"Μαύρο και άσπρο 2" No-CD Patch

Τρόποι παράκαμψης που πρέπει να εισαγάγετε δίσκους φυσικών παιχνιδιών όταν παίζετε

Οι ενημερωμένες εκδόσεις "No-CD" χρησιμοποιούνται για την παράκαμψη της τοποθέτησης ενός CD ή DVD ενός παιχνιδιού στη μονάδα CD-ROM κάθε φορά που θέλετε να παίξετε. Οι προγραμματιστές δεν υποστηρίζουν επισήμως κανένα patch-cd (ή ρωγμές), καθώς χρησιμοποιούνται συχνά για πειρατικά αντίγραφα. Το "Μαύρο και Άσπρο 2" δεν διαφέρει.

Πώς λειτουργούν τα patches No-CD

Μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα χωρίς CD ή όχι είναι συνήθως μια "ραγισμένη" έκδοση του εκτελέσιμου αρχείου (το αρχείο .exe ) που χρησιμοποιείται για την εκκίνηση του παιχνιδιού. Η εντολή ελέγχου για το δίσκο CD ή DVD έχει αφαιρεθεί από το αρχείο.

Όταν χρησιμοποιείτε μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα χωρίς CD, μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα εάν το παιχνίδι ενημερωθεί σε μια νέα έκδοση. Όταν συμβεί αυτό, η έκδοση χωρίς CD του εκτελέσιμου αρχείου ενδέχεται να μην λειτουργεί πλέον για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστεί να βρείτε ένα νέο εκτελέσιμο αρχείο που δεν λειτουργεί με τη νέα έκδοση του παιχνιδιού.

Γιατί οι παίκτες χρησιμοποιούν τα No-CD Patches

Οι παίκτες χρησιμοποιούν μπαλώματα χωρίς CD για διάφορους λόγους. Η πρώτη, φυσικά, είναι απλά η ευκολία να καθίσετε και να παίξετε το παιχνίδι σας χωρίς να χρειαστεί να σκάψετε το δίσκο CD ή DVD για κάθε περίοδο παιχνιδιού. Παίρνετε και παίζετε πολύ πιο γρήγορα όταν μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα.

Ίσως ένας πιο σημαντικός λόγος είναι να προστατεύσετε τα αρχικά CD ή DVD του παιχνιδιού από γρατζουνιές και άλλες ζημιές. Κάθε φορά που πρέπει να βγάλετε τους δίσκους παιχνιδιών από τα μανίκια ή τις θήκες τους, υπάρχει κίνδυνος να τα καταστρέψετε.

Η επαναλαμβανόμενη ολίσθηση μέσα και έξω από τα μανίκια, για παράδειγμα, μπορεί να φορέσει στην επιφάνεια του δίσκου. Αν έχετε βρει ακαθαρσίες στο μανίκι σας τυχαία, την επόμενη φορά που θα τοποθετήσετε το δίσκο ή θα τον τραβήξετε έξω, θα μπορούσατε να καταλήξετε να το ξύσετε σοβαρά.

Οι κατεστραμμένοι δίσκοι ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν επειδή η μονάδα DVD ή CD-ROM δεν μπορεί πλέον να διαβάζει τα δεδομένα μέσω της χαραγμένης επιφάνειας.

Εάν παρακάμψετε την ανάγκη εισαγωγής ενός δίσκου όταν παίζετε ένα παιχνίδι χρησιμοποιώντας μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα χωρίς CD, οι δίσκοι σας μπορούν να παραμείνουν ασφαλείς μακριά.

Η νομιμότητα των μπαλών ή των ρωγμών χωρίς CD είναι αμφισβητήσιμη, οπότε παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μόνο ένα για το "Black and White 2" εάν είστε κύριος του παιχνιδιού.

Εναλλακτική λύση για τα μπαλώματα No-CD

Εάν η ιδέα της λήψης και της εκτέλεσης ενός παράξενα εκτελέσιμου αρχείου με hack στον υπολογιστή σας σας αφήνει να αισθάνεστε άβολα, πιθανότατα είστε έξυπνοι. Δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να ανοίξετε αρχεία στον υπολογιστή σας που προέρχονται από πηγές που δεν γνωρίζετε και δεν εμπιστεύεστε.

Υπάρχει ένας εναλλακτικός τρόπος για να παίξετε τα παιχνίδια σας χωρίς να χρειαστεί να καταφύγετε σε ένα patch χωρίς CD. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό εικονικού CD. Αυτό το λογισμικό δημιουργεί εικόνες του δίσκου CD ή DVD σας ως αρχείο ISO στον σκληρό σας δίσκο, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να προσπελαστεί από το παιχνίδι, ώστε να μην χρειάζεται να συνεχίσετε να τραβάτε τους δίσκους παιχνιδιών σας.

Αυτή η μέθοδος απαιτεί τη χρήση λογισμικού τρίτου μέρους που μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε και θα πρέπει να έχετε χώρο στον σκληρό σας δίσκο για να αποθηκεύσετε την εικόνα του δίσκου. Λογισμικό μπορεί να βρεθεί με την αναζήτηση στο διαδίκτυο, και δωρεάν λογισμικό είναι συχνά διαθέσιμο.