Πώς μπορώ να συνδέσω το iPod μου στον υπολογιστή μου;

Αν είστε ο υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός νέου iPod, η πρώτη ερώτηση που μπορείτε να ρωτήσετε όταν το παίρνετε στο σπίτι είναι πώς μπορώ να συνδέσω το iPod μου με τον υπολογιστή μου; Ευτυχώς, όσο έχετε σύνδεση στο Internet, έχετε όλα όσα χρειάζεστε - και η διαδικασία είναι πολύ εύκολη.

Δυσκολία: Εύκολη

Απαιτείται χρόνος: Λίγα λεπτά

Εδώ είναι πώς

  1. Μπορεί να έχετε ήδη εγκατεστημένο το iTunes στον υπολογιστή σας. Εάν όχι, κατεβάστε το από την Apple (είναι δωρεάν) και εγκαταστήστε το.
  2. Πώς να εγκαταστήσετε το iTunes σε Mac
  3. Στη συνέχεια, ανοίξτε το κιβώτιο του iPod. Στο εσωτερικό, θα βρείτε το iPod και ένα καλώδιο USB. Αυτό το καλώδιο θα φέρει ένα εικονίδιο USB στο μικρότερο, μακρύτερο άκρο (το εικονίδιο μοιάζει με τριγωνικό βλήμα με βέλος στη μέση) και μια ευρεία, επίπεδη υποδοχή σύνδεσης από την άλλη.
  4. Συνδέστε το άκρο του καλωδίου σύνδεσης στην υποδοχή σύνδεσης σύνδεσης στο κάτω μέρος του iPod σας (το iPod Shuffle δεν χρησιμοποιεί υποδοχή σύνδεσης. Συνδέστε το συνδέοντας το καλώδιο που περιλαμβάνεται στην υποδοχή ακουστικών). Στη συνέχεια, συνδέστε το άκρο USB του καλωδίου σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας.
  5. Όταν το κάνετε αυτό, το iTunes πρέπει να ξεκινήσει αυτόματα, αν δεν είναι ήδη σε λειτουργία. Η οθόνη του iPod σας θα ανάψει επίσης.
    1. Το iTunes θα σας μεταφέρει στη διαδικασία εγκατάστασης του iPod σας:
  6. Ρύθμιση του iPod nano
  7. Ρύθμιση του iPod Shuffle
  8. Και με αυτό, το iPod σας είναι ρυθμισμένο και έτοιμο για χρήση. Ορισμένα επόμενα βήματα που μπορεί να θέλετε να πάρετε περιλαμβάνουν:
  1. Αντιγραφή των CD σας στο iTunes
  2. Αγοράστε μουσική στο iTunes Store
  3. Τώρα, κάθε φορά που θέλετε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε περιεχόμενο από το iPod σας, συνδέστε το στον υπολογιστή σας και διαχειριστείτε τι συγχρονίζεται σε αυτό στο iTunes.

Ο, τι χρειάζεσαι