Φυτά εναντίον Zombies Garden Warfare 2 Αναθεώρηση (XONE)

Αγοράστε την Warcraft 2 του PVZ Garden στο Amazon.com

Τα αρχικά φυτά εναντίον ζόμπι: Ο πόλεμος στον κήπο έγινε ένα θάρρος λατρείας επειδή ήταν ένας σκοπευτής για τους συνηθισμένους ανθρώπους. Παιδιά, οικογένειες, casual παίκτες και απλά κανονικοί παίκτες (όπως εγώ) που δεν ήθελαν να βρεθούν στα σκοτεινά νερά των συμβατικών πυροβολιστών πολλών παικτών σκληρού κομματιού dudebro θα μπορούσαν να πηδούν online και να έχουν μεγάλο χρόνο εναντίον παρόμοιου και εξειδικευμένου ανταγωνισμού. Ήταν μια όαση για gamers που απλά ήθελαν να διασκεδάσουν και να μην ανησυχούν για τον λόγο K / D τους. Τώρα, δύο χρόνια αργότερα, το PopCap επιστρέφει με τα φυτά εναντίον των ζόμπι: Warfare στον Κήπο 2. Έχει το ίδιο μαγικό με το πρώτο; Μάθετε στην πλήρη μας κριτική.

Στοιχεία παιχνιδιού

Χαρακτηριστικά και τρόποι

Η μεγαλύτερη και σπουδαιότερη αλλαγή στο Garden Warfare 2 είναι ότι δεν είναι πλέον εμπειρία μόνο για πολλούς παίκτες. Υπάρχει μια πλήρης εκστρατεία ιστορίας τόσο για τα φυτά όσο και για τα ζόμπι. Μπορείτε να παίξετε σόλο αγώνες ενάντια σε AI bots σε οποιοδήποτε τύπο παιχνιδιού. Μπορείτε να παίξετε το co-op / multiplayer με split-screen σε οποιονδήποτε τύπο παιχνιδιού (αν και δεν μπορείτε πλέον να παίζετε online αγώνες στην split screen). Υπάρχουν οι λειτουργίες Κηπουρικής / Γκρέιμπεργκ που βασίζονται σε κύματα. Και, φυσικά, μπορείτε να παίξετε και τα πάντα online. Υπάρχει ένας τόνος περιεχομένου σόλο εδώ. Ο καλύτερος τρόπος για να παίξετε, ειλικρινά, είναι να πηδήσετε στο διαδίκτυο, αλλά αν πραγματικά δεν θέλετε, υπάρχει στην πραγματικότητα αρκετό σόλο περιεχόμενο για να κάνετε το Garden Warfare 2 αξίζει να αγοράσετε, ακόμη και αν σκοπεύετε να παίξετε μόνο του, και τους ώμους πάνω από το πρώτο παιχνίδι.

Μια άλλη αλλαγή αυτή τη φορά είναι ότι οι τρόποι έχουν εξομαλυνθεί ώστε να επιτρέπουν και στα φυτά και στα ζόμπι να παίζουν τόσο επιθετικούς όσο και αμυντικούς ρόλους. Εκτός από τους παραδοσιακούς τρόπους Gardens and Graveyards από την τελευταία φορά που τα φυτά πρέπει να υπερασπιστούν τους κήπους τους από την εισβολή ζόμπι, τώρα υπάρχει μια λειτουργία βοτανικής επίθεσης όπου τα φυτά παίζουν αδίκημα και τα ζόμπι πρέπει να υπερασπιστούν. Επίσης, το κύμα με βάση τον Κήπο Ops mode παίρνει ένα ομώνυμο Ops Graveyard όπου ομάδες ζόμπι υπερασπίζουν μια ζώνη από τα κύματα των ελεγχόμενων φυτών ΑΙ. Άλλοι τρόποι συμπεριλαμβάνουν την απομάκρυνση της ομάδας, την επιβεβαίωση της νίκης (όπου πρέπει να σηκώσετε τους σκοτωμένους εχθρούς / συμπαίκτες να πέσουν στα πόντους), τη βόμβα gnome (όπου παίρνετε μια βόμβα και στη συνέχεια πρέπει να καταστρέψετε τα σημεία ελέγχου του εχθρού μαζί) πρέπει να ελέγχετε πολλαπλά σημεία γύρω από ένα χάρτη.

