Τι είναι ένα αρχείο FBR;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία FBR

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου FBR είναι ένα αρχείο εγγραφής οθόνης FlashBack, που μερικές φορές ονομάζεται αρχείο FlashBack Movie , το οποίο χρησιμοποιείται για την αποθήκευση εγγραφών βίντεο μιας οθόνης υπολογιστή. Τα βίντεο συνδυάζονται συχνά με εικόνες, ήχο και κείμενο για χρήση σε επιδείξεις λογισμικού ή βίντεο κατάρτισης.

Παρόμοια με το αρχείο εγγραφής οθόνης FlashBack, ένα FBR μπορεί να είναι ένα αρχείο εγγραφής Mercury Screen που χρησιμοποιείται από το λογισμικό HP Quality Center για την αποστολή βιντεοσκοπικών αποδείξεων για πρόβλημα λογισμικού κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Σημείωση: Το FBR είναι επίσης ένα ακρωνύμιο για ορισμένους άλλους όρους της τεχνολογίας, όπως ο λόγος μπροστά-πίσω όσον αφορά την ισχύ σήματος της κεραίας και η τεχνική αναπαραγωγής με βάση το ύφασμα για την αποθήκευση δεδομένων.

Πώς να παίξετε αρχεία βίντεο FBR

Τα αρχεία FBR που είναι αρχεία FlashBack δημιουργούνται και ανοίγουν με τη δωρεάν σουίτα λογισμικού FlashBack Express (που στο παρελθόν αποκαλείται BB FlashBack). Η πραγματική διαδικασία εγγραφής γίνεται με το πρόγραμμα εγγραφής , αλλά μπορείτε να αναπαραγάγετε το βίντεο FBR με το λογισμικό του Player .

Σημείωση: Τόσο η συσκευή εγγραφής όσο και η συσκευή αναπαραγωγής περιλαμβάνονται σε μία λήψη μέσω αυτού του συνδέσμου παραπάνω. Επίσης, πρέπει να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να λάβετε τον δωρεάν κωδικό άδειας που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα.

Εάν θέλετε να αναπαραγάγετε το βίντεο FBR σε άλλα προγράμματα όπως VLC ή σε συσκευή Android ή iOS, θα πρέπει πρώτα να το μετατρέψετε σε μορφή υποστηριζόμενη από αυτά τα προγράμματα και συσκευές, όπως το MP4 . Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να μετατρέψετε μια ενότητα αρχείου FBR παρακάτω για να μάθετε πώς.

Ορισμένες εκδόσεις του BB TestAssistant, ενός άλλου προγράμματος από το Blueberry Software (οι ίδιοι κατασκευαστές του FlashBack Express), χρησιμοποιούν την επέκταση αρχείου FBR επίσης, αλλά μόνο για εκδόσεις 1.5 και νεότερες. Οι παλαιότερες εκδόσεις χρησιμοποιούν την επέκταση αρχείου FBZ.

Συμβουλή: Δείτε αυτό το άρθρο υποστήριξης FlashBack εάν το αρχείο FBR είναι κατεστραμμένο και προκαλεί προβλήματα όταν προσπαθείτε να το ανοίξετε.

Η συσκευή εγγραφής οθόνης Mercury της HP παράγει αρχεία FBR μόνο όταν συνδέεται με το λογισμικό διαχείρισης ποιότητας Micro Focus. Ένα εργαλείο που ονομάζεται HP Mercury Screen Player μπορεί να ανοίξει το αρχείο FBR αλλά δεν έχω σύνδεση λήψης για αυτό το λογισμικό.

Σημείωση: Το λογισμικό διαχείρισης ποιότητας ονομαζόταν HP Quality Center, αλλά αγοράστηκε από τη Mercury Interactive Corporation από τη Hewlett-Packard το 2006 και τώρα υπάρχει ως μέρος του επιχειρησιακού λογισμικού της Micro Focus.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο FBR

Ένα αρχείο FBR που ανοίγει με την δωρεάν έκδοση του FlashBack Express Player μπορεί να μετατραπεί σε μορφές αρχείων βίντεο WMV , MPEG4 και AVI . Η επαγγελματική έκδοση υποστηρίζει πολλά άλλα.

Μόλις το βίντεο βρίσκεται σε μία από αυτές τις μορφές, μπορείτε να εκτελέσετε το αρχείο μέσω ενός δωρεάν μετατροπέα βίντεο για να το αποθηκεύσετε σε διαφορετική μορφή όπως FLV ή ακόμα και σε μορφή αρχείου ήχου, όπως MP3 .

Συμβουλή: Η εφαρμογή FlashBack Express Player μπορεί επίσης να μετατρέψει ένα κανονικό αρχείο βίντεο στη μορφή αρχείου FBR μέσω του μενού Εργαλεία> Μετατροπή αρχείου βίντεο σε FlashBack Express Movie ....

Δεν γνωρίζω κανένα εργαλείο μετατροπής που να υποστηρίζει αρχεία καταγραφής οθόνης Mercury. Ωστόσο, αν συμβεί να πάρετε τα χέρια σας σε ένα αντίγραφο του HP Mercury Screen Player, ίσως μπορέσετε να εξαγάγετε το βίντεο σε διαφορετική μορφή αρχείου, όπως μπορείτε με το λογισμικό FlashBack.

Το αρχείο σας δεν ανοίγει ακόμα;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε αν δεν μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο σας με τα προγράμματα που αναφέρονται παραπάνω είναι η επέκταση του αρχείου. Βεβαιωθείτε ότι διαβάζει "FBR" και όχι κάτι παρόμοιο όπως BRL , BR5 , και FOB . Ακριβώς επειδή οι επεκτάσεις αρχείων φαίνονται παρόμοιες (μοιράζονται μερικά από τα ίδια γράμματα) δεν σημαίνει ότι μπορούν να ανοίξουν με τα ίδια προγράμματα.

Το ίδιο ισχύει και για άλλες μορφές αρχείων όπως το FB2 , το οποίο είναι για αρχεία eBook. Αρχεία FBC που είναι συμπιεσμένα αντίγραφα αρχείων οικογενειακού δέντρου. Αρχεία ABR που χρησιμοποιούνται με το Adobe Photoshop ως αρχεία βούρτσας. και FlashGet Incomplete Λήψη αρχείων που έχουν το FB! επέκταση αρχείου και δημιουργούνται από το FlashGet.

Επίσης, λάβετε υπόψη ότι οι παλαιότερες εκδόσεις του BB TestAssistant (πριν από το 1.5) χρησιμοποιούν την επέκταση αρχείου FBZ αλλά ότι το αρχείο μπορεί ακόμη να ανοίξει με το FlashBack Express Player.

Αν είστε βέβαιοι ότι έχετε να αντιμετωπίσετε ένα αρχείο FBR που δημιουργήθηκε από το λογισμικό εγγραφής οθόνης FlashBack και κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο δεν σας επιτρέπει να το παίξετε, σκεφτείτε να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα που ανοίγει τα αρχεία FBR . θα πρέπει να είναι FlashBack Express Player.

Μια εναλλακτική μέθοδος αναπαραγωγής του βίντεο FBR είναι να ανοίξετε πρώτα το λογισμικό της συσκευής αναπαραγωγής και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το μενού Αρχείο> Άνοιγμα ... για να επιλέξετε το βίντεο χειροκίνητα.