Πώς να απενεργοποιήσετε το JavaScript σε IE8 και IE9

Απαλλαγείτε από το JavaScript και άλλα ενεργά συστατικά scripting στον Internet Explorer

Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης IE8 ή IE9 σε λειτουργικά συστήματα Windows.

Οι χρήστες του Internet Explorer 8 ή 9 που επιθυμούν να απενεργοποιήσουν το JavaScript στο πρόγραμμα περιήγησής τους, είτε για λόγους ασφαλείας είτε για λόγους ανάπτυξης, μπορούν να το κάνουν με μερικά απλά βήματα. Αυτό το σεμινάριο σας δείχνει πώς έχει γίνει. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης IE8 ή IE9.

Χρήστες IE8: Κάντε κλικ στο μενού Εργαλεία του IE8 , που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογές Internet .

I χρήστες E9: Γυρίστε στο κουμπί του εργαλείου IE9 , που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογές Internet .

Το παράθυρο διαλόγου Επιλογές Internet του IE θα πρέπει τώρα να εμφανίζεται, επικαλύπτοντας το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Κάντε κλικ στην καρτέλα Ασφάλεια . Θα πρέπει τώρα να εμφανίζονται οι επιλογές ασφαλείας . Κάντε κλικ στην επιλογή Προσαρμοσμένο επίπεδο Οι ρυθμίσεις της ζώνης Internet της IE θα πρέπει να είναι ορατές.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να εντοπίσετε την ενότητα Scripting, που φαίνεται στο παραπάνω παράδειγμα. Για να απενεργοποιήσετε το JavaScript και άλλα ενεργά συστατικά δέσμης ενεργειών στο IE, εντοπίστε πρώτα την υποενότητα Active scraping . Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο συνοδευτικό κουμπί Απενεργοποίηση . Αν προτιμάτε κάθε φορά που ένας ιστότοπος επιχειρεί να ξεκινήσει οποιοδήποτε κώδικα δέσμης ενεργειών, επιλέξτε το κουμπί επιλογής "Προτροπή" .