Το μοναδικό μας παράπονο με το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ότι δεν υπάρχουν ακόμη τόνοι χαρτών. Οι κήποι και τα νεκροταφεία και η βοτανική επίθεση έχουν μόνο δύο χάρτες, για παράδειγμα, έτσι ώστε να βλέπετε τους ίδιους χάρτες ξανά και ξανά. Οι λειτουργίες μικρότερης κλίμακας έχουν και τη δική τους επιλογή χαρτών, αλλά όχι αρκετά. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, καθώς, όπως και το πρώτο παιχνίδι, η PopCap υπόσχεται να παρέχει τακτικά ενημερώσεις περιεχομένου για δωρεάν στο άμεσο μέλλον. Θα προστεθούν νέες λειτουργίες, χάρτες, χαρακτήρες και άλλα. Το παιχνίδι μπορεί να φανεί ελαφρώς ελαφρύ στο περιεχόμενο επί του παρόντος, αλλά δεν θα είναι για πολύ.

Μαζί με τους τρόπους που επικεντρώνονται σε πολλούς παίκτες, υπάρχει επίσης και περιεχόμενο για έναν παίκτη. Το κύριο μενού έχει λάβει τη μορφή ενός παιχνιδιού χάρτη "Backyard Battleground" όπου έχετε φυτά από τη μία πλευρά, ζόμπι από την άλλη, και μια αμφισβητούμενη περιοχή μεταξύ. Μπορείτε να πάρετε αποστολές σε αυτή τη λειτουργία για να κερδίσετε πιστώσεις στο παιχνίδι, αστέρια (για να ξεκλειδώσετε κιβώτια κρυμμένα σε όλο το χάρτη) ή απλά να περιπλανηθείτε και να πολεμήσετε τις ατελείωτες ορδές των εχθρών της ΑΠ που συνεχώς δημιουργούν. Άλλοι παίκτες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στο παιχνίδι σας (αν το θέλετε) και μπορείτε να αντιμετωπίσετε το κατώφλι μαζί. Είναι μια αρκετά διασκεδαστική προσθήκη, αν και οι αποστολές που σας στέλνουν είναι σχεδόν πάντα απλές αναζητήσεις, παραλλαγές "σκοτώνουν τα πάντα", ή ακόμα και σας γεμίζουν σε διάφορες λειτουργίες για πολλούς παίκτες ως "αποστολή". Οι αναζητήσεις μπορούν να επαναληφθούν, με άλλα λόγια. Το γράψιμο είναι αρκετά αστείο, όμως, και υπάρχουν κάποιες ειδικές αποστολές και set-pieces που κάνουν τις εκστρατείες αρκετά κακό ενδιαφέρον και περιστασιακά.

Τα αληθινά αστέρια του Warfare Garden είναι οι διάφοροι χαρακτήρες, φυσικά, και ο Warfare 2 του Κήπου έχει πολλά νέα μαθήματα για να παίξει. Εκτός από τις τέσσερις κατηγορίες για κάθε ομάδα από το κλασικό παιχνίδι, και οι δύο ομάδες παίρνουν τρεις ολοκαίνουργιες στο GW2 για συνολικά 7 κατηγορίες σε κάθε ομάδα. Προσθέστε στις παραλλαγές της κλάσης - όπως παραλλαγές που πυροβολούν φωτιά ή πάγο ή αστραπή ή άλλα πράγματα - και υπάρχουν περισσότεροι από 100 συνολικά χαρακτήρες για να παίξετε με. Και αυτά δεν είναι απλά απλά παλάτι ή swap δέρματος, είτε. Κάθε παραλλαγή χαρακτήρων έχει μοναδικές ικανότητες και πλεονεκτήματα και αδυναμίες, που σημαίνει ότι οι χαρακτήρες των 100+ παίζουν αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους. Είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τουλάχιστον μία παραλλαγή σε κάθε τάξη με την οποία θέλετε να παίξετε, πράγμα που δίνει πραγματικά το παιχνίδι ποικιλία και μακροζωία.

