Τι είναι ένα αρχείο ICS;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία ICS & ICAL

Ένα αρχείο με την επέκταση του αρχείου ICS είναι ένα αρχείο iCalendar. Αυτά είναι αρχεία απλού κειμένου που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες συμβάντων ημερολογίου, όπως περιγραφή, χρόνοι έναρξης και λήξης, τοποθεσία κ.λπ. Η μορφή ICS χρησιμοποιείται συνήθως για την αποστολή αιτημάτων συνάντησης ατόμων αλλά και ένα δημοφιλές μέσο για την εγγραφή σε ημερολόγια διακοπών ή γενεθλίων.

Αν και το ICS είναι πολύ πιο δημοφιλές, τα αρχεία iCalendar ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν την επέκταση αρχείου ICAL ή ICALENDER. Τα αρχεία iCalendar που περιέχουν απλώς πληροφορίες διαθεσιμότητας (δωρεάν ή απασχολημένα) αποθηκεύονται με την επέκταση αρχείων IFB ή IFBF σε Mac.

Τα αρχεία ICS που δεν είναι αρχεία iCalendar μπορεί να είναι είτε αρχεία Drawing IronCAD 3D είτε αρχεία ήχου IC Recorder που έχουν δημιουργηθεί από συσκευή ψηφιακής εγγραφής Sony.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο ICS

Τα αρχεία ημερολογίου ICS μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Microsoft Outlook, το Windows Live Mail και τα IBM Notes (παλαιότερα γνωστά ως IBM Lotus Notes), καθώς και τα πιο δημοφιλή προγράμματα ημερολογίου, όπως το Google Calendar για web browsers, το Apple Calendar iCal) για κινητές συσκευές iOS και Mac, Yahoo! Ημερολόγιο, Mozilla Lightning Calendar και VueMinder.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να εγγραφείτε σε ένα ημερολόγιο διακοπών, όπως αυτά που βρίσκονται στα Ημερολόγια του Ημερολογίου. Εάν ανοίξετε ένα από αυτά τα αρχεία ICS σε ένα πρόγραμμα όπως το Microsoft Outlook, θα εισαχθούν όλα τα συμβάντα ως νέο ημερολόγιο, το οποίο μπορείτε να έχετε επικάλυψη με άλλα συμβάντα από τα άλλα ημερολόγια που χρησιμοποιείτε.

Ωστόσο, ενώ χρησιμοποιείτε ένα τοπικό ημερολόγιο όπως αυτό είναι χρήσιμο για πράγματα όπως οι αργίες που δεν θα αλλάξουν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, ίσως θέλετε να μοιραστείτε ένα ημερολόγιο με κάποιον άλλο, έτσι ώστε οι αλλαγές που κάνει κάποιος να αντανακλώνται στα ημερολόγια των άλλων ανθρώπων, όπως κατά τη δημιουργία συναντήσεων ή την προσέλκυση ατόμων σε εκδηλώσεις.

Για να το κάνετε αυτό, θα μπορούσατε να αποθηκεύσετε το ημερολόγιό σας online με κάτι σαν το Ημερολόγιο Google, ώστε να είναι εύκολο να μοιραστείτε με άλλους και επίσης απλό να το επεξεργαστείτε όπου κι αν βρίσκεστε. Δείτε τον οδηγό "Εισαγωγή συμβάντων Google" στον Οδηγό ημερολογίου Google για τη μεταφόρτωση ενός αρχείου ICS στο Ημερολόγιο Google, το οποίο θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε και να επεξεργαστείτε το αρχείο .ICS με άλλους μέσω μιας μοναδικής διεύθυνσης URL .

Ένας κανονικός επεξεργαστής κειμένου, όπως το Notepad, μπορεί επίσης να ανοίξει αρχεία ICS - δείτε άλλα στη λίστα με τους καλύτερους συντάκτες ελεύθερου κειμένου . Ωστόσο, ενώ όλες οι πληροφορίες είναι άθικτες και ορατές, αυτό που θα κοιτάξετε δεν είναι σε μια μορφή που είναι πιο εύκολη στην ανάγνωση ή την επεξεργασία. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παραπάνω προγράμματα για να ανοίξετε και να επεξεργαστείτε αρχεία ICS.

Τα αρχεία ICS που είναι αρχεία Drawing 3D του IronCAD μπορούν να ανοίξουν με το IronCAD.

Για τα αρχεία ICS που είναι αρχεία ήχου IC Recorder, ο ψηφιακός φωνητικός παίκτης της Sony και ο ψηφιακός επεξεργαστής φωνής μπορούν να τα ανοίξουν. Το Windows Media Player μπορεί επίσης, εφ 'όσον εγκαταστήσετε το πρόσθετο Sony Player.

Εάν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο ICS, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή αν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία ICS, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό επέκτασης συγκεκριμένου αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο ICS

Μπορείτε να μετατρέψετε ένα αρχείο ημερολογίου ICS σε CSV για χρήση σε ένα πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων με τον δωρεάν ηλεκτρονικό μετατροπέα από το Indigoblue.eu. Ενδέχεται επίσης να μπορείτε να εξάγετε ή να αποθηκεύσετε ένα αρχείο ημερολογίου ICS σε άλλη μορφή χρησιμοποιώντας ένα από τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τα προγράμματα ημερολογίου από τα παραπάνω.

Το IronCAD σίγουρα μπορεί να εξάγει ένα αρχείο ICS σε μια άλλη μορφή CAD μέσω μιας επιλογής Αρχείο> Αποθήκευση ως ή Εξαγωγή .

Το ίδιο ισχύει και για τα αρχεία ήχου IC Recorder IC. Δεδομένου ότι περιέχουν ηχητικά δεδομένα, δεν θα με εκπλήσσει αν τα προγράμματα της Sony που συνδέονται παραπάνω θα μπορούσαν να μετατρέψουν το αρχείο ICS σε πιο συνηθισμένη μορφή ήχου αλλά δεν έχω ένα αντίγραφο για να το επιβεβαιώσω.