Πώς να μεταφέρετε μουσική στο iPod σας από το iTunes

Αν είστε νέος στον κόσμο της ψηφιακής μουσικής ή απλά χρειάζεστε μια ανανέωση για το πώς να μεταφέρετε μουσική στο iPod σας, τότε αυτό το σεμινάριο είναι απαραίτητο. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της ψηφιακής μουσικής είναι ότι μπορείτε να μεταφέρετε κυριολεκτικά εκατοντάδες άλμπουμ μουσικής και να τα ακούσετε στο iPod σας σχεδόν οπουδήποτε. Είτε έχετε αγοράσει κομμάτια από το iTunes Store είτε έχετε χρησιμοποιήσει το λογισμικό iTunes για να αντιγράψετε τα CD ήχου , θα θέλετε να τα συγχρονίσετε με το iPod για την τελική φορητότητα.

Τι είδους είδη iPod καλύπτει αυτό το σεμινάριο;

Πριν ακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο συγχρονισμού iPod , θα χρειαστεί να έχετε ένα από τα παρακάτω προϊόντα της Apple:

Να θυμάστε ότι όταν συγχρονίζεται η μουσική με το iPod σας, τα τραγούδια που βρίσκει το iTunes που δεν βρίσκονται στον υπολογιστή σας θα διαγραφούν στο iPod.

Σύνδεση του iPod σας

Πριν συνδέσετε το iPod στον υπολογιστή σας, βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό iTunes είναι ενημερωμένο. Εάν δεν το έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να κάνετε λήψη της τελευταίας έκδοσης από τον ιστότοπο του iTunes.

Συνδέστε το iPod στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τον παρεχόμενο σύνδεσμο σύνδεσης.

Εκκινήστε το λογισμικό iTunes

Στην ενότητα Συσκευές στο αριστερό παράθυρο παραθύρου, κάντε κλικ στο iPod.

Μεταφορά μουσικής αυτόματα

Για να μεταφέρετε μουσική χρησιμοποιώντας τη μέθοδο αυτόματου συγχρονισμού, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Κάντε κλικ στο μενού Μουσική στο πάνω μέρος της κύριας οθόνης iTunes.

Βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Μουσική συγχρονισμού - κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα σε αυτήν, αν όχι.

Αν θέλετε να μεταφέρετε όλη τη μουσική σας, κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής δίπλα στην επιλογή "Επιλογή πλήρους μουσικής".

Εναλλακτικά, για να επιλέξετε τραγούδια κερασιών από τη βιβλιοθήκη του iTunes , κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής δίπλα στην επιλογή Επιλεγμένα playlist, καλλιτέχνες, άλμπουμ και είδη.

Για να ξεκινήσετε τη μεταφορά μουσικής στο iPod, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή για να ξεκινήσει ο συγχρονισμός.

Πώς να ρυθμίσετε το iTunes για χειροκίνητη μεταφορά μουσικής

Για να έχετε περισσότερο έλεγχο του τρόπου συγχρονισμού του iTunes με το iPod σας, πρέπει πρώτα να διαμορφώσετε το λογισμικό για να μεταφέρετε τη μουσική σας με μη αυτόματο τρόπο. Για να γινει αυτο:

Κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Σύνοψη στην κορυφή της κύριας οθόνης iTunes.

Ενεργοποιήστε τη δυνατότητα "Μη αυτόματη διαχείριση μουσικής" κάνοντας κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα της και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή.

Μη αυτόματη μεταφορά μουσικής

Εάν έχετε ρυθμίσει το iTunes για χειροκίνητη μεταφορά μουσικής , ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δείτε πώς να επιλέξετε τραγούδια και να τα συγχρονίσετε στο iPod σας.

Κάντε κλικ στην επιλογή Μουσική στο αριστερό παράθυρο (κάτω από τη Βιβλιοθήκη).

Για μεταφορά με μη αυτόματο τρόπο, μεταφορά και απόθεση τραγουδιών από το κύριο παράθυρο του iTunes στο εικονίδιο του iPod (στο αριστερό παράθυρο κάτω από το στοιχείο Συσκευές ). Αν χρειαστεί να επιλέξετε πολλά κομμάτια, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο [CTRL] (για Mac χρησιμοποιήστε το [πλήκτρο εντολών]) και επιλέξτε τα τραγούδια σας - στη συνέχεια μπορείτε να σύρετε μια ομάδα τραγουδιών στο iPod σας.

Για να συγχρονίσετε τις λίστες αναπαραγωγής iTunes με το iPod, απλά σύρετε και αποθέστε αυτές στο εικονίδιο του iPod στο αριστερό παράθυρο.