Οι 8 καλύτεροι ομιλητές οροφής που αγοράζουν το 2018

Ακούστε: Αυτά είναι τα κορυφαία ηχεία οροφής για το σπίτι σας

Η προσθήκη ομιλητών οροφής στο σπίτι σας είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να βελτιώσετε την εμπειρία ήχου σας. Είτε πρόκειται για μια κουζίνα, σαλόνι, οικογενειακό δωμάτιο ή εξωτερικό σκεπαστό αίθριο, τα ηχεία της οροφής μπορούν να παρέχουν ποιοτικό ήχο χωρίς μεγάλη τιμή. Αλλά πριν αγοράσετε, είναι σημαντικό να εξετάσετε τις ανάγκες σας, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των ομιλητών που χρειάζονται και του συνολικού μεγέθους ενός δωματίου. Ευτυχώς, ανεξάρτητα από το τι ψάχνετε, δεν υπάρχει έλλειψη διαθέσιμων επιλογών. Ακολουθεί ο κατάλογος των καλύτερων ομιλητών οροφής που μπορείτε να εγκαταστήσετε σήμερα.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό στην υγρασία, ανθεκτικό υλικό, το Polk Audio RC80i είναι μια καταπληκτική επιλογή για ηχεία οροφής (πρόσθετο μπόνους: μπορείτε να τα εγκαταστήσετε και σε σάουνα ή χώρο πισίνας). Το εξισορροπημένο δυναμικό υπογούφερ 8 ιντσών και το tweeter θόλου ενός ιντσών επιτρέπουν τον ζεστό ήχο που γεμίζει ολόκληρο το δωμάτιο. Το ρυθμιζόμενο tweeter έρχεται σε περιστρεφόμενη βάση 15 μοιρών, οπότε είναι εύκολο να κάνετε τον ήχο χτύπησε ακριβώς εκεί που θέλετε. Η σούπερ εύκολη εγκατάσταση έρχεται αμέσως μετά την κατασκευή μιας τρύπας στην οροφή και, με τα καλώδια να συνδέσετε το ηχείο στη θέση του, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από ένα κατσαβίδι για να φτιάξετε το RC80i με την οροφή. Ο λευκός χρωματισμός τους βοηθάει να αναμειγνύονται και τα καθιστά δύσκολα αντιληπτά σε μια λευκή οροφή, αλλά ποτέ δεν θα αμφισβητήσετε τον ήχο.

Προσφέροντας μια εύκολη εγκατάσταση και κορυφαίο ήχο, το Klipsch CDT-5650-C είναι ένα κοντινό δευτερόλεπτο για τα καλύτερα ηχεία οροφής. Διαθέτοντας ένα tweeter τιτανίου μιας ίντσας και ένα περιστρεφόμενο κεραμεταλλικό γούφερ 6,5 ιντσών, ο ήχος υψηλής απόδοσης ενσωματώνει έναν μηχανισμό αντίβαρου για την κατεύθυνση του ήχου προς τη σωστή κατεύθυνση. Συνδέοντας το Klipsch με ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου 5.1 ή 7.1 καναλιών, μπορείτε να ρυθμίσετε και να είστε έτοιμοι να πάτε με ισχύ 50 W (κορυφή 200 W) για έναν ήχο που δεν έχει πρόβλημα να πάρει αρκετά δυνατά. Ο ήχος είναι τόσο καθαρός όσο και ακριβής, με τα highlights να είναι τα mids και lows. Υπάρχει επίσης μια εκπληκτική ποσότητα μπάσων, η οποία είναι απροσδόκητη για ηχεία στην οροφή. Η ελάχιστη παραμόρφωση του ήχου σε μεγάλους όγκους είναι ένα άλλο εκπληκτικό αποτέλεσμα, το οποίο καθιστά το Klipsch ιδανικό για να παρακολουθείτε ταινίες Blu-ray ή Netflix με αρκετό όγκο ώστε να αισθάνεστε σαν να είσαστε στη δράση. Με το γούφερ που μπορεί να μετατοπίσει 15 μοίρες προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και την περιστροφή 360 μοιρών του τουίτερ, θα έχετε πλήρη ευελιξία με το Klipsch (και αυτό είναι ένα μεγάλο πράγμα).

Με δυνατότητα τοποθέτησης τόσο σε τοίχο όσο και στην οροφή, τα ηχεία Pylex PDIC60T παρέχουν έναν αμφίδρομο ήχο που είναι μια απίστευτη τιμή για την τιμή. Ο σχεδιασμός 6,5 ιντσών και η αντίσταση των 8 ωμών βοηθούν στην ενίσχυση του ήχου του Pyle σε επίπεδο που το καθιστά ιδανικό για ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Τα διπλά ζευγάρια ηχείων 6,5 ιντσών με ένα tweeter τιτανίου θόλου ενός ιντσών με ονομαστική ισχύ 250 watts και έρχεται πλήρης με ένα χωνευτό στήριγμα για το ανώτατο όριο, καθώς και ένα πηνίο φωνής υψηλής ταχύτητας μιας ίντσας. Ο ενσωματωμένος μετασχηματιστής 70-volt χειρίζεται πολύ καλά την ηλεκτρική ενέργεια, ενώ κάθε tweeter προσφέρει ρυθμιζόμενη κατεύθυνση στέλνοντας τον ήχο σε μια συγκεκριμένη περιοχή του δωματίου. Το μπάσο που έχει παραδοθεί από τον Pyle παίρνει εκπληκτικά χαμηλό, αλλά πραγματικά παραδίδει όταν επιτρέπουν στον συνολικό όγκο να πάρει δυνατά. Είναι δυνατά με τρόπο που θα έχει φίλους που αμφισβητούν από πού προέρχεται η μουσική. Ο σχεδιασμός βοηθάει τον Pyle να μοιάζει με οροφή κομψά ή σας επιτρέπει να ζωγραφίζετε τη μάσκα των ηχείων για να προσαρμόσετε το βλέμμα του ώστε να ταιριάζει με το ντεκόρ σας.

Συνδυάζοντας ομαλά την οροφή, τα ηχεία Bose 742898-0200 είναι ένας ιδανικός συνδυασμός απόδοσης και εμφάνισης. Το γούφερ πέντε ιντσών και δύο στρατηγικά τοποθετημένα ηχεία ¾-ιντσών προσφέρουν έναν υψηλής ποιότητας ήχο που δύσκολα συνδυάζεται με τα ανταγωνιστικά ηχεία στο ταβάνι. Η ενίσχυση της ηχητικής απόδοσης του μοναδικού και αποκλειστικού Stereo Everywhere της Bose λειτουργεί για να καλύψει ένα ολόκληρο δωμάτιο με στερεοφωνικό ήχο χωρίς καμία απόρριψη. Πέρα από τον ήχο είναι η οπτική έκκληση του σχεδιασμού της Bose. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή που δεν είναι σχεδόν χωρίς στεφάνη, επιτρέπουν στο ηχείο να εξαφανιστεί όταν εγκατασταθεί στην οροφή. Διατίθεται σε λευκό, το σύστημα ηχείων Bose προσθέτει μια μάσκα που μπορεί εύκολα να βαφτεί για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε διακόσμηση του σπιτιού και να διατηρεί την αόρατη εμφάνιση και αίσθηση, ανεξάρτητα από το χρώμα της οροφής. Επιπλέον, η εγκατάσταση είναι γρήγορη, χάρη στους ενσωματωμένους σφιγκτήρες dogleg και τη μαγνητικά τοποθετημένη μάσκα που πέφτει εύκολα σε μια προρυθμισμένη τρύπα οροφής με ευκολία.

Οι σειρές Polk Audio 70RT, που είναι ενσωματωμένες στην σειρά, είναι εξοπλισμένες με λεπτές γρίλιες Polk, οι οποίες συγκρατούν μαγνητικά το ηχείο μαζί, ενώ προεξέχουν μόλις 7 mm από την οροφή. Η εγκατάσταση είναι εύκολη, χάρη στην λειτουργία drop-in που προσφέρει μοναδικά πρότυπα Perfect Fit για να βρει την καλύτερη εφαρμογή την πρώτη φορά που επιχειρείτε να εγκαταστήσετε το ηχείο 70RT. Πέρα από την εξαιρετική εφαρμογή της, το Polk ακούγεται εξαιρετικά λόγω ενός μοναδικού οδηγού τριών κατευθύνσεων που βοηθά στην απόδοση πλήρους μεγέθους ηχείων σε ένα συμπαγές πακέτο. Επίσης, η ενίσχυση του ήχου είναι ένα πολυστρόγχο ¾-ιντσών, ένας 2.5-ισοδύναμος οδηγός και ένα subwoofer δυναμικής ισορροπίας επτά ιντσών.

