Καλύτερες εφαρμογές GPS iPad για ταξίδια και πλοήγηση

Οι εφαρμογές GPS εκμεταλλεύονται την μεγάλη οθόνη υψηλής ευκρίνειας του iPad

Το iPad είναι ένας πολύ καλός σύντροφος ταξιδιού, επειδή σας παρέχει email, περιήγηση στο Web και ταινίες εν κινήσει. Αλλά γιατί να μην αξιοποιήσει πραγματικά τη δύναμη του iPad με μερικές μεγάλες εφαρμογές ταξιδιού και πλοήγησης; Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές που έχω βρει για την αναζήτηση, κράτηση και οργάνωση ταξιδιών, καθώς και μερικές υπαίθριες εφαρμογές αναψυχής. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν επίσης μια μεγάλη τιμή - είναι δωρεάν. Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση.

Tripit Travel Organizer

Τρελή

Συχνές ταξιδιώτες γνωρίζουν ότι η πτήση, το ξενοδοχείο, η ενοικίαση και άλλες κρατήσεις μπορεί να είναι μια πράξη juggling για την παρακολούθηση και την οργάνωση. Η εφαρμογή Tripit για το iPad ενοποιεί τα ταξιδιωτικά σας σχέδια και τα διοργανώνει αυτόματα. Το Tripit συνδυάζει τα στοιχεία του ταξιδιού σας για να δημιουργήσετε ένα ενιαίο, διαμορφωμένο δρομολόγιο στο iPhone ή στο iPad σας, το οποίο μπορεί να συγχρονιστεί στις συσκευές σας καθώς και στον ιστότοπο του Tripit.com. Απλά προωθήστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης από την πτήση, το ξενοδοχείο, το αυτοκίνητο ενοικίασης, το σιδηρόδρομο και την εκδήλωση σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Tripit για να δημιουργήσετε το ταξίδι Tripit. Το Tripit θα ενημερώνει τους φίλους, την οικογένειά σας ή τους συναδέλφους σας εάν θέλετε. Το Tripit περιλαμβάνει επίσης μια ενσωματωμένη εφαρμογή πλοήγησης από τη μία πλευρά στην άλλη για να σας βοηθήσει να φτάσετε στους προορισμούς σας.

Η έκδοση Tripit Pro σας ενημερώνει για τις καταστάσεις πτήσης, ενοποιεί τις πληροφορίες συχνών δρομολογητών και παρακολουθεί τα ταξιδιωτικά σας σχέδια για οποιεσδήποτε μη αναμενόμενες αλλαγές ή καθυστερήσεις. Περισσότερο "

Backpacker Map Maker

Backpacker Map Maker app. Trimble πλοήγησης

Το Backpacker Map Maker εκπληρώνει την απίστευτη δυνατότητα του iPad να κάνει εύκολη και αποτελεσματική τη χρήση και τον σχεδιασμό ενός λεπτομερούς τοπογραφικού χάρτη . Το Backpacker Map Maker από την Trimble Navigation, μια παλαιότερη εταιρεία GPS και χαρτογράφησης, παρέχει πρόσβαση σε 68.000 τοπογραφικούς χάρτες που μπορούν να μεταφορτωθούν στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Αφού κατεβάσετε τους χάρτες για τον προορισμό σας, μπορείτε να επισημάνετε σημεία αναφοράς με drag-and-drop και να χρησιμοποιήσετε έναν εικονικό χάρακα για να μετρήσετε τις αποστάσεις. Μπορείτε να επικαλύψετε μια ψηφιακή πυξίδα και να προβάλετε και να αντιγράψετε ακριβείς συντεταγμένες.

Μπορείτε να το συγχρονίσετε στο Backpacker Trip Cloud αφού προγραμματίσετε ένα ταξίδι ώστε να μπορείτε να το έχετε πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε χάρτες ή να τις εξάγετε σε κατάσταση GPX . Μια λειτουργία διπλού χάρτη σάς επιτρέπει να επικαλύπτετε χάρτες, όπως έναν χάρτη εναέριας απεικόνισης Bing πάνω σε ένα topo. Περισσότερο "

Kayak HD

Εφαρμογή Kayak HD iPad. Είδος ξύλινης βάρκας

Το καγιάκ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς ιστότοπους. Το Kayak HD για το iPad είναι όμορφα διαμορφωμένο και σχεδιασμένο για την οθόνη iPad. Το Kayak HD σας επιτρέπει να εξερευνείτε ξενοδοχεία, τιμές, τοποθεσία, ανέσεις, σχόλια και χιλιάδες φωτογραφίες. Η υπηρεσία μπορεί επίσης να αναζητήσει και να κλείσει ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, ειδικές προσφορές και πακέτα διακοπών. Το καγιάκ διαθέτει μια καταπληκτική λειτουργία αναζήτησης πτήσεων σε πολλαπλούς μεταφορείς και σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση και ακόμη και ζωντανές πτήσεις. Η έκδοση iPad της μεγάλης οθόνης είναι ωραίο για την προβολή χαρακτηριστικών ξενοδοχείων και ανέσεων και για χάρτες και οδηγίες. Περισσότερο "

Ούρλιασμα

Yelp για iPad app. Ούρλιασμα

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που αφήνουν τους ανθρώπους να ζυγίζουν και να δημοσιεύουν τις δικές τους κριτικές για εστιατόρια και πολλά άλλα, αλλά ο Yelp έχει γίνει το δικό μου app-go όταν ταξιδεύω, ειδικά για εστιατόρια και ξενοδοχεία. Πολλοί από τους χρήστες του μοιράζονται μια αίσθηση δίκαιης, μη ανοησίας αναθεώρησης και ανοιχτό πνεύμα για διεθνή και ασυνήθιστο ναύλο. Η κοινότητα Yelp δεν με οδήγησε ποτέ στραβά.

Το Yelp χρησιμοποιεί την τοποθέτηση A-GPS ή Wi-Fi του iPad για να καθορίσει την τοποθεσία σας και να σας επιτρέψει να αναζητήσετε επιχειρήσεις σε κοντινή απόσταση. Οι γρήγορες περιλήψεις σάς επιτρέπουν να πλοηγηθείτε σε άλλες κριτικές χρηστών του Yelp ή να συνδεθείτε απευθείας με τον ιστότοπο της επιχείρησης. Η έκδοση iPad είναι χρήσιμη για την προβολή των φωτογραφιών που συνοδεύουν συχνά κριτικές και για τους μεγάλους χάρτες για να διευκολύνετε την εύρεση κατεύθυνσης. Περισσότερο "

REI Αναφορά Χιονιού

Η εφαρμογή Αναφορά χιόνι REI καθιστά εύκολο να πάρει τα βασικά γεγονότα σε χιονοδρομικά κέντρα παγκοσμίως. REI

Ορισμένες εφαρμογές iPad γίνονται για συγκεκριμένα χιονοδρομικά κέντρα, και αυτά είναι ωραίο να έχουν. Αλλά η καλύτερη εφαρμογή για να πάρει τα σημαντικά δεδομένα σχετικά με τα θέρετρα κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο είναι το REI Snow Report. Η εύχρηστη λειτουργία αναζήτησης σας επιτρέπει να βρείτε γρήγορα οποιοδήποτε θέρετρο και να δείτε τα γεγονότα σχετικά με τον αριθμό των ανελκυστήρων που ανοίγουν, τις χιονοπτώσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων 72 ωρών, το βάθος στη βάση και την κορυφή του θέρετρου, καθώς και μια πρόγνωση καιρού πέντε ημερών. Μπορείτε επίσης να έχετε απευθείας πρόσβαση σε πληροφορίες του θέρετρου, όπως τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ιστοσελίδα και τοποθεσία στους χάρτες Google. Εάν είστε ανεμιστήρας καταστήματος REI, η εφαρμογή περιλαμβάνει ένα κουμπί για την εφαρμογή καταστήματος και έναν εντοπισμό καταστήματος.