Πώς να κατεβάσετε τα τραγούδια από το Amazon με το πρόγραμμα περιήγησης στο Web

Η Amazon Music (παλαιότερα γνωστή ως Amazon MP3 Store ) προσφέρει δωρεάν λογισμικό για τη λήψη μουσικών αγορών στον υπολογιστή σας. Αφού αγοράσετε μουσική ή εάν είστε μέλος της Amazon Prime Music , έχετε πολλούς τρόπους να την ακούσετε, συμπεριλαμβανομένης της λήψης της με μια εφαρμογή για κινητά ή για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Ωστόσο, ενώ είναι αλήθεια ότι το εργαλείο μεταφόρτωσης MP3 του Amazon μπορεί να φαίνεται σαν ο ευκολότερος τρόπος για να κατεβάσετε μουσική στον υπολογιστή σας, υπάρχει πάντα η δυνατότητα αποθήκευσης των τραγουδιών απευθείας μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού σας, εξαλείφοντας την ανάγκη λήψης λογισμικού.

Εάν θέλετε να κάνετε λήψη των MP3s (συμπεριλαμβανομένων τυχόν δωρεάν κομματιών ) χωρίς να εγκαταστήσετε την επιφάνεια εργασίας ή την εφαρμογή για κινητά Amazon Music , το μόνο που χρειάζεστε είναι το πρόγραμμα περιήγησης ιστού (όπως το Chrome, ο Internet Explorer, ο Firefox κ.λπ.).

Πώς να κατεβάσετε μουσική Amazon μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web

Αν έχετε ήδη αγοράσει μουσική μέσω του Amazon, μεταβείτε απευθείας με τα παρακάτω βήματα. Αν δεν έχετε, παραλείψτε στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας για να δείτε πώς μπορείτε να αγοράσετε μουσική στο Amazon.

  1. Συνδεθείτε στη μουσική σας Amazon εισάγοντας τον κανονικό αριθμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / τηλεφώνου και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Amazon.
  2. Στην αριστερή πλευρά της σελίδας Μουσική του Αμαζονίου, στην ενότητα MY MUSIC , μεταβείτε στην περιοχή που θέλετε να μεταφορτώσετε. Αν θέλετε να κάνετε λήψη ολόκληρου άλμπουμ ταυτόχρονα, κάντε κλικ στην επιλογή αυτή. Για να περιηγηθείτε σε τραγούδια, εισαγόμενη μουσική, καλλιτέχνες ή μουσική ανά είδος, επιλέξτε μία από αυτές τις επιλογές.
    1. Αν θέλετε να κάνετε λήψη της μουσικής που έχετε αγοράσει πρόσφατα, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας σε αυτήν την ενότητα με αυτόν τον σύνδεσμο εδώ.
  3. Τοποθετήστε ένα σημάδι ελέγχου δίπλα σε ένα ή περισσότερα τραγούδια που θέλετε να μεταφορτώσετε μέσω του προγράμματος περιήγησης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη . Για να επιλέξετε τα πάντα στη σελίδα, χρησιμοποιήστε το επάνω σημείο για να το επιλέξετε γρήγορα.
    1. Αν κάνετε λήψη μουσικής από την ενότητα " Αγορές ", θα δείτε μια απλή λίστα με όλα τα τραγούδια που έχετε αγοράσει στο Amazon.
    2. Αν ψάχνετε σε ένα άλμπουμ τραγουδιών και θέλετε να κάνετε λήψη ολόκληρου του άλμπουμ ως αρχείο ZIP , το κουμπί λήψης είναι κρυμμένο σε ένα μικρό κουμπί με τρεις κάθετες κουκίδες. Για να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο τραγούδι για λήψη από το άλμπουμ, μπορείτε να τοποθετήσετε το ποντίκι πάνω από το τραγούδι για να δείτε ένα διαφορετικό κουμπί τριών σημείων που σας επιτρέπει να κατεβάσετε μόνο ένα τραγούδι.
  1. Αφού επιλέξετε να κατεβάσετε το τραγούδι, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα σας ρωτά εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Μουσική Amazon για να κατεβάσετε τη μουσική. Για να αποθηκεύσετε τη μουσική του Amazon χωρίς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ονομάζεται Όχι χάρη , απλά κατεβάστε απευθείας αρχεία μουσικής.
    1. Σημείωση: Ενδέχεται να δείτε ένα μήνυμα εδώ που λέει ότι πρέπει να εξουσιοδοτήσετε τη συσκευή για να μπορείτε να κάνετε λήψη μουσικής. Μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε πολλές συσκευές με το λογαριασμό σας (διαχειριστείτε τις συσκευές εδώ), επομένως προχωρήστε και κάντε κλικ στην επιλογή Εξουσιοδότηση συσκευής για να δώσετε στον υπολογιστή σας την εξουσία να κατεβάσει μουσική από το λογαριασμό σας.
  2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τη μουσική κάπου που είναι εύκολο για σας να βρείτε.

Πώς να αγοράσετε μουσική από τη μουσική του Amazon

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα εάν χρειάζεστε βοήθεια για την αγορά μουσικής μέσω του Amazon:

  1. Μεταβείτε στην ενότητα ψηφιακής μουσικής του Amazon για να αναζητήσετε τη μουσική που μπορείτε να αγοράσετε.
    1. Σημείωση: Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό Amazon, μπορείτε να το κάνετε εδώ.
  2. Χρησιμοποιήστε το μενού στα αριστερά για να περιηγηθείτε στα τραγούδια. Το Amazon διευκολύνει την εύρεση τραγουδιών σε πολλά είδη ή σε κατηγορίες όπως τα $ 5 Albums και τα $ 0.69 Songs. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης για να βρείτε γρήγορα κάτι συγκεκριμένο.
  3. Μόλις βρείτε το τραγούδι που θέλετε να αγοράσετε, χρησιμοποιήστε είτε το κουμπί αγοράς (εκείνο που έχει την τιμή που γράφτηκε σε αυτό) για να φτάσετε γρήγορα το τελευταίο βήμα της διαδικασίας για να αγοράσετε το τραγούδι ή χρησιμοποιήστε το κουμπί καλάθι για να το προσθέσετε στο " MP3 καλάθι "ώστε να μπορείτε να κάνετε αγορές πριν κάνετε την αγορά.
  4. Όταν αγοράζετε ένα τραγούδι στο Amazon, θα λάβετε ένα μήνυμα που δείχνει ότι η παραγγελία ολοκληρώθηκε.
    1. Σε αυτήν την τελική οθόνη εμφανίζεται ένα κουμπί " Παίξε τώρα " για να ακούσετε το τραγούδι στο πρόγραμμα περιήγησής σας, καθώς και ένα κουμπί λήψης αγορών για να αποθηκεύσετε το MP3 αμέσως.