Οι 7 καλύτερες θήκες για φορητούς υπολογιστές και μανίκια για αγορά στο 2018

Κρατήστε τον φορητό σας υπολογιστή προστατευμένο από τις σταγόνες και τις γρατζουνιές

Είτε βρίσκεστε στο καφενείο είτε χρησιμοποιείτε ένα δοχείο πάνω στο αεροπλάνο, τα μανίκια και οι θήκες είναι ένας βολικός και εύκολος τρόπος για να προστατέψετε το φορητό υπολογιστή σας. Μπορεί να σχεδιαστεί με φθορά κατά νου, προστατεύοντας με ασφάλεια τον υπολογιστή σας από τα στοιχεία ή σχεδιασμένο για να ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Με την πληθώρα των επιλογών που προσφέρονται στους καταναλωτές, βοηθήσαμε να καταγράψουμε τις καλύτερες επιλογές μανικιών για φορητούς υπολογιστές που είναι διαθέσιμες τόσο για τους Windows όσο και για τους οπαδούς των Mac.

Η θήκη κάλυψης Nacuwa 360 μοιρών είναι πλήρως φερμουάρ και έχει μήκος 13 ιντσών. Έρχεται σε ένα ελαφρύ ή σκούρο γκρίζο χρώμα και προσφέρει προστασία σε όλο τον κόσμο με ένα εσωτερικό μαξιλάρι σε σχήμα αυγό-κλουβί που στρώνει ολόκληρο το εσωτερικό. Αυτός ο εσωτερικός χώρος είναι ανθεκτικός σε κραδασμούς, σταγόνα και σύγκρουση, κάτι που είναι υπέροχο γιατί όταν μεταφέρετε το MacBook ή τον υπολογιστή σας, θα υπάρχουν πολλά από αυτά. Έχουν ενισχύσει ακόμη και τις γωνίες, οι οποίες είναι αναμφίβολα οι περιοχές με το μεγαλύτερο δυναμικό βλάβης.

Το εξωτερικό κέλυφος είναι ένα μαλακό, ζεστό γκρι σχέδιο που παρέχει επίσης ένα στρώμα αντοχής στο νερό για ακόμα μεγαλύτερη προστασία. Το μανίκι προσθέτει μια εξαιρετικά ισχυρή λαβή μεταφοράς και ακόμη και μια εξωτερική θήκη για να τοποθετήσετε φορτιστές, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και πολλά άλλα. Το εμπορικό σήμα μπορεί να μην κάνει τίτλους περιοδικών τεχνολογίας, αλλά οι αναθεωρήσεις του Amazon και τα χαρακτηριστικά μόνο (που προστίθενται στην απίστευτη τιμή) θα σας φέρουν γύρω από το γιατί αυτό το κατέστησε στην κορυφή της λίστας μας.

Αυτό το EveCase παίρνει τη δουλειά του να προστατεύει σοβαρά το φορητό σας υπολογιστή. Διαθέτει ένα στρώμα από απορροφητικό κραδασμών και αδιάβροχο διαμαντένιο νεοπρένιο, το οποίο διατηρεί τη συσκευή σας ασφαλή από μικρές προσκρούσεις, σταγόνες και πιτσιλιές. Εν τω μεταξύ, ένα μαλακό αφρώδες ύφασμα επένδυσης στο εσωτερικό την υπερασπίζεται από γρατζουνιές.

Το ίδιο το μανίκι διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη (11,6 x 12,5 ίντσες, 13,3 x 14 ίντσες, 15 x 15,6 ίντσες και 17 x 17,3 ίντσες) και τέσσερα διαφορετικά χρώματα (μαύρο, μπλε, μοβ και ζεστό ροζ). Ο σχεδιασμός κορυφαίας φόρτωσης σας δίνει εύκολη πρόσβαση στη συσκευή σας και είναι εγκεκριμένη από την TSA, οπότε δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε το φορητό υπολογιστή σας από αυτό το μανίκι ενώ περνάτε από την ασφάλεια του αεροδρομίου. Χωρίς επιπλέον θύλακες για να αποθηκεύσετε φορτιστές, έγγραφα ή άλλα αξεσουάρ, αλλά αυτή είναι η τιμή που πληρώνετε για μια τόσο λεπτή και ελαφριά περίπτωση.

Μερικές φορές, το απλό είναι καλύτερο και αυτό συμβαίνει με το μανίκι για φορητούς υπολογιστές AmazonBasics. Αυτό το βασικό μανίκι από νεοπρένιο διατίθεται σε ποικιλίες 11 ιντσών, 13 ιντσών και 15 ιντσών. Αν ψάχνετε για κάτι βασικό, απλό και φθηνό, που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις γρατζουνιές ή τις μικρές επιπτώσεις, η θήκη AmazonBasics είναι ιδανική για εσάς. Το πάτημα σε κάθε πλευρά και η κατάλληλη προσαρμογή βοηθούν στη δημιουργία 360 βαθμών προστασίας. Η φερμουάρ είναι ομαλή και δεν προσφέρει κανένα υπαινιγμό ότι αυτό το μανίκι είναι προϋπολογισμούς.

Μια λαβή σε ένα φορητό μανίκι δεν είναι για όλους, αλλά καθώς πολλοί άνθρωποι δεν απολαμβάνουν μεγαλύτερες τσάντες για γρήγορες εκδρομές, μια λαβή θα ήταν ευπρόσδεκτη. Ξεχωριστά, δεν θα μας απασχολούσε μερικές πρόσθετες επιλογές χρώματος, αλλά εκτός από τους περιορισμούς, είναι δύσκολο να πούμε όχι το μανίκι laptop της Amazon για ιδιωτική ετικέτα.

Όταν βρίσκεστε σε κίνηση με το φορητό υπολογιστή σας, χρειάζεστε κανονικά και μια χούφτα αξεσουάρ. Αυτή η θήκη φορητού υπολογιστή Case Logic έχει χώρο για όλους τους φορτιστές, τις δευτερεύουσες συσκευές και πολλά άλλα.

Τοποθετώντας συσκευές μέχρι 15,2 x 1,7 x 10,5 ίντσες, η τσάντα διαθέτει εσωτερική τσέπη για να κρατάτε σημειωματάρια και άλλα έγγραφα ξεχωριστά από τον υπολογιστή σας. Ένας ιμάντας Velcro κρατά τον φορητό υπολογιστή σας ασφαλισμένο στη θέση του και τα τοιχώματα των διαμερισμάτων παρέχουν πρόσθετη προστασία. Η εξωτερική μπροστινή τσέπη διαθέτει αφαιρούμενες τσέπες για το smartphone σας, φόρτιση καλωδίων, τούβλο τροφοδοσίας και πολλά άλλα, ενώ η εξωτερική τσέπη μπορεί να συγκρατήσει άνετα το tablet ή άλλα αντικείμενα. Το φερμουάρ αποσυνδέει το περίβλημα από τα τρία τέταρτα της διαδρομής, οπότε ο φορητός υπολογιστής σας είναι εύκολα προσβάσιμος. Διαθέτει έναν αποσπώμενο ιμάντα πάνω από τον ώμο, καθώς και μια μικρότερη λαβή στην κορυφή, ώστε να μπορείτε να τον μεταφέρετε με οποιοδήποτε τρόπο θέλετε. Μερικοί αναθεωρητές του Amazon παραπονούνται ότι η τσάντα είναι λίγο ογκώδης, αλλά παίρνει ένα A + για τον επιδιωκόμενο σκοπό της: κρατώντας όλα τα gadgets και τα αξεσουάρ σας με οργανωμένο τρόπο.

Όταν πρόκειται για την προστασία των φορητών υπολογιστών, υπάρχουν λίγα ονόματα που ξεχωρίζουν περισσότερο από την Thule. Η νέα θήκη Gauntlet 3.0 της εταιρείας μπορεί να φιλοξενήσει φορητούς υπολογιστές 13 ιντσών και διατίθεται στην αγορά απευθείας στους αγοραστές της Apple, αλλά μπορεί να χωρέσει και σε άλλους αριθμούς φορητών υπολογιστών. Η τιμή μπορεί να ακούγεται λίγο απότομη για ένα φορητό μανίκι, αλλά ο Gaunlet που έχει σκληρυνθεί από πολυουρεθάνη προσφέρει αρκετές τσέπες, ελαστικές ταινίες και γλιστρά μέσα στο μανίκι.

Συνολικά, υπάρχουν τρία διαμερίσματα που είναι καλυμμένα από δύο διαιρούμενα διαχωριστικά πλέγματος. Ένας ιμάντας από νάιλον τρέχει από πάνω προς τα κάτω και συνδέεται με έναν σύνδεσμο Velcro, ο οποίος βοηθά στη στερέωση του φορητού υπολογιστή μέσα στο μανίκι. Και το εσωτερικό του πυκνού αφρού προσθέτει ένα τελικό στρώμα προστασίας. Ρεαλιστικά, αυτό το μανίκι είναι καλύτερο για ημερήσιες εκδρομές, καθώς θα δυσκολευτείτε να βρείτε τον πρόσθετο χώρο για να χωρέσετε το καλώδιο φόρτισης και το βύσμα, αλλά αυτό είναι το τίμημα για προστασία από προσκρούσεις και μώλωπες.

Οποτεδήποτε το φορητό σου μανίκι μοιάζει με μια τσάντα ή τσέπη για high-end, ξέρεις ότι κάνεις κάτι στο τμήμα σχεδιασμού. Αυτό το μανίκι Kalidi σας προσφέρει κορυφαία κατηγορία δερμάτινων ειδών χωρίς την υψηλή τιμή δέρματος. Σε λίγο κάτω από $ 20, αυτό το πράγμα δεν θα σπάσει την τράπεζα, αλλά σίγουρα θα γυρίσει τα κεφάλια σε όλες τις επαγγελματικές σας συναντήσεις. Η υπόθεση μετρά σε 355 x 255 mm, οπότε έχει σχεδιαστεί για υπολογιστές 13 ιντσών και πιο συγκεκριμένα διαφημίζει το MacBook Air (για να διατηρεί το λεπτό, κομψό στυλ). Είναι κατασκευασμένο από ένα faux, PU δέρμα που είναι πραγματικά αρκετά υψηλής ποιότητας και το άνοιγμα είναι ένα fold-over που λειτουργεί πολύ όπως αυτά τα κλασικά pocketbooks. Και το καλύτερο μέρος είναι ότι έρχεται σε οκτώ high-end χρώματα που κυμαίνονται από μεταλλικό-y μαύρο δέρμα έως μαλακό πράσινο φλοιοί σε ένα σκοτεινό, μοβ τόνο κόσμημα. Έτσι, ανεξάρτητα από το ύφος του μανικιού, θα υπάρχει ένα χρώμα που προσφέρεται από την Kalidi.

Η τσάντα Tenba Messenger είναι η απόλυτη φιγούρα για μια τσάντα για φορητούς υπολογιστές επειδή προσφέρει βασικά όλα όσα θα θέλατε σε μια τσάντα χαρτοφύλακα και στη συνέχεια κάποια. Ας μιλήσουμε για το τι κατέχει. Για αρχάριους, μπορεί να φιλοξενήσει τον φορητό υπολογιστή σας όπως αναμένεται (και θα φιλοξενήσει διαφορετικά μεγέθη φορητού υπολογιστή ανάλογα με το μοντέλο της τσάντας που παίρνετε). Έχει επίσης θήκες για μια μεγάλη φωτογραφική μηχανή DSLR, μια κούπα καφέ ταξιδιού, όλους τους φορτιστές σας, ακόμα και φακέλους και σημειωματάρια. Όλες αυτές οι τσέπες χωρίζονται έτσι ώστε τα πάντα να παραμένουν οργανωμένα και προσιτά.

Τώρα ας μιλήσουμε για τα καινοτόμα, ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Τα κλιπ που κλείνουν την τσάντα είναι σούπερ έξυπνη μαγνητική γρήγορη απελευθέρωση που σας επιτρέπει να ασφαλίσετε ασφαλτικά την τσάντα κλειστή ή να την ανοίξετε με αστραπιαία ταχύτητα με ένα μόνο χέρι. Όσον αφορά την τσέπη της φωτογραφικής μηχανής που αναφέραμε, υπάρχει και ένα γρήγορο σημείο πρόσβασης με φερμουάρ σε αυτήν την τσέπη (χωρίς την ανάγκη ανατροπής ολόκληρου του κύριου πτερυγίου), έτσι ώστε να μπορείτε γρήγορα να κάνετε τα πράγματα για αντικατάσταση αντικειμένων χωρίς να εμφανίζεται ολόκληρος ο κόσμος πράγματα που έχετε στην τσάντα σας. Τέλος, στο πίσω μέρος υπάρχουν ιμάντες δακτυλίου D που χρησιμεύουν τόσο για την ασφάλιση της τσάντας στην κυλιόμενη βαλίτσα μεταφοράς όσο και για την τοποθέτηση της τσάντας σας πίσω από εσάς όταν την κρατάτε στον ώμο σας, ώστε να μην γλιστρήσει προς τα εμπρός κατά τη διάρκεια μιας βόλτα με το ποδήλατο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .