Δώρα για χρήστες Tablet

Περιφερειακά και αξεσουάρ Χρήσιμα για χρήστες Tablet

16 Νοεμβρίου 2015 - Τα tablet είναι η μεγάλη τάση για την κινητή υπολογιστική αυτή τη στιγμή. Το μικρό τους μέγεθος και οι μακροχρόνιες ώρες λειτουργίας τους καθιστούν ιδανικούς για όσους θέλουν να περιηγηθούν στο διαδίκτυο, να ελέγξουν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, να διαβάσουν ένα βιβλίο ή να παρακολουθήσουν μια ταινία σχεδόν παντού. Αν έχετε ή γνωρίζετε κάποιον που διαθέτει tablet, δείτε μερικά προτεινόμενα περιφερειακά και αξεσουάρ που μπορεί να είναι χρήσιμα σε οποιονδήποτε χρήστες tablet. Οι πρώτες καταχωρήσεις θα οδηγήσουν σε άλλες υποσελίδες για μερικά από τα δημοφιλέστερα μοντέλα tablet.

Apple iPad Δισκία

Apple iPad Air 2. © Apple

Το iPad της Apple είναι ένα από τα πιο δημοφιλή από τα δισκία που διατίθενται στην αγορά. Εξαιτίας αυτού, έχουν επίσης τη μεγαλύτερη επιλογή συγκεκριμένων εξαρτημάτων για τα δισκία τους. Είτε ο παραλήπτης έχει παλαιότερο iPad, ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα όπως το iPad Air 2, ελέγξτε την επιλογή των ιδεών μου για τα δισκία της Apple. Περισσότερο "

Ταμπλέτες πυρκαγιάς Amazon

Amazon.com

Η Amazon ξεκίνησε σίγουρα την τάση για τα πιο προσιτά δισκία στην αγορά με το αρχικό δισκίο Kindle Fire. Αυτό συνδυάζεται με τη μεγάλη τους έμφαση στην εύκολη ανάγνωση βιβλίων, ακρόαση μουσικής ή παρακολούθηση βίντεο, το tablet είναι εξαιρετικό για όσους θέλουν ένα tablet κυρίως για μέσα ενημέρωσης. Δείτε τις προτάσεις μου για ιδέες για δώρα ειδικά για τα πιο πρόσφατα δισκία Fire. Περισσότερο "

Τα Google Nexus Tablets

Πληκτρολόγιο πληκτρολογίου Nexus 9. © Google
Το λειτουργικό σύστημα Android της Google είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο λογισμικό για tablet και τηλέφωνα στον κόσμο. Η εταιρεία είχε προηγουμένως βασιστεί σε άλλες εταιρείες υλικού για να κάνει τα δισκία, αλλά αυτό άλλαξε με τη σειρά τους των προϊόντων Nexus. Αυτά προσφέρουν μια μοναδική λήψη για το tablet Android που σίγουρα ξεχωρίζουν από την πολυσύχναστη αγορά. Μάθετε ποια δώρα πιστεύω ότι συμπληρώνουν τα δισκία της Google. Περισσότερο "

Τα επιφανειακά δισκία της Microsoft

Επιφάνεια Pro 3 με κάλυμμα τύπου πένας και τύπου. © Microsoft

Η απελευθέρωση των Windows 8 της Microsoft ήταν μια ώθηση προς ένα ενιαίο λειτουργικό σύστημα, είτε ήταν σε tablet, φορητό υπολογιστή ή επιφάνεια εργασίας. Αυτή η τάση συνεχίζεται με το καλύτερο λογισμικό των Windows 10. Εκτός από την παραγωγή του λογισμικού, η εταιρεία αποφάσισε επίσης να παράγει τη δική της σύνθεση των δισκίων των Windows χρησιμοποιώντας το όνομα Surface. Αυτά είναι μερικά από τα κορυφαία ποιότητα ταμπλέτες που γίνονται ακόμα καλύτερα από ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ που η εταιρεία έχει παράγει γι 'αυτούς. Περισσότερο "

Μανίκι

Φανελάκι φακέλου Timbuk2. © Timbuk2

Ενώ τα δισκία είναι αρκετά τραχιά, εξακολουθούν να είναι επιρρεπή σε γρατζουνιές και dings να μεταφέρονται γύρω. Ένα κάλυμμα ή ένα μανίκι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε το δισκίο σας όταν τον μεταφέρετε, αλλά δεν το χρησιμοποιείτε απαραίτητα. Τα καλύμματα μπορούν επίσης συχνά να διπλασιαστούν ως βάση για το δισκίο όταν στηρίζεται σε ένα τραπέζι. Το μεγάλο πρόβλημα με τις περιπτώσεις είναι ότι το καθένα είναι προσαρμοσμένο για ένα συγκεκριμένο tablet. Εξαιτίας αυτού, ένα μανίκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχεδόν οποιοδήποτε δισκίο και εξακολουθεί να είναι χρήσιμο αν συμβεί να αλλάξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά δισκία. Το Sleeve Φάκελος Timbuk2 διατίθεται για σχεδόν οποιαδήποτε από τα δισκία στην αγορά και προσφέρει ένα καλό επίπεδο προστασίας χάρη στην κατασκευή του αφρού. Είναι επίσης εγκεκριμένα από την TSA, ώστε να μην χρειάζεται να αφαιρείτε το δισκίο από το μανίκι όταν ταξιδεύετε. Οι τιμές ξεκινούν από $ 39 και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια υφασμάτων. Περισσότερο "

Χωρητική γραφίδα

Wacom Μπαμπού Stylus. © Wacom

Τα δισκία προορίζονται να αγγίζονται για να κάνουν ακριβώς τα πάντα. Υπάρχουν δύο προβλήματα με αυτό. Το πρώτο είναι ότι μερικές φορές είναι απλά πολύ δύσκολο να αγγίξετε ακριβώς το σωστό σημείο, είτε επειδή η οθόνη είναι μικρή είτε τα δάχτυλα ίσως είναι πολύ μεγάλα. Το δεύτερο είναι ότι αγγίζοντας τις οθόνες τα λερώνει πολύ γρήγορα. Μια γραφίδα είναι ουσιαστικά ένας τύπος στυλό ή συσκευή κατάδειξης που έχει σχεδιαστεί για να μιμείται την αφή του δακτύλου. Το μέγεθος και το στυλ των διαθέσιμων μοντέλων είναι εξαιρετικά διαφορετικά. Υπάρχει ακόμη και μια βούρτσα που είναι εκπληκτικά ακριβής και μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν επίσης να ασχοληθούν με την τέχνη σε ένα δισκίο. Οι τιμές κυμαίνονται από περίπου $ 10 έως $ 100 με πολλούς περίπου $ 30.

Φορητή μπαταρία

Εξωτερική μπαταρία USB PowerCore. © Anker

Ενώ τα περισσότερα tablet προσφέρουν εξαιρετικά μακρούς χρόνους λειτουργίας, υπάρχουν ακόμη καταστάσεις ιδιαίτερα όταν ταξιδεύετε, ότι μπορεί να μην έχετε ακόμα αρκετή ισχύ ή χώρο για να το φορτίσετε. Μια φορητή μπαταρία είναι ουσιαστικά ένα πακέτο μπαταριών που διαθέτει τυπικές θύρες τροφοδοσίας USB που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη φόρτιση των περισσότερων tablet, smartphone ή άλλων συσκευών που βασίζονται σε USB. Το Anker PowerCore είναι ένα ωραίο μεγάλο πακέτο μπαταριών που μπορεί να προσφέρει ένα καλό χρόνο λειτουργίας για ένα tablet μέσω οποιουδήποτε τυποποιημένου καλωδίου θύρας USB. Στη συνέχεια, η μπαταρία φορτίζεται μέσω ενός τυπικού καλωδίου USB. Τιμή μεταξύ $ 40 έως $ 50. Περισσότερο "

Προσαρμογείς τροφοδοσίας USB

Σετ φορτιστών USB Belkin. © Belkin

Οι μπαταρίες δισκίων γενικά σας δίνουν αρκετή ισχύ για να διαρκέσει μια ολόκληρη μέρα. Το μικρό μέγεθος τους καθιστά εξαιρετικό για ταξίδια. Φυσικά, όταν βρίσκεστε στο δρόμο, θα χρειαστεί κάποιος τρόπος να το χρεώσετε. Τα περισσότερα tablet έχουν τη δυνατότητα φόρτισης μέσω μιας τυπικής θύρας USB είτε μέσω ενός κανονικού καλωδίου USB είτε μέσω ενός παρεχόμενου καλωδίου προσαρμογέα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν περιλαμβάνουν πάντα έναν μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος για τη φόρτιση. Η Belkin προσφέρει ένα ωραίο κιτ που περιλαμβάνει έναν προσαρμογέα AC USB που μπορεί να περιστρέφεται για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε βύσμα τροφοδοσίας μαζί με έναν τυπικό προσαρμογέα θύρας τροφοδοσίας αυτοκινήτου, καθώς παρέχει αρκετή ισχύ για να φορτίζει σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή που χρησιμοποιεί μια πρίζα USB για τροφοδοσία . Τιμολογήθηκε γύρω στα $ 30 έως $ 40. Περισσότερο "

Ασύρματο πληκτρολόγιο Bluetooth

Κλειδί πληκτρολογίου πολλαπλών συσκευών Logitech K480 της Logitech. ©: Logitech

Η πληκτρολόγηση μεγάλων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα εικονικό πληκτρολόγιο μπορεί να είναι μια πρόκληση κατά καιρούς. Τα χαρακτηριστικά αυτόματης διόρθωσης και η άβολη αναγνώριση επαφής μπορεί μερικές φορές να καταλήξουν σε ξεκαρδιστικά αποτελέσματα που πιθανώς δεν θα πρέπει να σταλούν σε άλλο άτομο. Ευτυχώς, τα περισσότερα από τα tablet στην αγορά διαθέτουν δυνατότητες Bluetooth. Αυτό επιτρέπει τη σύνδεση μιας εξωτερικής συσκευής Bluetooth, όπως ενός πληκτρολογίου, με το tablet. Έχοντας ένα φυσικό πληκτρολόγιο μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ακρίβειας πληκτρολόγησης και της ταχύτητας και είναι μια θεά για όλους όσους θέλουν να κάνουν πολλή δουλειά στο tablet τους. Το πληκτρολόγιο Logitech K480 Wireless είναι εξαιρετικό επειδή μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί με έως και τρεις συσκευές και παρέχει μια υποδοχή που μπορεί να κρατήσει το tablet όρθιο ενώ πληκτρολογείτε. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έρχεται με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, αλλά αν προσφέρει μια μεγάλη εμπειρία πληκτρολόγησης. Τιμή μεταξύ $ 40 και $ 50. Περισσότερο "

Πανί καθαρισμού

3M καθαριστικό πανί. © 3M

Σχεδόν κάθε tablet στην αγορά χρησιμοποιεί κάποιο είδος γυαλιστερό γυαλί ή πλαστικό για να καλύψει την οθόνη στο tablet. Ενώ αυτό δίνει μια απίστευτη απεικόνιση όταν ξεκινά για πρώτη φορά από το κιβώτιο, με την πάροδο του χρόνου το γράσο και το βρωμιά από την επαφή με την οθόνη θα γρήγορα θαμπά και θα παραμορφώσει την εικόνα. Μερικά δισκία θα έρθουν με ένα μικρό πανί καθαρισμού αλλά δεν το κάνουν όλοι. Είναι καλύτερο να έχετε πάντα ένα πρακτικό για να επιστρέψετε εκείνη η υψηλή στιλπνότητα. Ένα πανί μικροϊνών είναι μια εξαιρετική επιλογή για αυτό το είδος εργασίας, καθώς είναι σχεδιασμένα για χρήση με ηλεκτρονικά και οθόνες, ώστε να μην γρατσουνίσουν. Οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από μερικά δολάρια έως περίπου $ 15 ανάλογα με το μέγεθος. Περισσότερο "

Κάρτα μνήμης Flash

Κάρτα MicroSDXC Ultra 64GB της SanDisk. © SanDisk

Τα tablet έχουν περιορισμένο χώρο αποθήκευσης σε αυτά που μπορεί να είναι προβληματική για όσους θέλουν να μεταφέρουν πολλές εφαρμογές, μουσική και βίντεο με τη συσκευή τους. Ορισμένα δισκία στην αγορά διαθέτουν υποδοχές κάρτας μνήμης flash για να τους επιτρέψουν πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο. Ο πιο συνηθισμένος τύπος θύρας που θα βρεθεί είναι η υποδοχή microSD. Αυτές είναι απίστευτα μικρές κάρτες μνήμης flash που μπορούν να παράσχουν περισσότερο από το διπλάσιο του χώρου αποθήκευσης που υπάρχει σε ένα tablet. Μια τυπική τιμή για μια κάρτα microSD 64GB με προσαρμογέα καρτών SD πλήρους μεγέθους είναι περίπου 25 δολάρια. Περισσότερο "

Κάρτες δώρων Netflix

Netflix Streaming. © Netflix

Η παρακολούθηση των μέσων ενημέρωσης είναι ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη των δισκίων. Η δυνατότητα να παρακολουθείτε ταινίες και τηλεόραση ενώ ταξιδεύετε ή να χαλαρώνετε στο σπίτι είναι πολύ ικανοποιητική. Το Netflix είναι το μεγαλύτερο όνομα όταν πρόκειται για streaming video υπηρεσίες. Προσφέρουν μια τεράστια επιλογή τηλεοπτικών και κινηματογραφικών τίτλων για να διαλέξετε και τώρα να δημιουργήσετε πρωτότυπα προγράμματα. Η Netflix παλαιότερα προσέφερε την αγορά συνδρομών δώρου στον ιστότοπό της, αλλά διέκοψαν την έκδοσή της υπέρ καρτών δώρου. Διατίθενται στις περισσότερες τοποθεσίες Best Buy και σε πολλούς άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης, με την τυπική αξία των 20 δολαρίων, η οποία πρέπει να διαρκέσει δύο μήνες με το κανονικό επιτόκιο συνδρομής 8,99 δολαρίων / μήνα. Περισσότερο "