Οι 7 καλύτεροι φακοί για αγορά για Canon DSLRs το 2018

Αποτυπώστε την καλύτερη βολή με αυτούς τους μεγάλους φακούς

Μια ποιοτική φωτογραφική μηχανή DSLR εξακολουθεί να χρειάζεται τον σωστό φακό για να λάβει την τέλεια εικόνα. Αν έχετε μια από τις φωτογραφικές μηχανές EOS DSLR της Canon, έχετε μια μεγάλη ποικιλία φακών στην αναλώσιμη σας. Είτε είστε δημοσιογράφος που χρειάζεται τηλεφακό ή φωτογράφος της φύσης που αναζητά μια λύση χαμηλού ανοίγματος για λήψη χαμηλού φωτισμού, η Canon διαθέτει πολλές διαθέσιμες επιλογές. Οι φακοί ποικίλουν ως προς την τιμή και την εφαρμογή, οπότε βεβαιωθείτε ότι σκεφτείτε τι είναι η αίτησή σας προτού να επιλέξετε ένα! Φυσικά, ορισμένοι από αυτούς τους φακούς είναι ευέλικτοι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες καταστάσεις. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε το καλύτερο για τις ανάγκες σας.

Αυτός ο συμπαγής φακός είναι ιδανικός για τη φωτογραφία και για αρχάριους που βυθίζουν τα δάχτυλα των ποδιών τους σε πρωταρχικούς φακούς EOS. Το εστιακό μήκος είναι 50 χιλιοστά, ένα ιδανικό μέγεθος για πορτραίτα και φωτογραφία δράσης, ενώ το μέγιστο άνοιγμα του φ / 1,8 και του κυκλικού σχεδιασμού των 7 λεπίδων λειτουργεί εξαιρετικά καλά για τη νυχτερινή λήψη.

Σε άλλο σημείο του φακού, ένας βηματικός κινητήρας κινείται σιωπηλά ενώ η συνεχής λειτουργία Movie Servo AF βοηθά στη λήψη φωτογραφιών ή ταινιών σε τέλειο πλαίσιο. Η ανθεκτική μεταλλική βάση προσαρμόζεται όμορφα στις κάμερες της EOS και αντιπροσωπεύει μια πολύ ωραία ποιότητα κατασκευής με ένα πιο ανθεκτικό βαρέλι από τις προηγούμενες καταχωρήσεις σε επίπεδο εισόδου.

Λάβετε ένα ακραίο κλείσιμο της δράσης με αυτόν τον εξαιρετικά ευρύ φακό 10-18mm. Το σπορ σύστημα οπτικής εστίασης πέντε ομιλιών που συνδυάζει οπτική φινέτσα με την απόδοση του workhorse, αυτός ο συμπαγής και φορητός φακός λειτουργεί εξαιρετικά με τις φωτογραφικές μηχανές Canon EOS.

Το σύστημα οπτικού ζουμ περιλαμβάνει ένα στοιχείο μεγάλης διαμέτρου, ένα στοιχείο φακού UD, ένα ασφαιρικό στοιχείο φακού, καθώς και μια επικάλυψη φακού που παράγει εικόνες υψηλής ανάλυσης χωρίς αντανάκλαση ή αντίθεση. Εν τω μεταξύ, ένα άνοιγμα επτά λεπίδων εξασφαλίζει λεπτό θόλωμα φόντου με εύρος f / 4,5-5,6. Η κάμερα υπερέχει στην ευκρίνεια από άκρη σε άκρη, ιδανική για πορτραίτα ή ευρείες βολές. Μια σιωπηρή εστίαση και η μονάδα STM καθιστούν επίσης έναν εξαιρετικό φακό για λήψη ταινιών.

Αν ψάχνετε για έναν ελαφρύ και συμπαγή φακό για να πετάξετε με τα εργαλεία πεζοπορίας σας, αυτός ο λεπτός φακός 24mm είναι η τέλεια επιλογή. Ο μικρότερος φακός της σειράς EF-S, έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί το μέγεθος, ενώ είναι αρκετά ευρύς ώστε να αποτυπώνει το τοπίο. Διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες λήψης μακροεντολών για εξαιρετικές λήψεις κοντινών λήψεων και με εστιακό μήκος ίσο με 35mm 38mm, μπορεί να χειριστεί μια ποικιλία λήψεων χωρίς φαντασία και φωτοβολίδα. Το f / 2.8 STM σε ένα κυκλικό άνοιγμα επτά λεπίδων δίνει μεγάλη λεπτομέρεια εκτός εστίασης και ομαλή παρακολούθηση, αν και ορισμένοι χρήστες σημειώνουν ότι δεν είναι αρκετά σιωπηλή για σκοπούς βίντεο. Διαφορετικά, οι πλήρεις ρυθμίσεις χειροκίνητης εστίασης σε λειτουργία One Shot AF καθιστούν αυτό μια ευέλικτη επιλογή για τους φωτογράφους εν κινήσει.

