Πώς να συνδέσετε συσκευές USB στο iPad

Συνδέστε συσκευές USB στο iPad σας με αυτά τα εξαρτήματα

Καθώς οι tablet υπολογιστές γίνονται όλο και περισσότερο συνηθισμένες προσωπικές και επαγγελματικές συσκευές που αντικαθιστούν φορητούς υπολογιστές σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους να χρησιμοποιούν τα δισκία τους με τα εξαρτήματα που ήδη κατέχουν, όπως τα πληκτρολόγια και οι εκτυπωτές. Πολλά από αυτά τα αξεσουάρ συνδέονται μέσω USB .

Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες iPad , επειδή υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο που λείπει από το iPad: Δεν υπάρχει θύρα USB. Τα πιο πρόσφατα μοντέλα iPad προσφέρουν μόνο μία θύρα Lightning για σύνδεση με αξεσουάρ. Τα παλαιότερα μοντέλα διαθέτουν μια θύρα σύνδεσης 30 ακίδων για αξεσουάρ.

Τα tablet από πολλές άλλες μάρκες έχουν θύρες USB για σύνδεση με αξεσουάρ, αλλά όχι iPad. Η Apple κάνει αυτό σκόπιμα, για να κρατήσει το iPad απλό και κομψά σχεδιασμένο. Όμως, ενώ όλοι αγαπούν τα καλά σχεδιασμένα προϊόντα, η αισθητική σε βάρος της λειτουργικότητας μπορεί να μην είναι καλό εμπόδιο για εσάς.

Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή ενός iPad επιλέγει επίσης να μην χρησιμοποιήσει καθόλου συσκευές USB; Όχι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές συσκευές USB με το iPad εάν έχετε το σωστό εξάρτημα.

Νεότερα iPads Με τη θύρα Lightning

Εάν διαθέτετε iPad 4ης γενιάς ή νεότερη έκδοση, οποιοδήποτε μοντέλο του iPad Pro ή οποιοδήποτε μοντέλο του iPad mini, θα χρειαστείτε τον προσαρμογέα Applet's Lightning to USB για να χρησιμοποιήσετε συσκευές USB. Μπορείτε να συνδέσετε το καλώδιο προσαρμογέα στη θύρα Lightning στο κάτω μέρος του iPad και στη συνέχεια να συνδέσετε ένα εξάρτημα USB στο άλλο άκρο του καλωδίου.

Όπως το όνομα μπορεί να σας κάνει να πιστέψετε, αυτό το εξάρτημα έχει σχεδιαστεί για να συνδέει ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές στο iPad για να εισάγει φωτογραφίες και βίντεο, αλλά αυτό δεν είναι μόνο αυτό που κάνει. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε άλλα εξαρτήματα USB όπως πληκτρολόγια, μικρόφωνα και εκτυπωτές. Δεν θα λειτουργούν όλα τα εξαρτήματα USB με αυτόν τον προσαρμογέα. το iPad πρέπει να το υποστηρίξει για να λειτουργήσει. Ωστόσο, πολλοί θα και θα επεκτείνετε σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές iPad με αυτό.

Παλαιότερα iPads Με τον συνδετήρα σύνδεσης 30 ακίδων

Έχετε επιλογές ακόμη και αν έχετε ένα παλαιότερο μοντέλο iPad με τον ευρύτερο συνδετήρα Dock με 30 ακίδες. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεστε έναν προσαρμογέα Dock Connector σε προσαρμογέα USB και όχι τον προσαρμογέα φωτογραφικής μηχανής Lightning to USB, αλλά διαβάστε προσεκτικά και ελέγξτε τις κριτικές πριν αγοράσετε. Όπως και με τον προσαρμογέα φωτογραφικής μηχανής, αυτό το καλώδιο συνδέεται στη θύρα στο κάτω μέρος του iPad σας και σας επιτρέπει να συνδέσετε αξεσουάρ USB.

Άλλοι τρόποι σύνδεσης των εξαρτημάτων στο iPad

Το USB δεν είναι ο μόνος τρόπος για να συνδέσετε αξεσουάρ και άλλες συσκευές σε ένα iPad. Υπάρχουν πολλά ενσωματωμένα ασύρματα χαρακτηριστικά στο iOS που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε άλλες συσκευές. Όχι όλα τα αξεσουάρ υποστηρίζουν αυτές τις λειτουργίες, επομένως μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε μερικές νέες συσκευές αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις δυνατότητες.