Τι είναι τα "Lolcats";

Το αστείο ενός εραστή κατοικίδιων ζώων είναι τώρα ένα παγκόσμιο μίμ

Θα ακούσετε την έκφραση 'lolcats' στην καθημερινή σας ζωή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή ακόμα και να την ακούσετε στο γραφείο. Αλλά τι ακριβώς είναι αυτό το δημοφιλές μιμίδιο του Διαδικτύου;

Το Lolcats, γνωστό και ως "IcanHazCheezburger", είναι ένα χόμπι αστείου για εραστή κατοικίδιων ζώων, το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο πολιτιστικό φαινόμενο (γνωστό και ως " meme " με ιϊκή δημοτικότητα). Χρησιμοποιώντας σκοπίμως κακή γραμματική και φτωχή ορθογραφία, οι meme-makers lolcats παίρνουν ειλικρινείς φωτογραφίες από γάτες και γατάκια, και στη συνέχεια επισυνάπτουν αστείες λεζάντες. Οι λεζάντες δίνουν οι γάτες ανθρώπινα χαρακτηριστικά, σκέψεις και συναισθήματα. Αλλά το αστείο είναι ότι οι ίδιοι οι λεζάντες είναι παράλογες τρύπες σε ανθρώπινες ιδιορρυθμίες και πολιτισμό.

Αν διαβάσετε τις σελίδες του cheezburger και τους πολλούς ανταγωνιστικούς παρόμοιους ιστότοπους, θα γελάσετε με την ιδέα των γατών ως χάκερ, κακοί κακοποιούς, αναλυτές της σκηνής του εγκλήματος, εργάτες της ημέρας και δυσαρεστημένοι έφηβοι.

Εάν είστε όπως οι περισσότεροι αναγνώστες, θα σας αρέσει στον απόλυτο παράλογο αυτών των φωτογραφιών. Μπορείτε ακόμη και να υποβάλετε τις φωτογραφίες και τους υπότιτλους σας εάν αισθάνεστε δημιουργικοί. Τα Lolcats είναι αστεία, φανταστικά και απολύτως ακαταμάχητα.

Επισκεφθείτε τους lolcats και icanhascheezburger εδώ.