Ο νέος οπτικός σχεδιασμός σε αυτόν τον φακό υψηλής απόδοσης τυπικού ζουμ φέρνει ένα τεράστιο άλμα στην περιφερειακή φωτεινότητα και τη σταθεροποίηση της εικόνας. Η βελτιωμένη περιφερειακή φωτεινότητα είναι αποτέλεσμα μιας νέας οπτικής σύνθεσης 17 στοιχείων σε 12 ομάδες, με τέσσερις γυάλινους ασφαιρικούς φακούς. Αυτό το βήμα προς τα επάνω μειώνει την παραμόρφωση και αποδίδει καλύτερα αποτελέσματα από άκρη σε άκρη από την προηγούμενη επανάληψη αυτού του φακού.

Αυτός ο φακός είναι για όλους όσους χρειάζονται έναν απίστευτα ευπροσάρμοστο φακό ζουμ με ένα σταθερό κυκλικό άνοιγμα f / 4 με 10 πτερύγια που μειώνει την φωτοβολίδα, τα φαντάσματα και τις αντανακλάσεις. Μια χαμηλή διαθλαστική στρώση στο φακό αυξάνει περαιτέρω την καθαρή όραση και περιορίζει το χρόνο που χρειάζεστε για να περάσετε την επεξεργασία των φωτογραφιών. Η ευελιξία και η ανθεκτικότητα αυτού του φακού ζουμ το καθιστούν ιδανικό σύντροφο για μια ολόκληρη μέρα γυρίσματα, είτε πρόκειται για ένα αθλητικό τουρνουά, είτε για γάμο ή για οτιδήποτε άλλο.

Αυτός ο φακός extra-zoom είναι εξοπλισμένος με την τεχνολογία NANO USM, για να σας βοηθήσει να εστιάσετε στη λήψη της ακριβούς στιγμής για την τέλεια εικόνα, ακόμα και όταν σπρώχνετε μακρινά θέματα. Έχει επίσης εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε βίντεο χωρίς θόρυβο από το κλείστρο που επηρεάζει το τελικό προϊόν. Ένα άλλο ωραίο χαρακτηριστικό αυτού του φακού EF 70-300mm είναι η οθόνη πληροφοριών φακού που βρίσκεται στη μονάδα. Με μια ματιά μπορείτε να καθορίσετε την απόσταση εστίασης, το βάθος πεδίου και το εστιακό μήκος ίσο με 35 mm.

Ο φακός διαθέτει 12 ομάδες με 17 εστιακά στοιχεία για να βοηθήσει στη διόρθωση των χρωματικών παρεκκλίσεων, να μειώσει το θόλωμα και να διατηρήσει πολύχρωμες εικόνες με μεγάλη αντίθεση κατά τη διάρκεια της λήψης. Το κυκλικό άνοιγμα εννέα λεπίδων με μέγιστη εμβέλεια f / 4-5,6 παράγει ένα ομαλό bokeh με ωραίο υπόβαθρο και η αυτόματη εστίαση είναι γρήγορη. Πρόκειται για μια ελαφρύτερη, νεώτερη και λιγότερο ακριβή έκδοση του φακού διαμέτρου "L" της Canon και θα σας βοηθήσει να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες.

Αποκτήστε τα καλύτερα τοπία με τη σαφήνεια και την ικανότητα ανάλυσης του EF 35mm f / 1.4L II USM. Αυτός ο νέος φακός είναι ένας τέλειος σύντροφος υψηλού επιπέδου με αποτελεσματικό εστιακό μήκος 35mm στην τελευταία γενιά φωτογραφικών μηχανών SLR υψηλής ανάλυσης Canon. Τα νέα οπτικά στοιχεία BR της Canon έχουν ως αποτέλεσμα την ελάχιστη χρωματική εκτροπή, ενώ το μέγιστο άνοιγμα εννέα λεπίδων του f / 1.4 καταγράφει εκπληκτικές εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο φακός χαμηλής διαπερατότητας προσφέρει απίστευτη λεπτομέρεια στις πιο ζωντανές εξωτερικές ρυθμίσεις και χώρους, ενώ διατηρεί το όμορφο χρώμα και την αντίθεση.

Αυτός ο εξαιρετικά μακρύς φακός ζουμ 70-200mm με ζουμ διαθέτει εσωτερικό σύστημα εστίασης και οθόνη υπερηχητικού τύπου δακτυλίου για γρήγορη αυτόματη εστίαση. Ο τηλεφακός zoom επαγγελματικής ποιότητας L της σειράς L έχει σχεδιαστεί για να αποτυπώνει μια μακρινή δράση. Η κατασκευή του φακού αποτελείται από 16 στοιχεία σε 13 ομάδες που συνδυάζουν το στοιχείο Fluorite με δύο στοιχεία γυαλιού UD, τα οποία μπορούν να απομονώσουν μεμονωμένα μέρη του γυρίσματος για να αποκτήσουν το πιο δράμα και λεπτομέρεια. Ο φακός είναι κατασκευασμένος από υλικά υψηλής ποιότητας και έχει φανταστική εργονομία ενώ αισθάνεται το φως για έναν τόσο μεγάλο τηλεφακό.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .