Μπορείτε να βρείτε και να αντικαταστήσετε λέξεις στα Έγγραφα Google;

Πώς να βρείτε και να αντικαταστήσετε λέξεις στα Έγγραφα Google

Το έγγραφό σας θα γίνει αύριο και μόλις συνειδητοποιήσατε ότι έχετε αναγγείλει εσφαλμένα ένα όνομα που έχετε χρησιμοποιήσει αμέτρητες φορές. Τι κάνεις? Εάν εργάζεστε στα Έγγραφα Google , βρίσκετε γρήγορα και αντικαθιστάτε λέξεις στο έγγραφο του Έγγραφα Google.

Πώς μπορείτε να βρείτε και να αντικαταστήσετε λέξεις σε ένα έγγραφο εγγράφων Google

  1. Ανοίξτε το έγγραφό σας στα Έγγραφα Google.
  2. Επιλέξτε Επεξεργασία και κάντε κλικ στην επιλογή Εύρεση και αντικατάσταση .
  3. Πληκτρολογήστε την εσφαλμένη λέξη ή οποιαδήποτε άλλη λέξη θέλετε να βρείτε στο κενό πεδίο δίπλα στο στοιχείο "Εύρεση".
  4. Καταχωρίστε τη λέξη αντικατάστασης στο πεδίο δίπλα στην επιλογή "Αντικατάσταση με."
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αντικατάσταση όλων για να κάνετε την αλλαγή κάθε φορά που χρησιμοποιείται η λέξη.
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Αντικατάσταση για να προβάλετε κάθε εμφάνιση της χρήσης της λέξης και κάντε μεμονωμένες αποφάσεις σχετικά με την αντικατάσταση. Χρησιμοποιήστε το Επόμενο και το Προηγούμενο για να περιηγηθείτε σε όλα τα περιστατικά της λανθασμένης λέξης.

Σημείωση: Τα ίδια βήματα εύρεσης και αντικατάστασης λειτουργούν για παρουσιάσεις που ανοίγετε στις διαφάνειες.

Εργασία με τα Έγγραφα Google

Τα Έγγραφα Google είναι ένας δωρεάν επεξεργαστής κειμένου σε απευθείας σύνδεση . Μπορείτε να γράψετε, να επεξεργαστείτε και να συνεργαστείτε σε όλα τα Έγγραφα Google σε έναν υπολογιστή ή μια κινητή συσκευή. Δείτε πώς μπορείτε να εργαστείτε στα Έγγραφα Google σε έναν υπολογιστή:

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια σύνδεση με το έγγραφο. Αφού κάνετε κλικ στο στοιχείο Κοινή χρήση , επιλέξτε Λήψη συνδέσμου με δυνατότητα κοινής χρήσης και επιλέξτε αν οι παραλήπτες του συνδέσμου μπορούν να προβάλλουν σχόλια ή να επεξεργαστούν αρχεία. Ο καθένας στον οποίο στέλνετε τον σύνδεσμο μπορεί να έχει πρόσβαση στο έγγραφο του Google Doc.

Τα δικαιώματα περιλαμβάνουν:

Άλλες Συμβουλές για Έγγραφα Google

Μερικές φορές τα Έγγραφα Google συγχέουν μόνο τους ανθρώπους, ειδικά εκείνους που χρησιμοποιούνται για τη συνεργασία με το Microsoft Word. Για παράδειγμα, ακόμη και η αλλαγή των περιθωρίων στα Έγγραφα Google μπορεί να είναι δύσκολη αν δεν γνωρίζετε το μυστικό. έχει περισσότερα άρθρα στα Έγγραφα Google. ελέγξτε τους για τις συμβουλές που χρειάζεστε!