Για να είναι αμβλύ, τα CDT-5800-C ηχεία στην οροφή του Klipsch έχουν μερικά από τα καλύτερα χρήματα ήχου που μπορούν να αγοράσουν. Powered από ένα tweeter με τιτάνιο μιας ίντσας και ένα κεραμεταλλικό γούφερ οκτώ ιντσών, το Klipsch προσφέρει ένα υψηλής απόδοσης και όμορφο ηχητικό σύστημα που αξίζει κάθε δεκάρα. Ενώ ένα ηχείο στο ταβάνι συχνά περιορίζεται από τη σταθερή θέση του, η ρυθμιζόμενη, ρυθμιζόμενη τεχνολογία διασκορπισμού και ηχητικής φόρτισης της Klipsch βοηθάει τον ήχο να κατευθύνει ακριβώς εκεί που χρειάζεται για να προχωρήσει με ελάχιστη προσπάθεια και μέγιστα αποτελέσματα. Τόσο τα πρίμα και τα μπάσα ακούγονται καθαρά και δυνατά ώστε να ταιριάζουν με οποιοδήποτε είδος ταινίας ή μουσικής. Διατίθεται σε λευκό χρώμα, αλλά η μάσκα του ηχείου μπορεί να βαφτεί για να ταιριάζει με το χρώμα οποιουδήποτε δωματίου.

Προσφέροντας ισχύ από 20 έως 200 watts ανά ηχείο, το Acoustic Audio R191 προσφέρει ένα ευπροσάρμοστο σύνολο που απολαμβάνει την εμπειρία home theater σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Τα μπάφους 5.25 ιντσών από πολυπροπυλένιο, tweeter με μαλακό θόλο των 12 χιλιοστών και 8ohms μίξης σύνθετης αντίστασης για να κάνουν τον ήχο R191 καθαρό και καθαρό. Το ζωγραφικό πλαίσιο και η μάσκα προσφέρουν εύκολη εγκατάσταση, καθώς και την ευελιξία να αλλάξετε την εμφάνιση που ταιριάζει με το χρώμα του σπιτιού σας. Το περίβλημα χαμηλού προφίλ έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο να το εγκαταστήσετε με πρότυπα αποκοπής για να βοηθήσετε στην ανακάλυψη του ακριβούς μεγέθους που πρέπει να κοπεί από την οροφή. Το R191 έχει σχεδιασμό παντός καιρού που λειτουργεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Το Bose Virtually Invisible 791 προσφέρει έναν υψηλής ποιότητας ήχο που είναι δύσκολο να νικήσει. Τα μοναδικά ζευγάρια woofer επτά ιντσών με δύο στρατηγικά τοποθετημένα tweeters μιας ίντσας για απίστευτο ήχο. Και υπάρχει επίσης η τεχνολογία Stereo Everywhere της Bose για την εξισορρόπηση του ήχου σε ένα ολόκληρο δωμάτιο. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές που μπορούν να εστιάσουν μόνο τα ηχεία οροφής σε μια κατεύθυνση, το σύστημα Bose λειτουργεί για να καλύψει ολόκληρο το δωμάτιο με ισορροπημένη απόδοση ήχου. Και το αποτέλεσμα είναι τόσο πλούσιες όσο και σαφείς χαμηλές συχνότητες και ισχυρές υψηλές συχνότητες. Τα ζεύγη εύκολης εγκατάστασης με εξαιρετικά λεπτή στεφάνη που κάνει το μοντέλο Bose να πέσει δεξιά στην οροφή (μέσω μιας προεξέχνης οπής) και ασφαλίζεται στη θέση του με σφιγκτήρες dogleg, τραβώντας όσο το δυνατόν λιγότερη προσοχή. Η αποσπώμενη μάσκα του ηχείου μπορεί να αφαιρεθεί και να βαφτεί για να ταιριάζει καλύτερα σε μια διακόσμηση δωματίου.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .