Λήψη εφαρμογών στο αρχικό iPad

Η Apple σταμάτησε να υποστηρίζει το iPad της πρώτης γενιάς με την ενημερωμένη έκδοση iOS 6.0 , η οποία αφήνει τη συσκευή κολλημένη στην έκδοση 5.1.1 του λειτουργικού συστήματος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το αρχικό iPad είναι τώρα ένα βάρος χαρτιού.

Υπάρχουν πολλές καλές χρήσεις για το iPad της 1ης γενιάς, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης του Netflix και του παίζοντας casual παιχνίδια . Το κόλπο είναι να πάρει εφαρμογές που υποστηρίζουν μόνο μια μεταγενέστερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος στην iPad πρώτης γενιάς.

Αυτό δεν θα λειτουργήσει με όλες τις εφαρμογές. Οι περισσότερες νεότερες εφαρμογές υποστηρίζουν μόνο iOS 7 ή επάνω, οπότε η τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής δεν θα λειτουργήσει στο αρχικό iPad. Υπάρχει ένας τρόπος να αποκτήσετε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής στο iPad σας, αλλά για να λειτουργήσει αυτό, πρέπει να υπάρχει μια έκδοση της εφαρμογής που υποστηρίζει το παλαιότερο λειτουργικό σύστημα. Συνιστάται να δοκιμάσετε μόνο αυτό με δωρεάν εφαρμογές όπως το Netflix, ώστε να μην χάνετε χρήματα προσπαθώντας να αποκτήσετε μια εφαρμογή που δεν θα λειτουργήσει στο iPad σας.

Πώς να κάνετε λήψη εφαρμογών στο iPad της πρώτης γενιάς:

  1. Εκκινήστε το iTunes και βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο ίδιο αναγνωριστικό της Apple με το iPad σας. Μπορείτε να δείτε αυτές τις ρυθμίσεις στο μενού "Store". Η επιλογή "Προβολή λογαριασμού" θα πρέπει να εμφανίζει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται με το iPad σας. Εάν όχι, επιλέξτε "Αποσύνδεση" και συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό που χρησιμοποιείται στο iPad. (Εάν δεν έχετε το iTunes στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το κατεβάσετε από την Apple.)
  2. Αγοράστε την εφαρμογή στο iTunes στον υπολογιστή σας ή στο Mac. Αυτό είναι πολύ παρόμοιο με τη λήψη εφαρμογών στο iPad σας. Μόλις μεταβείτε στο iTunes, μεταβείτε στο "iTunes Store" και αλλάξτε την κατηγορία στα δεξιά από "Μουσική" στο "App Store". Η οθόνη θα αλλάξει για να γίνει πολύ παρόμοια με την εφαρμογή App Store στο iPad σας.
  3. Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί "Λήψη" ή στο κουμπί τιμής, η εφαρμογή θα μεταφορτωθεί στον υπολογιστή σας.
  4. Δεν χρειάζεται να συνδέσετε το iPad σας στον υπολογιστή σας για να λειτουργήσει αυτό το επόμενο μέρος. Το iPad σας επιτρέπει να κάνετε λήψη οποιασδήποτε εφαρμογής που αγοράσατε προηγουμένως, ώστε να μπορείτε να διαγράφετε εφαρμογές και στη συνέχεια να τις κατεβάζετε ξανά αργότερα, όταν χρειάζεται. Σε αυτήν την περίπτωση, απλά θα κατεβάσουμε την εφαρμογή που μόλις αγοράσαμε στον υπολογιστή. Μεταβείτε στην εφαρμογή App Store, επιλέξτε την καρτέλα Προηγούμενη αγορά και εντοπίστε την εφαρμογή που μόλις κατεβάσατε στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί σύννεφο δίπλα στην εφαρμογή για να το κατεβάσετε στο iPad σας.
  1. Το iPad ενδέχεται να σας ζητήσει ένα μήνυμα που σας ενημερώνει ότι η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται στην έκδοση του iOS. (Εάν όχι, η εφαρμογή υποστήριξε ήδη το iPad της 1ης γενιάς). Εάν υπάρχει μια έκδοση της εφαρμογής που υποστηρίζει το αρχικό iPad, θα ερωτηθείτε αν θέλετε να κάνετε λήψη μιας προηγούμενης έκδοσης της εφαρμογής. Δώστε στο iPad ένα ηχηρό Ναι! για να κατεβάσετε μια έκδοση της εφαρμογής που είναι συμβατή με το iPad σας.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να φορτώσετε το iPad σας με κάποιες χρήσιμες εφαρμογές και παιχνίδια. Δοκιμάστε να αναζητήσετε στο Google τις καλύτερες εφαρμογές iPad του 2010 και του 2011 για να πάρετε μια ιδέα εφαρμογών που μπορεί να έχουν μια έκδοση που υποστηρίζει το αρχικό iPad.