Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το YouTube στο iOS 6;

Η αναβάθμιση σε μια νέα έκδοση του iOS είναι συνήθως συναρπαστική επειδή προσφέρει όλα τα είδη των δροσερών νέων δυνατοτήτων. Αλλά όταν οι χρήστες αναβαθμίσουν τα iPhones και άλλες συσκευές iOS στο iOS 6 ή όταν έλαβαν συσκευές όπως το iPhone 5 που είχε προφόρτιση iOS 6, κάτι είχε εξαφανιστεί.

Δεν το συνειδητοποίησαν όλοι από την αρχή, αλλά η ενσωματωμένη εφαρμογή YouTube, μια εφαρμογή στην οποία είχε βρεθεί στην αρχική οθόνη των συσκευών iOS από το πρώτο iPhone, έφυγε. Η Apple κατάργησε την εφαρμογή στο iOS 6 και ο τρόπος με τον οποίο πολλοί άνθρωποι είχαν παρακολουθήσει βίντεο YouTube στις συσκευές iOS τους εξαφανίστηκαν ξαφνικά.

Η εφαρμογή μπορεί να έχει εξαφανιστεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το YouTube στο iOS 6. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για την αλλαγή και πώς να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το YouTube.

Τι συνέβη με την ενσωματωμένη εφαρμογή YouTube;

Ο ακριβής λόγος αφαιρέσεως της εφαρμογής YouTube από το iOS 6 δεν έχει ποτέ αποκαλυφθεί, αλλά δεν είναι δύσκολο να βρούμε μια καλή θεωρία. Έχει αναφερθεί ευρέως ότι η Apple και η Google, ο ιδιοκτήτης του YouTube, συγκρούονται σε πολλά μέτωπα της αγοράς smartphones και ότι η Apple ενδέχεται να μην θέλει να κατευθύνει τους χρήστες στην ιδιοκτησία της Google, το YouTube. Από την πλευρά της Google, η αλλαγή μπορεί να μην είναι τόσο άσχημη. Η παλιά εφαρμογή YouTube δεν συμπεριέλαβε διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις είναι ο κυριότερος τρόπος με τον οποίο η Google κερδίζει χρήματα, έτσι ώστε η έκδοση της εφαρμογής να μην κάνει για τους όσο θα μπορούσε. Ως αποτέλεσμα, ίσως υπήρξε αμοιβαία απόφαση κατάργησης της εφαρμογής YouTube από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές που περιλαμβάνονται στο iOS 6.

Σε αντίθεση με τα προβλήματα μεταξύ της Apple και της Google που προκάλεσαν την έλλειψη δεδομένων των Χαρτών Google στη νέα εφαρμογή Χάρτες και την αντικατάστασή της με μια αμφισβητήσιμη εναλλακτική λύση της Apple , η αλλαγή του YouTube δεν επηρεάζει αρνητικά τους χρήστες. Γιατί; Υπάρχει μια νέα εφαρμογή που μπορείτε να κάνετε λήψη.

Μια νέα εφαρμογή YouTube

Ακριβώς επειδή καταργήθηκε η αρχική εφαρμογή, δεν σημαίνει ότι το YouTube έχει αποκλειστεί από τις συσκευές iOS 6 και iOS. Σχεδόν όταν η Apple κυκλοφόρησε το iOS 6 χωρίς την παλιά εφαρμογή YouTube, η Google κυκλοφόρησε τη δική της δωρεάν εφαρμογή YouTube (μεταφορτώστε την μέσω του App Store κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο). Παρόλο που το YouTube ενδέχεται να μην έχει προεγκατασταθεί στο iOS 6, μπορείτε εύκολα να αρπάξετε την εφαρμογή και να λάβετε όλα τα βίντεο του YouTube που θέλετε.

YouTube κόκκινη υποστήριξη

Εκτός από όλες τις τυπικές λειτουργίες του YouTube που περιμένετε-παρακολουθείτε βίντεο, αποθηκεύοντας τους για να παρακολουθήσετε αργότερα, σχολιάζοντας, εγγραφείτε-η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης το κόκκινο YouTube. Αυτή είναι η νέα υπηρεσία βίντεο υψηλής ποιότητας που προσφέρει το YouTube, η οποία παρέχει πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο από μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του YouTube. Αν έχετε ήδη εγγραφεί, θα έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή. Εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμα, το Red είναι διαθέσιμο ως αγορά εντός της εφαρμογής .

YouTube στο διαδίκτυο

Εκτός από τη νέα εφαρμογή YouTube, υπάρχει και ένας άλλος τρόπος με τον οποίο οι χρήστες iPhone μπορούν να απολαύσουν το YouTube: στον ιστό. Αυτό είναι σωστό, ο αρχικός τρόπος παρακολούθησης του YouTube εξακολουθεί να λειτουργεί στο iPhone, το iPad και το iPod touch ανεξάρτητα από την έκδοση του iOS που εκτελείτε. Απλά ενεργοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του iOS και μεταβείτε στη διεύθυνση www.youtube.com. Μόλις εκεί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο ακριβώς όπως και στον υπολογιστή σας.

Εύκολη μεταφόρτωση στο YouTube

Η εφαρμογή YouTube δεν είναι μόνο για παρακολούθηση βίντεο. Στις τελευταίες εκδόσεις, μπορείτε να επεξεργαστείτε βίντεο, να προσθέσετε φίλτρα και μουσική και στη συνέχεια να μεταφορτώσετε τα βίντεό σας απευθείας στο YouTube. Παρόμοιες λειτουργίες ενσωματώνονται επίσης στο iOS. Αν έχετε ένα βίντεο που θέλετε να μεταφορτώσετε, απλώς αγγίξτε το πλαίσιο δράσης σε μια εφαρμογή συμβατή με το βίντεο (το κουτί με βέλος που βγαίνει από αυτό) και επιλέξτε το YouTube για να ανεβάσετε το περιεχόμενό σας.