Κορυφαία 10 Shooters του Xbox 360

Το είδος επίδειξης στο Xbox 360 είναι σίγουρα το είδος του σκοπευτή. Είτε τρίτου προσώπου ή πρώτου προσώπου, οι σκοπευτές κυριαρχούν στους χάρτες του Xbox Live καθώς και στους χάρτες πωλήσεων για μήνες κάθε φορά. Δεν είναι ακριβώς ένα φιλικό προς την οικογένεια είδος, ωστόσο, καθώς τα περισσότερα από τα παιχνίδια βαθμολογούνται "M" για το Ζευγάρι από το ESRB. Για παίκτες αρκετά ώριμους για να τους χειριστούν, ωστόσο, οι σκοπευτές μπορούν να είναι πολύ διασκεδαστικοί. Ακολουθούν οι επιλογές μας για τους Top 10 Shooters του Xbox 360.

01 από 10

BioShock

Το BioShock είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είναι ένα από αυτά τα σπάνια παιχνίδια που συνδυάζουν όχι μόνο εκπληκτικά γυαλισμένα γραφικά και ήχο, αλλά πολύ στερεό, βαθύ, πολύπλοκο gameplay, υπέροχη ιστορία και γενικό αίσθημα βύθισης που σας χτυπάει και σας κρατά παίζοντας που μερικοί άλλοι τίτλοι μπορούν να ταιριάζουν . Το BioShock είναι ένα παιχνίδι παιχνιδιού για τους ιδιοκτήτες του Xbox 360. Η συνέχεια, BioShock 2, συνιστάται επίσης, αλλά δεν είναι τόσο καλή όσο το πρωτότυπο. Περισσότερο "

02 από 10

Halo 4

Το Halo 4 είναι εύκολα ο καλύτερος τίτλος Halo στο Xbox 360, αλλά η ποιότητα του παιχνιδιού του είναι ακόμα πιο συζήτηση. Παίζει ακόμα εκπληκτικά καλά, αλλά τα σχέδια και οι αποστολές ήταν λίγο απλοϊκά. Επίσης, έκανε δραστικές αλλαγές στο multiplayer που, παρόλο που ήταν ακόμα διασκεδαστικό, δεν έκαναν έκκληση στους μακροπρόθεσμους οπαδούς του franchise. Συνολικά, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένα πολύ γυαλισμένο και διασκεδαστικό παιχνίδι που οι φίλαθλοι σκοπευτών δεν πρέπει να περάσουν. Περισσότερο "

03 από 10

Call of Duty 4: Σύγχρονος πόλεμος

Το Call of Duty 4 έβγαλε τη σειρά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και τη σύγχρονη μέρα με σχεδόν άψογο τρόπο. Έχει αλλάξει εντελώς το τοπίο των σκοπευτών για πολλούς παίκτες στο Xbox 360 και το PS3 και η εκστρατεία για έναν παίκτη είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη στο franchise. Είναι λίγο χρονολογείται σε σχέση με κάποια νεότερα παιχνίδια όσον αφορά το βάθος και την παρουσίαση, αλλά ακόμα περισσότερο από ό, τι έχει εκεί όπου μετράει. Περισσότερο "

04 από 10

Κλήση του καθήκοντος: Σύγχρονος πόλεμος 2

Το Call of Duty 4: Modern Warfare ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια πώλησης της γενιάς HD και το Modern Warfare 2 βελτιώνεται σε αυτή τη νίκη φόρμουλα σχεδόν σε κάθε τρόπο. Μία μεγαλύτερη βομβαρδιστική εκστρατεία. Μεγαλύτερο και πιο γυαλισμένο multiplayer. Η μηχανική πυροβολισμού πυρήνα ήταν πάντα μεγάλη στο COD, και το MW2 δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό είναι ακόμα ένα φανταστικό παιχνίδι. Περισσότερο "

05 από 10

Halo: Προσέγγιση

Halo Reach ήταν ο τελευταίος Halo του Bungie, και σίγουρα βγήκε έξω με ένα κτύπημα. Διατηρεί το φανταστικό gameplay του Halo που γνωρίζουμε και αγαπάμε, αλλά πρόσθεσε καινούργιους μηχανικούς, όπως την πλοήγηση ενός μαχητικού σκάφους σε μια διαστημική μάχη που δεν έχουν γίνει στο Halo από τότε. Φαίνεται θαυμάσιο και παίζει εξαιρετικά καλά και έχει έναν τόνο χαρακτηριστικών για να σας κρατήσει απασχολημένους σε σόλο ή multiplayer. Οποιαδήποτε συζήτηση για το καλύτερο παιχνίδι Halo πρέπει να περιλαμβάνει Reach. Περισσότερο "

06 από 10

Το πορτοκαλί κουτί

Ακόμα και ο βασιλεύοντας πρωταθλητής της αξίας των τυχερών παιχνιδιών, το The Orange Box σας δίνει Half-Life 2, HL2 Επεισόδια 1 και 2, Portal, και Team Fortress 2 όλα για μια πίκρα αυτές τις μέρες. Η Half-Life 2 εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους σκοπευτές όλων των εποχών και οι επεκτάσεις είναι ακόμα καλύτερες. Περισσότερο "

07 από 10

Τα εργαλεία του πολέμου 3

Το Gears of War 3 έχει μια πλήρη καμπάνια με δυνατότητα εκστρατείας και σόλο. Μια πλήρης σουίτα παραδοσιακών τύπων παιχνιδιών για πολλούς παίκτες. Λειτουργίες ορδή και θηρία με βάση το κύμα (και οι δύο μπορούν να αναπαραχθούν με bots AI). Είναι εύκολα ο πιό πλήρως εξοπλισμένος shooter στο Xbox 360. Παίζει φανταστικά και φαίνεται και ακούγεται εκπληκτικό στην εκκίνηση. Δεν μπορείτε να πάτε στραβά εδώ. Περισσότερο "

08 από 10

Αριστερά 4 νεκροί 2

Το Left 4 Dead 2 έβγαλε κάποια χτυπήματα στην απελευθέρωση γιατί έρχεται πολύ σύντομα μετά το αρχικό παιχνίδι, αλλά στα χρόνια από τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό είναι το ανώτερο των δύο. Όλα είναι μεγαλύτερα και καλύτερα και πιο γυαλισμένα και είναι απλώς ένα καλύτερο παιχνίδι συνολικά. Καταπολέμηση το δρόμο σας μέσα από ορδές ζόμπι με co-op φίλους είναι μια συνολική έκρηξη και L4D2 το κάνει σχεδόν τέλεια. Περισσότερο "

09 από 10

Φυτά εναντίον ζόμπι: Warfare κήπων

Ένας από τους λίγους φιλικούς προς την οικογένεια shooters στο Xbox 360, PVZ Garden Warfare είναι ένα διασκεδαστικό, αστείο, εύκολο να μπει σε shooter για πολλούς παίκτες που μπορούν να απολαύσουν παίκτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Προσφέρει έναν τόνο περιεχομένου και πραγματικά είναι μια έκρηξη για να παίξει. Εάν άλλοι σκοπευτές είναι πολύ σκληροπυρηνικοί ή είστε εκφοβισμένοι από τις κοινότητές τους, η εύκολη στάση του Garden Warfare και η φιλική κοινότητα είναι για σας. Η συνέχεια είναι αποκλειστική για την επόμενη γενιά, που σημαίνει ότι η κοινότητα 360 για το πρώτο παιχνίδι θα πρέπει να παραμείνει ισχυρή. Περισσότερο "

10 από 10

Bulletstorm

Το Bulletstorm είναι πάνω από την κορυφή και πηγαίνει το επιπλέον μίλι για να κερδίσει το "M" του για την ώριμη βαθμολογία ESRB, αλλά το πυροβολισμό πυρήνα κάτω από το ορκωμοσία και το επίμαχο είναι πραγματικά πραγματικά καλό. Το παιχνίδι είναι απλά διασκεδαστικό να παίζετε με εξαιρετική μηχανική και ένα στυλ υψηλού βαθμού που μοιάζει με arcade και είναι ένας τόνος διασκέδασης. Περισσότερο "