Πώς να βάζετε μουσική σε ένα iPod

Έχοντας ένα iPod είναι δροσερό, αλλά τα iPods δεν χρησιμοποιούν πολύ χωρίς μουσική πάνω τους. Για να απολαύσετε πραγματικά τη συσκευή σας, πρέπει να μάθετε πώς να τοποθετείτε μουσική σε ένα iPod. Αυτό το άρθρο σας δείχνει πώς.

Συγχρονισμός iPods με το iTunes, όχι το σύννεφο

Χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα iTunes στην επιφάνεια εργασίας ή το lap-top για να κατεβάσετε τραγούδια σε ένα iPod, χρησιμοποιώντας μια διαδικασία που ονομάζεται συγχρονισμός . Όταν συνδέετε το iPod σας σε έναν υπολογιστή με iTunes, μπορείτε να προσθέσετε σχεδόν οποιαδήποτε μουσική (και, ανάλογα με το μοντέλο που έχετε, άλλο περιεχόμενο όπως βίντεο, podcast, φωτογραφίες και ηχητικά βιβλία) σε αυτόν τον υπολογιστή στο iPod.

Ορισμένες άλλες συσκευές της Apple, όπως το iPhone και το iPod touch, μπορούν να συγχρονίζονται με υπολογιστές ή να έχουν πρόσβαση σε μουσική από το σύννεφο. Ωστόσο, επειδή τα iPod δεν έχουν πρόσβαση στο Internet, τα παραδοσιακά μοντέλα iPod-Classic, Nano και Shuffle-μπορούν να συγχρονιστούν μόνο με το iTunes.

Πώς να βάζετε μουσική σε ένα iPod

Για να συγχρονίσετε μουσική στο iPod, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένο το iTunes στον υπολογιστή σας και έχετε προσθέσει μουσική στη βιβλιοθήκη του iTunes. Μπορείτε να αποκτήσετε μουσική παίζοντας τραγούδια από το CD , μεταφορτώνοντάς τα από το Διαδίκτυο και αγοράζοντας τα σε ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το iTunes Store , μεταξύ άλλων μέσων. Τα iPods δεν υποστηρίζουν υπηρεσίες ροής μουσικής όπως Spotify ή Apple Music
  2. Συνδέστε το iPod σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB που συνοδεύει το καλώδιο (όχι μόνο κάποιο καλώδιο, αλλά και το καλώδιο που χρειάζεστε για το Dock Connector της Apple ή τις θύρες Lightning, ανάλογα με το μοντέλο σας). Εάν το iTunes δεν είναι ήδη ανοιχτό στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να ανοίξει τώρα. Αν δεν έχετε ρυθμίσει το iPod σας ακόμα, το iTunes θα σας προτρέψει να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης
  3. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία ή εάν το iPod σας έχει ήδη ρυθμιστεί, θα δείτε την κύρια οθόνη διαχείρισης iPod (ίσως χρειαστεί να κάνετε κλικ στο εικονίδιο iPod στο iTunes για να μεταβείτε σε αυτήν την οθόνη). Αυτή η οθόνη εμφανίζει μια εικόνα του iPod σας και έχει ένα σύνολο καρτελών κατά πλάτος ή επάνω, ανάλογα με την έκδοση του iTunes που έχετε. Η πρώτη καρτέλα / μενού είναι Μουσική . Κλίκαρέ το
  1. Η πρώτη επιλογή στην καρτέλα Μουσική είναι Συγχρονισμός μουσικής . Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα του (αν δεν το κάνετε, δεν θα μπορείτε να κατεβάσετε τραγούδια)
  2. Αφού το κάνετε αυτό, θα είναι διαθέσιμες ορισμένες άλλες επιλογές:
      • Ολόκληρη η Βιβλιοθήκη Μουσικής κάνει αυτό που λέει: Συγχρονίζει όλη τη μουσική στη βιβλιοθήκη του iTunes στο iPod σας
  3. Συγχρονισμός Οι επιλεγμένες λίστες αναπαραγωγής, καλλιτέχνες και είδη σάς επιτρέπουν να επιλέξετε ποια μουσική μεταβαίνει στο iPod σας χρησιμοποιώντας αυτές τις κατηγορίες. Επιλέξτε τα πλαίσια δίπλα στα στοιχεία που θέλετε να συγχρονίσετε
  4. Συμπεριλάβετε μουσικά βίντεο που συγχρονίζουν όλα τα μουσικά βίντεο στη βιβλιοθήκη iTunes με το iPod σας (αν υποθέσουμε ότι μπορεί να παίξει βίντεο, δηλαδή)
  5. Για πιο λεπτομερή έλεγχο των τραγουδιών που λαμβάνετε στο iPod σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής και να συγχρονίσετε μόνο αυτή τη λίστα αναπαραγωγής ή να καταργήσετε την επιλογή τραγουδιών για να μην προστεθούν στο iPod σας
  6. Αφού αλλάξετε τις ρυθμίσεις και καθορίσετε ποια τραγούδια θέλετε να κάνετε λήψη, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου του iTunes.

Αυτό θα ξεκινήσει τη λήψη τραγουδιών στο iPod σας. Ο χρόνος που διαρκεί εξαρτάται από το πόσα τραγούδια κατεβάζετε. Μόλις ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός, θα έχετε προσθέσει επιτυχώς μουσική στο iPod σας.

Αν θέλετε να προσθέσετε άλλο περιεχόμενο, όπως τα ηχητικά βιβλία ή τα podcast, και το iPod υποστηρίζει αυτό, αναζητήστε άλλες καρτέλες στο iTunes, κοντά στην καρτέλα Μουσική. Κάντε κλικ σε αυτές τις καρτέλες και στη συνέχεια επιλέξτε τις επιλογές σας σε αυτές τις οθόνες. Συγχρονίστε ξανά και αυτό το περιεχόμενο θα μεταφορτωθεί και στο iPod σας.

Πώς να βάζετε μουσική σε iPhone ή iPod touch

Το iPod περιορίζεται στο συγχρονισμό με το iTunes, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το iPhone και το iPod touch. Επειδή αυτές οι συσκευές μπορούν να συνδεθούν στο Internet και επειδή μπορούν να εκτελούν εφαρμογές, και οι δύο έχουν πολλές περισσότερες επιλογές για την προσθήκη μουσικής .