Πώς να μεταβείτε στην επιλογή "Απενεργοποίηση της εγγραφής" κατά τη συνομιλία στο Gmail

Ανεξάρτητα από το μέσο, ​​μόλις έρθει το μήνυμά σας, ο παραλήπτης μπορεί και θα κάνει με αυτό όπως σας παρακαλώ. Ορισμένα μέσα είναι καλύτερα να διατηρούν μόνιμα αρχεία από άλλα. Χάρη στην άφθονη αποθήκευση και την καλή αναζήτηση, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε λάβει στο λογαριασμό σας στο Gmail είναι εξαιρετικοί κατόχους αρχείων και το ίδιο ισχύει και για τις συνομιλίες του Google Talk ή του Gmail .

Λαμβάνοντας αυτό υπόψη και γνωρίζοντας ότι το άλλο μέρος στη συνομιλία σας μπορεί να κρατήσει το ίδιο ιστορικό, μπορεί να θέλετε να πάτε "εκτός εγγραφής" για συγκεκριμένες συνομιλίες με συγκεκριμένα άτομα (πιθανότατα έχετε ακούσει για τους ερωτώμενους " "με τους δημοσιογράφους). Πιστέψτε το ή όχι, μπορείτε να το κάνετε και στις συνομιλίες σας στο Gmail. Τόσο εσείς όσο και η επαφή με την οποία συζητάτε θα λάβουν ειδοποίηση ότι η τρέχουσα συζήτηση έχει αφαιρεθεί από την εγγραφή και ότι θα αποθηκευτεί σε κανένα λογαριασμό Gmail.

Go & # 34; Απενεργοποίηση της εγγραφής & # 34; Όταν μιλάτε στο Gmail

Για να πραγματοποιήσετε συνομιλίες με μια επαφή εκτός της εγγραφής:

Για να ενεργοποιήσετε ξανά το ιστορικό συζητήσεων του Gmail για την επαφή:

FYI: Το άλλο μέρος μπορεί να αρχειοθετήσει ακόμα τη συνομιλία σας

Παρόλο που η μετάβαση από το αρχείο στο Gmail θα αποτρέψει τόσο τους λογαριασμούς Gmail του άλλου σας όσο και του άλλου μέρους από την καταγραφή των συνομιλιών σας, λάβετε υπόψη σας ότι ενδέχεται να εξακολουθούν να συνδέονται στο Google Talk χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα άμεσων μηνυμάτων που αρχειοθετεί τις συνομιλίες.