσματα μιας εσωτερικής κεραίας

Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε μια εσωτερική κεραία , δώστε προσοχή στο είδος της συνιστώμενης κεραίας και τα μίλια από τη στήλη. Χρησιμοποιήστε τη σύσταση τύπου κεραίας για να εντοπίσετε μερικές εξωτερικές κεραίες που ταιριάζουν με τον συνιστώμενο κωδικό χρώματος και συγκρίνετε αυτά τα μοντέλα με εσωτερικά μοντέλα που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε.