Αγοράζοντας το Spotify Premium ως δώρο: Πώς να στείλετε μια ηλεκτρονική κάρτα

Εισαγάγετε κάποιον για τη ροή μουσικής στέλνοντάς τον έναν κωδικό συνδρομής Spotify

Η αγορά ψηφιακής μουσικής στο διαδίκτυο ως δώρο παραδοσιακά ήταν για τη χρήση υπηρεσιών που σας επιτρέπουν να κάνετε λήψη αρχείων ήχου όπως το Amazon MP3 ή το iTunes Store. Ωστόσο, δεν το θέλουν όλοι. Ένας αυξανόμενος αριθμός ανεμιστήρων μουσικής αυτές τις μέρες προτιμούν να χρησιμοποιούν μια υπηρεσία ροής μουσικής έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση σε μια σχεδόν απεριόριστη προσφορά ήχου σχεδόν οπουδήποτε.

Αν γνωρίζετε κάποιον που το συμπαθεί αυτό τον τρόπο, τότε η αγορά τους μια συνδρομή Spotify Premium θα μπορούσε να είναι το τέλειο δώρο. Ομοίως, μπορείτε να εισαγάγετε κάποιον για πρώτη φορά στις χαρές της απεριόριστης ροής, δίνοντάς του μια συνδρομή Spotify Premium.

Οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος σας, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να δείτε πόσο εύκολο είναι να στείλετε άμεσα κανέναν Πιστοποιητικό Spotify.

  1. Μεταβείτε στον ιστότοπο του Spotify.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεσης κοντά στο επάνω μέρος της οθόνης.
  3. Εισάγετε χρησιμοποιώντας το Facebook ή πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη / τον κωδικό πρόσβασής σας.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση .
  5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας και κάντε κλικ στον υπερσύνδεσμο δώρου . Εάν δεν το βλέπετε τότε μπορείτε να φτάσετε στην ιστοσελίδα δώρων ηλεκτρονικής κάρτας του Spotify μέσω αυτού του συνδέσμου.
  6. Επιλέξτε το ποσό της συνδρομής που θέλετε να στείλετε κάνοντας κλικ σε ένα από τα κουμπιά επιλογής. Κατά τη στιγμή της σύνταξης, μπορείτε να επιλέξετε 1 μήνα, 3 μήνες, 6 μήνες ή 12 μήνες.
  7. Στην ενότητα Λεπτομέρειες παραγγελίας, συμπληρώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και επιλέξτε ημερομηνία παράδοσης .
  8. Επιλέξτε έναν τρόπο πληρωμής κάνοντας κλικ στο κουμπί επιλογής κάτω από μία από τις επιλογές που αναφέρονται.
  9. Στην ενότητα Προσαρμογή, επιλέξτε ένα από τα σχέδια ηλεκτρονικών καρτών κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί επιλογής .
  10. Πληκτρολογήστε το όνομά σας στο πλαίσιο κειμένου "Όνομα αποστολέα".
  11. Πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου που δώσατε στο πλαίσιο Όνομα παραλήπτη.
  12. Στο πλαίσιο κειμένου Email παραλήπτη, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου θέλετε να στείλετε το δώρο - κάντε διπλό έλεγχο για να μεταβείτε στη σωστή θέση!
  13. Πληκτρολογήστε ένα προαιρετικό προσωπικό μήνυμα.
  1. Για να δείτε πώς θα φαίνεται η ηλεκτρονική κάρτα, κάντε κλικ στο κουμπί Μήνυμα προεπισκόπησης .
  2. Αν όλα φαίνονται καλά, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .
  3. Αν επιλέξατε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα δείτε μια οθόνη επιβεβαίωσης αγοράς, από την οποία μπορείτε να δείτε την παραγγελία. Ελέγξτε ότι αυτό είναι σωστό και εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας .
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Επιβεβαίωση πληρωμής . Εάν επιλέξετε Paypal τότε θα δείτε μια διαφορετική οθόνη όπου θα πρέπει να συνδεθείτε στο PayPal.
  5. Θα πρέπει τώρα να δείτε μια οθόνη που θα σας ρωτάει εάν θέλετε να εκτυπώσετε ή να στείλετε με email την κάρτα που μόλις αγοράσατε. Μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Εκτύπωση ή στο κουμπί Αποστολή ως Email - ή και τα δύο!

Συμβουλές