Μια ολόπλευρη σημείωση σχετικά με την ύπαρξη τόσων χαρακτήρων και παραλλαγών - που είναι όλα πλήρως προσαρμόσιμα, παρεμπιπτόντως - είναι ότι ξεκλειδώνει τα πράγματα παίρνει για πάντα. Το ξεκλείδωμα ξεχωριστών χαρακτήρων γίνεται με το άνοιγμα καρτών που αγοράζετε με πιστώσεις που κερδίζετε στο παιχνίδι. Τα καλά νέα είναι ότι όλοι οι χαρακτήρες σας από το προηγούμενο παιχνίδι μπορούν να μεταφερθούν, οπότε αν ξεκλειδώσετε τα πάντα στο GW1, είστε πολύ μπροστά από το παιχνίδι εδώ, αλλά η απελευθέρωση των νέων χαρακτήρων θα διαρκέσει πολύ. Οι αναβαθμίσεις χαρακτήρων και οι ικανότητες ξεκλειδώνουν παίζοντας με κάθε ξεχωριστό χαρακτήρα και ισοπέδροντάς τους σε επίπεδο κατώτατου ορίου 50. Έτσι, με άλλα λόγια, πρέπει να παίζετε με κάθε χαρακτήρα - και τα 100 + - για ώρες και ώρες για να ξεκλειδώσετε τις καλύτερες ικανότητές τους και αναβαθμίσεις, κάτι που είναι ένα είδος έλξης. Στο GW1 αυτές οι αναβαθμίσεις ξεκλειδώθηκαν μέσα από πακέτα καρτών, έτσι ξεκλειδώσατε τα πάντα για όλους τυχαία, αλλά όχι εδώ. Εξακολουθείτε να ξεκλειδώνετε την κλήση AI ή τους πυργίσκους, καθώς και τις επιλογές αισθητικής προσαρμογής μέσω πακέτων καρτών, αλλά τα σημαντικά πράγματα που αλλάζουν το παιχνίδι μπορούν να κερδηθούν μόνο με λείανση.

Η ταχύτερη εξέλιξη θα κάνει πραγματικά τη διαφορά εδώ.

Θέλουμε επίσης να σχολιάσουμε τις νέες τάξεις καθώς αλλάζουν πραγματικά τον τρόπο που παίζει το παιχνίδι και, τουλάχιστον κατά την εκτόξευση, ρίχνουν το υπόλοιπο αρκετά. Το πρώτο GW ήταν πραγματικά τελείως ισορροπημένο, όπου όλα είχαν ένα μετρητή, αλλά αυτή η ισορροπία δεν υπάρχει ακόμα στο GW2 ακόμα. Βέβαια, αυτό είναι μερικό επειδή είναι ακόμα νωρίς και οι παίκτες πρέπει ακόμα να καταλάβουν τα πράγματα, αλλά οι νέες τάξεις φαίνονται πραγματικά υπερτιμημένες σε σύγκριση με τους κλασικούς, ιδιαίτερα στην πλευρά των φυτών. Το τριαντάφυλλο είναι κοκαλιάρικο και δύσκολο να χτυπήσει και η ικανότητά τους να μετατρέψουν τους εχθρούς σε αιγοειδή είναι ενοχλητικό. Το καλαμπόκι είναι μια ασταμάτητη μηχανή θανάτωσης των οποίων οι επιθέσεις κάνουν γελοίες ζημιές. Από την άλλη πλευρά, το imp είναι δύσκολο να χτυπήσει σε κανονική μορφή και ουσιαστικά ασταμάτητο όταν παίρνει το τέχνασμα του τύπου Titanfall να πέσει (αλλά τουλάχιστον αυτό εξισορροπείται από το να είναι πολύ, πολύ αδύναμο έξω από το mech). Με όλα αυτά, ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι όλα θα αλλάξουν καθώς οι παίκτες μαθαίνουν, αλλά κατά την εκτόξευση, όλοι χρησιμοποιούν τους νέους χαρακτήρες σχεδόν αποκλειστικά, πράγμα που υπογραμμίζει πραγματικά τα ζητήματα ισορροπίας.

Ή ίσως απλά χρειαζόμαστε καλό.

Παιχνίδι

Το βασικό gameplay εξακολουθεί να είναι εξίσου καλό όπως ποτέ. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, όλες οι τάξεις, ακόμα και οι διάφοροι χαρακτήρες μέσα σε κάθε τάξη, όλοι πραγματικά παίζουν διαφορετικά και η εύρεση ενός χαρακτήρα που αγαπάτε να παίζετε σε κάθε τάξη δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο. αγαπούν επίσης τις διάφορες τάξεις οι ίδιοι δεδομένου ότι επιτρέπουν σε όλους να συνεισφέρουν, και ενδεχομένως να είναι ακόμη και το MVP της ομάδας τους, χωρίς να χρειάζεται να παίρνουν πάντα το πιο σκοτώνει. Όντας θεραπευτής ή μηχανικός ή άλλο χαρακτήρα υποστήριξης είναι πραγματικά ανταμείβοντας εδώ. Η γενική στάση είναι τόσο διαφορετική από κάθε άλλο shooter για πολλούς παίκτες. Όλοι θέλουν απλώς να διασκεδάσουν και να ξεφύγουν, οπότε δεν είναι τόσο σοβαρό όσο τα περισσότερα online παιχνίδια. Εάν το Halo ή το Call of Duty ή το Gears of War είναι πολύ σκληρό για εσάς (ή δεν είναι αρκετά φιλικό προς την οικογένεια), δώστε στον PVZ Garden Warfare 1 ή 2 έναν πυροβολισμό. Είναι απλώς καλή διασκέδαση.

Γραφικά & amp; Ήχος

Η παρουσίαση έχει πάρει ένα σοβαρό Πολωνικό σε σύγκριση με το GW1 επίσης, πιθανότατα δεδομένου ότι υπάρχουν μόνο τρέχουσες εκδόσεις αυτή τη φορά γύρω και καμία θύρες PS3 / 360 που την κρατούν πίσω. Υπάρχει πολύ περισσότερη λεπτομέρεια σε όλα και πολλά περισσότερα πράγματα συμβαίνουν από πριν. Εξακολουθεί να διατηρεί τη φωτεινή και πολύχρωμη εμφάνιση, η οποία είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Τρέχει σε ένα πολύ ομαλό καρέ, επίσης.

Ο ήχος είναι γερός γύρω από μια ακόμη φορά. Υπέροχη μουσική. Μεγάλα ηχητικά εφέ. Και τα mumbling αλλοιωμένα γλωσσάρια για τα φυτά και τα ζόμπι πάντα γελούν.

Συμπέρασμα

Συνολικά, τα φυτά εναντίον των ζόμπι: Το Warfare Garden 2 είναι ένα οριστικό βήμα από το πρώτο παιχνίδι. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο αγαπήσαμε πραγματικά το πρώτο παιχνίδι , αυτή είναι μια αρκετά μεγάλη δήλωση. Η προσθήκη του πραγματικού περιεχομένου ενός παίκτη και των bots στο multiplayer δίνουν στο παιχνίδι μια τεράστια αύξηση αξίας, καθώς και η υπόσχεση ότι το πιο ελεύθερο περιεχόμενο θα έρθει πραγματικά κάνει μια σταθερή αξία, ακόμη και στο σύνολο των $ 60 MSRP. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι επίσης ότι τα τυχόν προβλήματα ισορροπίας ή χαρακτήρα που έχουμε μπορεί να είναι αναπόφευκτα μηδενικά σε μια εβδομάδα ή δύο (αντικαταστάθηκαν από νέες καταγγελίες ως μετατοπίσεις εξουσίας) καθώς αυτός ο τύπος παιχνιδιού βρίσκεται πάντα σε ροή. Οι τεχνικές αλλάζουν. Τα σχέδια αλλάζουν. Οι παίκτες καταλαβαίνουν νέα πράγματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο διασκεδαστικό και γιατί κάναμε το πρώτο παιχνίδι για δύο χρόνια. Είναι πάντα μια νέα εμπειρία κάθε φορά που παίζετε. Φυτά εναντίον ζόμπι: Warfare Garden 2 είναι μια φανταστική συνέχεια που δεν μπορούμε να προτείνουμε αρκετά.

Αγοράστε την Warcraft 2 του PVZ Garden στο Amazon.com