Τρόπος εισαγωγής αρχείων ημερολογίου ICS

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα αρχεία ημερολογίου ICS στο Ημερολόγιο Google και το Ημερολόγιο του Apple

Όποια και αν είναι η μορφή ή η ηλικία της εφαρμογής ημερολογίου σας, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να εκτοξεύσει ολόκληρη τη συλλογή σας γεγονότων και συναντήσεων ως αρχείο ICS . Ευτυχώς, διάφορες εφαρμογές ημερολογίου θα τις αποδεχθούν και θα τις καταπιούν ολόκληρες.

Τα ημερολόγια της Apple και της Google είναι τα πιο δημοφιλή, επομένως θα επικεντρωθούμε σε αυτά. Έχετε δύο επιλογές: μπορείτε να συγχωνεύσετε συμβάντα από εισαγόμενα αρχεία .ICS με υπάρχοντα ημερολόγια ή να εμφανιστούν τα συμβάντα σε ένα νέο ημερολόγιο.

Εισαγωγή αρχείων Ημερολογίου ICS στο Ημερολόγιο Google

  1. Ανοίξτε το Ημερολόγιο Google.
  2. Πατήστε ή πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι στα αριστερά της εικόνας του προφίλ σας στην επάνω δεξιά πλευρά του Ημερολογίου Google.
  3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις .
  4. Επιλέξτε την επιλογή Εισαγωγή και εξαγωγή από τα αριστερά.
  5. Στα δεξιά, επιλέξτε την επιλογή Επιλέξτε αρχείο από τον υπολογιστή σας και βρείτε και ανοίξτε το αρχείο ICS που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
  6. Επιλέξτε το ημερολόγιο στο οποίο θέλετε να εισαγάγετε τα συμβάντα ICS από το αναπτυσσόμενο μενού Προσθήκη στο ημερολόγιο .
  7. Επιλέξτε Εισαγωγή .

Σημείωση: Για να δημιουργήσετε ένα νέο ημερολόγιο με το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αρχείο ICS, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις από το βήμα 3 παραπάνω και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προσθήκη ημερολογίου> Νέο ημερολόγιο . Συμπληρώστε τα νέα στοιχεία του ημερολογίου και στη συνέχεια ολοκληρώστε το με το κουμπί CREATE CALENDAR . Τώρα, επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα για να χρησιμοποιήσετε το αρχείο ICS με το νέο σας ημερολόγιο Google.

Αν χρησιμοποιείτε την παλαιότερη έκδοση Classic του Ημερολογίου Google, οι ρυθμίσεις είναι λίγο διαφορετικές:

  1. Επιλέξτε το κουμπί ρυθμίσεων κάτω από την εικόνα του προφίλ σας στην άκρα δεξιά πλευρά του Ημερολογίου Google.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από αυτό το μενού.
  3. Μεταβείτε στην καρτέλα Ημερολόγια .
  4. Για να εισαγάγετε το αρχείο ICS σε ένα υπάρχον ημερολόγιο Google , επιλέξτε το σύνδεσμο Εισαγωγή ημερολογίου κάτω από τη λίστα των ημερολογίων σας. Στο παράθυρο " Εισαγωγή ημερολογίου" , αναζητήστε και επιλέξτε το αρχείο ICS και, στη συνέχεια, επιλέξτε στο οποίο ημερολόγιο θα εισαχθούν τα συμβάντα. Πατήστε Εισαγωγή για να ολοκληρωθεί.
    1. Για να εισαγάγετε το αρχείο ICS ως νέο ημερολόγιο, κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί Δημιουργία νέου ημερολογίου κάτω από τη λίστα ημερολογίων σας. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στο πρώτο μισό αυτού του βήματος για να εισαγάγετε το αρχείο ICS στο νέο σας ημερολόγιο.

Εισαγωγή αρχείων ημερολογίου ICS στο ημερολόγιο Apple

  1. Ανοίξτε το Ημερολόγιο Apple και μεταβείτε στο μενού Αρχείο> Εισαγωγή> Εισαγωγή ....
  2. Βρείτε και επισημάνετε το επιθυμητό αρχείο ICS.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή .
  4. Επιλέξτε το ημερολόγιο στο οποίο θέλετε να προστεθούν τα εισαγόμενα συμβάντα. Επιλέξτε Νέο ημερολόγιο για να δημιουργήσετε ένα νέο ημερολόγιο για το εισαγόμενο πρόγραμμα.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Εάν σας ζητηθεί "Κάποια από τα συμβάντα σε αυτό το ημερολόγιο έχουν συναγερμούς που ανοίγουν αρχεία ή εφαρμογές ", κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση μη ασφαλών συναγερμών για να αποφύγετε όλους τους κινδύνους ασφαλείας από συναγερμούς ημερολογίου που ανοίγουν δυνητικά επιβλαβείς εφαρμογές και έγγραφα και στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι όλοι οι επιθυμητοί συναγερμοί για μελλοντικά συμβάντα έχουν οριστεί.